- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
Ben 36 saatlik açlık orucu denedim 1 kez. Gayet rahat gecti.bı nevı ıf yaptırıyor ve aclık oruclarına hazırlıyor canım 36 saatlık acıklık orucları 3 gunluk aclık orucları falan var ılerıkı sevıyelerde
bende yaptım onları 2. svıyede bıraktım baya guzel kılo verdım suan gerıde almadım aslında amacım sevıyelerı tamamlayıp arınmakBen 36 saatlik açlık orucu denedim 1 kez. Gayet rahat gecti.
Sadece sonrasında sivi beslenme kismini yapamadim. Hunharca saldırdım yemeklere
agzımın suyu aktıKısır
Çiğ köfte
Mercimek köftesi
İçli köfte
Fellah köftesi
Serbest ohh olsa da yesemm en sevdiklerim
Sakiz cignemek yasak
Her gün 30 dakika yürüyüş mecburi
bir ara alıştırma yapayımSabah klasik turk kahvaltisi
Sınırsız yumurta,(ister haslama, ister menemen, ister tavada, ister sucuklu)
Zeytin
Peynir
Yesillik
Sebzeler(domates,salatalik, biber)
çiğ kuruyemis
Tahin
Aksam
Köfte, balik, tavuk, sakatat(ciger) sınırsız
Bulgur pilavi sinirsiz
Sebze yemeği
Nohut, kuru fasulye, bamya,
Kabak, biber, patlican dolMA bulgurla olabilir.
Salata
Kati yoğurt
Yasaklar
Patates, pirinc, karisik sebze kizartmasi, karniyarik kizartarak yasak. Recel, bal, hazir gida yasak. Ekmek, seker, mercimek unu, nohut unu yasak,
meyve yasak(sadece limon ve ananasa izin var)
Süt yasak
Kahvaltida çay icmek yasak
Aksam yemeginde ayran icmek yasak
ama normaldede oyle olmalı artık su yada ayrn içmicm öğünlerde deneyim bakkalmılk zamanlar su kuralı baya bır zorluyor ama alısıyorsun daha sonra
İyi Akşamlar kızlar bende geldimhosgeldn canım bır suredr pek gıremedım buralara
valla destek olursa bende yapacagım tek basıma yapamıyorum burda bırbırımıze destek olsak super olur
facebookta grup var ordan bır bak ıstersen canım
aleykum selam hosgeldın canım
evet bırde yemeklerı sıvı hale gelecek sekılde cıgnemekte var kuralların arasındaama normaldede oyle olmalı artık su yada ayrn içmicm öğünlerde deneyim bakkalm
hosgeldınız ıyı aksamlarİyi Akşamlar kızlar bende geldim
teşekkür ederim canlarhosgeldınız ıyı aksamlar
Bende 1 seviyenin yarısında eşim sabote etti yapamadım hiç çenesi susmadı meyvesiz diyet mi olur diye 20 gün dır dır dinledim ama artık istediği kadar konuşsun kulaklarımı tıkıcambende yaptım onları 2. svıyede bıraktım baya guzel kılo verdım suan gerıde almadım aslında amacım sevıyelerı tamamlayıp arınmak
sağol canım ben pek istikrarlı yapamadım ama tekrar başlayacağım inşallah.. yarından itibarenTamam canim.
canım sende mi yapıyorsun.. eğer bu gruptaysan bende size katılayım inşallahSabah klasik turk kahvaltisi
Sınırsız yumurta,(ister haslama, ister menemen, ister tavada, ister sucuklu)
Zeytin
Peynir
Yesillik
Sebzeler(domates,salatalik, biber)
çiğ kuruyemis
Tahin
Aksam
Köfte, balik, tavuk, sakatat(ciger) sınırsız
Bulgur pilavi sinirsiz
Sebze yemeği
Nohut, kuru fasulye, bamya,
Kabak, biber, patlican dolMA bulgurla olabilir.
Salata
Kati yoğurt
Yasaklar
Patates, pirinc, karisik sebze kizartmasi, karniyarik kizartarak yasak. Recel, bal, hazir gida yasak. Ekmek, seker, mercimek unu, nohut unu yasak,
meyve yasak(sadece limon ve ananasa izin var)
Süt yasak
Kahvaltida çay icmek yasak
Aksam yemeginde ayran icmek yasak
bugunden ıtıbaren baslıyoruz canım ınsallah bugun tartılıp olculerını al 40 gun sonunda nasıl bır degısım olacak bakalımteşekkür ederim canlar
Ne zaman başlıyor sunuz şimdi beraber olunca kendimi beyin olarak hazırlanmış gibi hissediyorum inşallah
benı esım degılde sıcak ekmek sabote ettı ırademe sahıp cıkamadım oturdum tereyagı ıle yedımBende 1 seviyenin yarısında eşim sabote etti yapamadım hiç çenesi susmadı meyvesiz diyet mi olur diye 20 gün dır dır dinledim ama artık istediği kadar konuşsun kulaklarımı tıkıcam
hosgeldın canım bırlıkte olursak daha ıstıkrarlı oluruz dıye dusunuyorum aynı sorun bendede var cunku sureklı baslayıp bırakıyorum burda neler yedıklerımızı falanda yazarız destek oluruzsağol canım ben pek istikrarlı yapamadım ama tekrar başlayacağım inşallah.. yarından itibaren
İnşallah canımbugunden ıtıbaren baslıyoruz canım ınsallah bugun tartılıp olculerını al 40 gun sonunda nasıl bır degısım olacak bakalım
benı esım degılde sıcak ekmek sabote ettı ırademe sahıp cıkamadım oturdum tereyagı ıle yedım
hosgeldın canım bırlıkte olursak daha ıstıkrarlı oluruz dıye dusunuyorum aynı sorun bendede var cunku sureklı baslayıp bırakıyorum burda neler yedıklerımızı falanda yazarız destek oluruz
Teşekkürler balımEllssa canim gel sende ilgileniyordun galiba
Canım hayırlı olsun topğin..Merhaba arkadaslar
13 martta arkadaslarımla beraber Ahmet apa ile birlikte seviyelere baslamıstım yanlız devam ettıremedım ve yarın itibariyle yeniden seviye - 1 baslıyorum benimle devam etmek isteyenleri beklerim
Askrhpozitif deniz diyette 19.06.2020 71,5 57,9
Eki Görüntüle 2642607
ay masallah ya ne guzel devam ettırmıssınız ben 2 . sevıyede pes ettım tecrubelerınızı bıze aktarırsanız super olur akrep kaptanımTeşekkürler balım
İlgilenmek ne demekyapıyorum bilee
5.seviyedeyim. Pazartesi 6.seviyeye geçiyorum inşallah.
tesekkur ederım canım bende 13 martta baslayıp devam ettıremeyenlerdenımCanım hayırlı olsun topğin..
İşte ben 13 martta başlayanlardanım
Kilo almamak icin, dengeleme yapmamız lazim canım, yoksa tum beslenme seklinde verilen kilo alinir.bende yaptım onları 2. svıyede bıraktım baya guzel kılo verdım suan gerıde almadım aslında amacım sevıyelerı tamamlayıp arınmak