Yitik sifa ile seviyeler(Açlık oruçları Başlangıç :16 Kasım bu sefer son🤦)

Dogumdan ciktigimda 74 kiloydum suan 54 kiloyum uygun bir diyet yaptim. Hayatimda gordugum en sacma yasak listesi. Bence kan degerlerini dahii kotu etkiler bu liste
Tebrik ederim guzel kilo vermissiniz.
Bakalim, deneyenler cok memnun. Aslinda amacı saglikli bozulmamis gidalar tuketerek saglik kazanmak.
Kilo ve hastaliklardan kurtulmak.

Sabah klasik turk kahvaltisi
Sınırsız yumurta,(ister haslama, ister menemen, ister tavada, ister sucuklu)
Zeytin
Peynir
Yesillik
Sebzeler(domates,salatalik, biber)
çiğ kuruyemis
Tahin

Aksam
Köfte, balik, tavuk, sakatat(ciger) sınırsız
Bulgur pilavi sinirsiz
Sebze yemeği
Nohut, kuru fasulye, bamya,
Kabak, biber, patlican dolMA bulgurla olabilir.
Salata
Kati yoğurt

Yasaklar
Patates, pirinc, karisik sebze kizartmasi, karniyarik kizartarak yasak. Recel, bal, hazir gida yasak. Ekmek, seker, mercimek unu, nohut unu yasak,
meyve yasak(sadece limon ve ananasa izin var)
Süt yasak
Kahvaltida çay icmek yasak
Aksam yemeginde ayran icmek yasak
Kizlar düzenleme suresi dolduğu icin duzeltemedim.
Ananas yazmisim, o avokado olacakti.
Kusura bakmayın canlarim.
Dün ananasli yeşil cay almistim aklim onda kaldi herhalde 😂😂

Dogumdan ciktigimda 74 kiloydum suan 54 kiloyum uygun bir diyet yaptim. Hayatimda gordugum en sacma yasak listesi. Bence kan degerlerini dahii kotu etkiler bu liste
Saçma bulanların kötü düşüncesine göre yapılmamış ama o liste..

Benim 2.uygulamam ve ilk uyguladığımda kan değerlerime baktırdım. Daha önce kötü olan tüm değerler normale dönmüştü.. Dr. ne yapıyosan aynen devam et demişti.

Sencene ayıp oldu ama kusura bakma artık😁

Son düzenleme:
Erken uyandim canim 6 dan beri ayaktayim.
Aksam yemeğini de ona göre duzenleyip günü erken kapaticam.
Akşam yemeğini kendimize göre düzenleyemeyiz canım..
Sabah erken kalktın diye tamam erken yemişsin ama onu bile aynı saatte yemeye çalış ama akşamın saati net.. 18:00 / 19:00 arası..

Akşam yemeğini kendimize göre düzenleyemeyiz canım..
Sabah erken kalktın diye tamam erken yemişsin ama onu bile aynı saatte yemeye çalış ama akşamın saati net.. 18:00 / 19:00 arası..
Hadi yaa ben saatleri, öğün arasina 5 saat koyarak esnetebiliyoruz diye duymuştum. Tüh bugün yanlis oldu. Zamanla iyice öğrenirim artik. Sen hatarimi söyle böyle 😍😍

Saçma bulanların kötü düşüncesine göre yapılmamıl ama o liste..

Benim 2.uygulamam ve ilk uyguladığımda kan değerlerime baktırdım. Daha önce kötü olan tüm değerler normale dönmüştü.. Dr. ne yapıyosan aynen devam demişti.

Sencene ayıp oldu ama kusura bakma artık😁
Diyet listesine alinan bir insan ilk defa goruyorum bu denli savunacak baska seyler bulmalisin kendine, kul yapimi bir liste neticede. Meyve kurumeyvelerin her turlusu ve en onemlisi bakliyatin yasak oldugunu doktuna soyledin mi? Organik tam bugday ekmegi vucudun tahih ihtiyacini karsilar colyaktan korur, balkabagi havuc falan bunlara hic girmiyorjum zaten kulliyen sacmalik.. Secim kisilerin

Tebrik ederim guzel kilo vermissiniz.
Bakalim, deneyenler cok memnun. Aslinda amacı saglikli bozulmamis gidalar tuketerek saglik kazanmak.
Kilo ve hastaliklardan kurtulmak.
Evet cok mesakatli bir yolculuktu ama saglikli beslenmeyi ogrendim suan 36 bedenim 1 aydir korumadayim ama listem bununkinden cok cok farkliydi.

Amin insallah.
Eşler de anneler de herseye karismaya cok müsait 😂😂
Kahvalti ediyoruz, cay içmeyecek misin simdi diyo.
Karpuz yemeyecek misin diyor...
Millet kari koca nasil yapıyor takdir ediyorum.
Bir ben değilmişim kocadan anneden çeken
Eşimin aklı fikri boğaz evdeyken 1 yaz nasıl karpuz yemeden geçiricen diye söyleniyor
Ha bide aç kalıp ölücem sanıp gidip avokado almış bana
limon avokado yicrm diyeince

X