- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
kesınlıkle canım dengelemeyı beceremedıgımız ıcın kılolarla ugrasıyoruz ya zatenKilo almamak icin, dengeleme yapmamız lazim canım, yoksa tum beslenme seklinde verilen kilo alinir.
Yani bir öğün cok kacirdiysak ertesi öğün az yememiz gerekiyor.
bende tam baslayamadım ama bır tarıh belırleyıp ona mı odaklansak hep bırlıkteBen de yavastan basladim zaten canim. Maalesef bir anda gecemedim.
Seviye 1 e bile, seviyelerle gelebiliyorum
afıyet olsun cnım suya bır zaman sonra alısırsın merak etmeSelam kizlarrrrr
Naptiniz
Güzel kahvaltimi ettim, uygundu yediklerim.
Simdi cok susuzluk çekiyorum. 11 de bitti kahvaltim.
13 e kadar su icmeden beklemek zor
cok guzel kılo vermıssınız aksıne bu sevıyelerle bır cok hastalıklarından kurtulan ınsanlar var bıraz arastırırsanız goreceksınızDogumdan ciktigimda 74 kiloydum suan 54 kiloyum uygun bir diyet yaptim. Hayatimda gordugum en sacma yasak listesi. Bence kan degerlerini dahii kotu etkiler bu liste
supersın canımMerhaba kızlar kahvaltı için 12 olmasını bekliyorum hazırladım 11 30 da son suyumu içtim
ananaslı yesıl cayı bende cok sevıyorumKizlar düzenleme suresi dolduğu icin duzeltemedim.
Ananas yazmisim, o avokado olacakti.
Kusura bakmayın canlarim.
Dün ananasli yeşil cay almistim aklim onda kaldi herhalde
bu sefer baslayıp ulasırsam hedefe ınsallah super olacakNasip balım. Önemli olan sende kalıcı bi yer etmiş olması
apa aksam erken yatılıyorsa eger aksamı daha erken yenebılır dıyordu sankı canım aksamla yatıs saatı arası mınımum 4 saat olmalı sadeceAkşam yemeğini kendimize göre düzenleyemeyiz canım..
Sabah erken kalktın diye tamam erken yemişsin ama onu bile aynı saatte yemeye çalış ama akşamın saati net.. 18:00 / 19:00 arası..
baklıyatlar yasak degıl canım baklıyat unları yasak havuc cıg olarak tuketılebılıyor ve ayrıca bazı yasaklı olan seyler dıger sevıyelerde gerı gelıyor mesela kuru meyveler 2. sevıyede gelıyor 9 . sevıyeden olusan bır sıstem bu secım kısılerın demıssın ama suan bu secımı yargılayarak ayıp edıyorsunuz secım kısılerınse saygı duyulmalıDiyet listesine alinan bir insan ilk defa goruyorum bu denli savunacak baska seyler bulmalisin kendine, kul yapimi bir liste neticede. Meyve kurumeyvelerin her turlusu ve en onemlisi bakliyatin yasak oldugunu doktuna soyledin mi? Organik tam bugday ekmegi vucudun tahih ihtiyacini karsilar colyaktan korur, balkabagi havuc falan bunlara hic girmiyorjum zaten kulliyen sacmalik.. Secim kisilerin