- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
bende esnetebılıyorsun dıye bılıyorum onemlı olan ıkı ogun olması ve ıkı onun arasındakı zaman dıye bılıyorum bırde sabah uyandıktan sonrakı dılımİlk öğün saati uyanma saatine bağlı olarak esnekmis.
Sayfasinda 5te uyanan biri kahvaltiyi 10da yapabilir yazmis.
supersın valla dalından kıraz ve erıge hayır demıssın ben bu aksam nıyetlendım ılk ogunum tavada yagsız pısmıs tavuk olduBugün anneme gittik, biraz aksakliklar oldu ama cok sukur bozmadim.
Dalindan kiraz erik topladim. Sıkı kahvaltim ise yaradi kendimi frenledim.
Sonra çay fasli yaptik, su böreği, biber dolmasi, kadayif tatlisi, kısır vvardi.
Aksam yemeğim de kısır oldu menum. Çayı da bahceye caktirmadankahvaltiyi erken uyandigim icin 11 de yapmistim,
Aksami 16.30 da yemis oldum .
İçime sindi .
Tam doyuyorum canim, daha yesem yerim de doydum diyorum.bır tık fazla gıbı duruyor ama burda onemlı olan sen bunları yedıgınde tıka basa dolu oluyormusun yoksa sadece doymus hıssımı oluyor
Artik onlari yemediysem, baska seyler icin de bozmam sacma olur.supersın valla dalından kıraz ve erıge hayır demıssın ben bu aksam nıyetlendım ılk ogunum tavada yagsız pısmıs tavuk oldu
anladım canım tıka basa doygunluk hıssı olmadıgı surece sıkıntı yokTam doyuyorum canim, daha yesem yerim de doydum diyorum.
bencede bozmazsın canım ayy ınsallah bu sefer sonu gorucez ınsallahArtik onlari yemediysem, baska seyler icin de bozmam sacma olur.
Hadi insalllah canim. Sana güveniyorum. Gayet guzel baslamissin.
gunaydın canımGünaydın kızlar
Hadi gazan mübarek ola canım Rabbim tamamlamayı nasip etsin hepimize inşallahgunaydın kızlar ben bu aksam nıyet edıyorum ınsallah rabbım bu sefer tamamlamayı nasıp etsın ınsallah
Bence gayet güzel canım hiç fazla diilKahvalti (ben cok mu yiyorum yaa bakin hele)
2 yumurta haşlanmış, bol baharat
1kalin dilim peynir
2 parca tel peynir
7 zeytin
Bir avuc ceviz
Kaymak
Salatalik
Kapya biber
Domates
Biber
Maydonoz
Inşallah canımgunaydın herkeese guzel bır hafta olsun ınsallah
menun guzel canım saat kacta uyanıyorsun 12:30-13:00 18:30-19:00 normalde sabahı 10 bucukta bıtırıyorsann aksamı 16:30 bıtırsen daha ıyı bırde burda onemlı olan hergun aynı saatlerde ıkı ogunu tuketmek bırgun 10 bucuk ta yıyıp ıkıncı gun 12 gıbı degılBende uyandığım saate göre ayarlıyorym akşam yemeği saatini
Dün neler yedim hemen yazıyorum
Sabah 10 30
1 yumurta
1kk süzme peynir
Domates salatalık nane yeşilbiber
Akşam 17 30
Taze barbunya yemeği
Aşurelik buğday pilavım dünden vardı
Salata
sagol canım benım amın ınsallahHadi gazan mübarek ola canım Rabbim tamamlamayı nasip etsin hepimize inşallah
bugday bulgur bunlar bır kac gun sıslık yapıp daha sonra tartıya eksı olarak yansıyor bendeBence gayet güzel canım hiç fazla diil
bulguru kaç kaşık ayarlıyosynuz canım ya
Sabah bende sabah tartıldım artı çıkıyorum canım sıkıldı ama
rengli olucam
İnsilün direncim var oda olabilir
Dün yediğim buğday beni çok şişirdi oda olabilir fazla mı yedim acaba bisürü şey döndü kafamda
Ev ahalisinin uyanmasına bağlı canım yabende 3 çocuk olunca hepsi aynı saatte uyanmıyor malesef çocuktan beter bide kocam var onuda unutmayalımmenun guzel canım saat kacta uyanıyorsun 12:30-13:00 18:30-19:00 normalde sabahı 10 bucukta bıtırıyorsann aksamı 16:30 bıtırsen daha ıyı bırde burda onemlı olan hergun aynı saatlerde ıkı ogunu tuketmek bırgun 10 bucuk ta yıyıp ıkıncı gun 12 gıbı degıl
Bugün sıvı detıksu gibi yapım diyorum ıspanak brokoli sakatlık maydanoz shake yapım diyorum 2 öğün sence nasıl olurbugday bulgur bunlar bır kac gun sıslık yapıp daha sonra tartıya eksı olarak yansıyor bende
anladım canım dedgım gıbı dıkkat etmeye calıs oldugu kadar olurEv ahalisinin uyanmasına bağlı canım yabende 3 çocuk olunca hepsi aynı saatte uyan mayor malesef çocuktan beter bide kocam var onuda unutmayalım
Dikkat etmeye çalışıyorum saatlere ama yinede tam tutmuyor olabilir
bence kendını bıktırma canım daha yenı basladık artı gordun dıye bı kacgun bulgur bugday sıslık yapacak seyler tuketmeBugün sıvı detıksu gibi yapım diyorum ıspanak brokoli sakatlık maydanoz shake yapım diyorum 2 öğün sence nasıl olur
Evet canım haklısın galiba biraz bulgurdan uzak durayım bakalımbence kendını bıktırma canım daha yenı basladık artı gordun dıye bı kacgun bulgur bugday sıslık yapacak seyler tuketme