Yiyerek 27 kilo verdi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Aysel Aksüy, günde 6 öğün yemek yiyip, hiç açmadan 6 ayda tam 27 kilo verdi. 14 beden birden küçülen Aksüy, “Fazla kilolarım nedeniyle önceleri fotoğraf bile çekinmekten kaçınırdım. Sosyal sıkıntıların yanında sağlık sorunlarım da vardı. Ama şimdi çok mutluyum. 98 kilodan 71 kiloya düştüm” dedi.
640x360_90e85c25-7e11-496d-aa27-960d07d68e0e.jpg

Günlük öğün sayısını üçten altıya çıkarttı, hiç aç kalmamasına rağmen 6 ayda tam 27 kilo verdi. Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Aysel Aksüy, doktorunun kendisine verdiği ‘diyet programı’nı harfi harfine uygulayarak, tam 14 beden birden küçüldü. Fazla kiloları nedeniyle fotoğraf çektirmekten dahi çekindiğini anlatan Aksüy, “Artık kendimle barıştım ve şimdi çok mutluyum” dedi.

ZAYIFLAMAYA KARAR VERİNCE

3 çocuk annesi Aysel Aksüy, 98 kiloya ulaşıp, bu duruma bağlı olarak sosyal sıkıntıların yanında sağlık sorunları da yaşayınca Medical Park Tarsus Hastanesi’ne başvurdu. Zayıflama kararı alan Aksüy, burada Diyetisyen Ayşe Şahika Karagöz ile görüştü. Karagöz, hastasının boyu, yaşı, fizyolojik özellikleri ve sosyal hayatını da dikkate alarak, ona bir ‘diyet programı’ hazırladı.

SADECE 6 AYDA 27 KİLO VERDİ

Karagöz’ün hazırladığı diyet listesini gören Aksüy, bu duruma ilk önce şaşırdı. Kahvaltısını geç yaptığı gibi öğle yemeğini de geç saatte yiyip, günü sadece 2 öğünle geçiren Aksüy, ilk başta garipsese de söz konusu listeye harfi harfine uydu. Diyet listesine göre günde 2 öğün yerine 6 öğün yiyip, hiç aç kalmayan Aysel Aksüy’ün uyguladığı diyet programı meyvesini verdi ve genç kadın 6 ayda tam 27 kilo verdi.

kk1(6).jpg

FOTOĞRAF BİLE ÇEKİLMEZDİM

Zayıflayınca görüntüsü baştan aşağı değişen, yüzü bile bambaşka bir görünüme kavuşan Aksüy, 6 ay boyunca günde 6 kez yemek yediği için aç kalmadığını anlattı. Kiloluyken fotoğraf çekilmek istemediğini, sosyal sıkıntıların yanı sıra sağlık sorunları da yaşadığını anlatan Aksüy, “Şimdi çok mutluyum” ifadesini kullandı. Aksüy, 6 aylık zayıflama programı için de şu yorumu yaptı:

14 BEDEN BİRDEN İNCELDİ

“Diyetisyenimin listesini görünce ‘Ben şu anda bundan daha az yiyorum. Bu listedeki gibi yemek yersem kilo alırım’ demiştim. Ama Şahika Hanım bana gerekli açıklamaları yapınca listeye göre beslendim. 6 ayda 27 kilo verdim. Diyet öncesinde 54 beden giyiniyordum, zayıflayınca 40 bedene düştüm. Ama bununla da yetinmek istemiyorum. Şimdi de hedefimde 38 bedene düşmek var” diye konuştu.

27 KİLONUN 17 KİLOSU YAĞ

Medical Park Tarsus Hastanesi Diyetisyeni Ayşe Şahika Karagöz ise, Aysel Aksüy’ün diyet programına uyarak sağlıklı bir şekilde zayıfladığını, bu durumun aynı zamanda da örnek alınması gerektiğinin de altını çizdi. Karagöz, “Aysel Aksüy’e uygulamış olduğumuz diyet programı sonucunda verdiği 27 kilogramın 17 kilosu yağ. Sağlıklı ve düzenli bir beslenmeyle daha fazla kilo verebilir” yorumunu yaptı.

AKŞAM

Kaç kere denedim 6 oğün beslenmeyi ben,birde kilo aldım üzerine. Anladım ki bana yaramıyor yemek yemek:halay: 2 öğün yiyorum kilo verdim almıyorum,aç ama mutluyum:dua:
Yanlız helal olsun,6 ayda 27 kilo muazzam

Yani bir etliekmek bir zeytinyağlı sarma bir ...çok acim ya ..doyasıya yiyemedikten sonra. .caddy sen inanniyomusn gerçekten 6 ogun yediğine :işsiz:

Konu haber niteliği mi taşıyor yoksa Medical Park Tarsus Hastanesi, Diyetisyen Ayşe Şahika Karagöz'ün reklamını mı yapıyor anlamadım. Resmen reklam gibi haber olmuş.

Eeee sonuç? Zayıflamanın formülü için gidin Ayşe'ye para bayılın ve o listeye sahip olun.

Diyetle zayıflayan binlerce insan ve zayıflatan diyetisyen var, bu mu haber abi???

Yani bir etliekmek bir zeytinyağlı sarma bir ...çok acim ya ..doyasıya yiyemedikten sonra. .caddy sen inanniyomusn gerçekten 6 ogun yediğine :işsiz:

6 öğün dediği aralarda iki üç kaşık yoğurt meyve falan efide
Öyleee etli ekmek falan nerdeee:eek:

Konu haber niteliği mi taşıyor yoksa Medical Park Tarsus Hastanesi, Diyetisyen Ayşe Şahika Karagöz'ün reklamını mı yapıyor anlamadım. Resmen reklam gibi haber olmuş.

Eeee sonuç? Zayıflamanın formülü için gidin Ayşe'ye para bayılın ve o listeye sahip olun.

Diyetle zayıflayan binlerce insan ve zayıflatan diyetisyen var, bu mu haber abi???

Aynen zey , çok güzel reklam kokan haber .

Bende diyetisyenle 6 öğün 9 ayda 38 kilo vermiştim , haber maber olmadım :ruh:

6 öğün dediği 3 ü ara öğün .Kuş kadar 2 tane kayısı ,3-5 te badem :ukala:

Diyetisyen işe yarıyor diyen varsa bende gidicem ama önce benim tayinimin çıkması lazım ya offfff :mad:

6 öğün dediği aralarda iki üç kaşık yoğurt meyve falan efide
Öyleee etli ekmek falan nerdeee:eek:

Aynen zey , çok güzel reklam kokan haber .

Bende diyetisyenle 6 öğün 9 ayda 38 kilo vermiştim , haber maber olmadım :ruh:
38 kilo hay maşallah. 5 kilo fazlam için belki 8 kilo : D ameliyat yaparlar miki diye düşünüyorum : p ay usenmessem yarına eksili sarma yapsam ..gene açım. .

27 kiloyla nasıl 14 beden küçülmüşki :110: 7 bedendir o kesin 42 44 beden yerine 42 43 diyemi hesaplamışlar acaba :KK70:

Ahanda benim beslenme şeklim. Ne altısı bazen 10 öğün yiyorum. Öyle hayvani yerseniz kilo alırsınız tabi ki. Benim mide minnak iki lokmayla doyuyorum ama saat başı acıkıyorum. Kilo problemim olmadı bu yaşıma kadar. Yine acıktım bak.

Haber de haber değil bildiğin reklam.

:) Yenerek zayıflandığını görmedim hiç.
Şimdi yemek var yemek var.
Bu işin altın kuralı boğazı tutmaktır. En azından 2 ay fire vermeyeceksin. Bir de ağır spor yapamıyorsan, yürü biraz, haftada hiç değilse de pilates falan yap, böyle cardiodansa bazısına kolay geliyor.
Bu yani yapılacak iş. Bir de 6 öğün bana göre uğraştırıcı ve gün boyu yemek düşündürüyor adama.
Normal kilodayım, son 6 aydır az göbeğim var ama yine de normalim, günde 2 öğün yerim. Sporu boşladığım halde çok şişmanlamıyorum. Onu da öğünleri fazla abartmamakta buluyorum ve de 2 ana öğün dışında yemek yemiyorum. Kaba hesapla ortalama sabah 9 kahvaltı akşam 6 akşam yemeği yerim. Bunlar hariç bir şey yemem.

Back