Yitik sifa ile seviyeler(Açlık oruçları Başlangıç :16 Kasım bu sefer son🤦)

Merhaba bende başlıycam ama ben bişey sormak istiyorum normal de ben bir bardak su içsem hemen tuvalete giderim mayısda sezaryen oldum ama bebeğim vefat etti 😞 hamilelik süresince hep 2.5 lt su içtim ama sezaryen sonrasında üzgün olduğum için hiç içmedim hemen 20 gün sonra acil safra kesesi ameliyatı oldum ve daha yeni iyileştim o yüzden yaklaşık 2 aydır çok su içmiyodum. Dün diyete başlamadan ödem atiyim diye 2.5 lt su içtim fakat hem WC çok çıkmadım hem de tartıldığımda eksi olması gerekirken kilo almış gözüktüm yediklerime dikkat etmeme rağmen. Ertesi gün tekrar 2.5 lt su içtim yine tartıda fazla gözüktüm ve yine tuvalete çok gitmedim sebebi ne olabilir sizce ne yapmam gerekir su içsem artı olarak geri dönüyo içmesem nasıl zayıflıycam yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba bende başlıycam ama ben bişey sormak istiyorum normal de ben bir bardak su içsem hemen tuvalete giderim mayısda sezaryen oldum ama bebeğim vefat etti 😞 hamilelik süresince hep 2.5 lt su içtim ama sezaryen sonrasında üzgün olduğum için hiç içmedim hemen 20 gün sonra acil safra kesesi ameliyatı oldum ve daha yeni iyileştim o yüzden yaklaşık 2 aydır çok su içmiyodum. Dün diyete başlamadan ödem atiyim diye 2.5 lt su içtim fakat hem WC çok çıkmadım hem de tartıldığımda eksi olması gerekirken kilo almış gözüktüm yediklerime dikkat etmeme rağmen. Ertesi gün tekrar 2.5 lt su içtim yine tartıda fazla gözüktüm ve yine tuvalete çok gitmedim sebebi ne olabilir sizce ne yapmam gerekir su içsem artı olarak geri dönüyo içmesem nasıl zayıflıycam yardımcı olursanız çok sevinirim
basın sagolsun canım cok uzuldum
vucudun suan suyu tutuyorcanım burdan anlasılan nedenını bılemıyorum eger ıcmende sakıncası yoksa odem atıcı seyler ıcmeyı dene belkı atarsın odemı eger yınede wc ye cıkamıyorsan bır doktora gıtmekte fayda var

ılk ogunumu yedım

8 sıyah zeytın
1kk corekotlu peynır
2 yumurtadan yapılmıs tereyaglı domateslı yumurta
1 mınık salatalık
1 kırmızı bıber

suan su saatımı beklıyorum

12:30
8 sıyah zeytın
1kk corekotlu peynır
1 mınık salatalık
1 kırmızı bıber

17:30
3 yk bulgur pilavı
1 kucuk domates
4 5 parca kırmızı biber
1 parca sogan.
4 yk yogurt

Günaydın arkadaşlar :KK25:
dün müsait olamadım menü yazmaya
Dün neler yedim
12 00 da
1 avuç ıspanak
2 parça brokoli
Yarım limon
Maydanoz
Çiğ blenderdan çektim su koymadan içtim

18 00
Köz patlıcan salatası
Taze barbunya yemeği
2 kaşık bulgur pilavı yedim

Bugün neler yedim
12 30
1 avuç ıspanak
2 baş brokoli
1 domates
30 gr lor peyniri
Zeytinyağı ile salata yaptım

Akşam 18 30
Etli taze fasulye
Bulgur pilavı
Yanında Soğan yeşilbiber

sonrasında 1 saat yürüyüş yaptım

Selam canlarim😇
Bugün giremedim.
Dün girmiş miydim onu da hatırlamıyorum 😂😂
bugün ablamlara gittim yasaklı yiyeceklerden yemedim

Sadece kahvaltıda bir bardak çay içmek durumunda kaldım

kendimi diyeti bozmuş olarak düşünmüyorum yani elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum o yüzden devam 😘😘😘

iyi Akşamlar kızlar
Canım teşekkür ederim bu rengl dönemi beni çok zorlucak canım çok şekerli bişeyler istiyor :KK43:
Ay o dönemler Bana da gelecek nasıl dayanacağım ben de bilmiyorum.
Ahmet apa'nın bir yazısını okumuştum ramazanda İftardan sonra canımız tatlı istemezsin diye yemeğimizi yedikten sonra bir avuç ceviz yememiz öneriyordu

12:30
8 sıyah zeytın
1kk corekotlu peynır
1 mınık salatalık
1 kırmızı bıber

17:30
3 yk bulgur pilavı
1 kucuk domates
4 5 parca kırmızı biber
1 parca sogan.
4 yk yogurt
çok güzel olmuş canım afiyet olsun her gün yürüyüş yapıyor musun Bak G Gazetekolik 1saat yürümüş bugün

="Pureloovee, post: 64261859, member: 910827"]
Hoş geldin canım Öncelikle Başın sağ olsun Geçmiş olsun zor süreçten geçirmişsin inşallah Hersy güzel olur senin için

ekmek Tuz tatli yiyorsan vücudun su tutmuş olabilir yani yaz günü ben de çok terliyorum dolayısıyla çok tuvalete gitmiyorum Bu da bir faktör
P Pureloovee

X