Yitik sifa ile seviyeler(Açlık oruçları Başlangıç :16 Kasım bu sefer son🤦)

Ben de 8,5 km yürüdüm diğer günlere göre daha az yedim.Suyumu içtim güzelce.Akşam kahve yaptım eşim ve kendim için.Vee bilin bakalım ne olduuu?Eşimle kahvelerimiz karıştı ve ben şekerli kahveden bir yudum aldımBirazını da yuttum o arada olayın şoku ile...Şimdilik ruhuma metabolizmama diyorumki “Susss hiçbişey görmedin”

Bilerek yapmamıssınız oruclu iken yanlısıkla su içmiş gibi dusunun ve hıc bırsey olmamıs gibi devam edin

Olur canım neden olmasın Kilon baya azmıs Masallah
Ben düzenli spora gidiyodum .Suan kapalı malesef salonumuz bu biraz dengemi bozdu benim. Evde olunca herkes ,sürekli yemek modu beni biraz yoldan cikardi.Ama 2 öğün mümkün oldukça yapmaya calisicam.Yatarkende kitap okurken karın hareketi yapicam bakalim☺

Harika canım sporu bende en azından yuruyus olarak yapmaya calısıyorum

Bugünüm çok zor geçti.Yememek için kendimi çok zor tuttum.Başım çok ağrıyordu.İçimde hep aynı ses “Zaten gr verdiğin yok”Neyse çok şükür kazasız belasız atlattık.Sabahları spor mu yapsak birlikte?Kendimi evin programına oturtamıyorum.Spora fırsat kalmıyor.Ve anladımki ben spor yapmadığım sürece de kilo kaybım minimum olacak

Dunu kazasız atlatmama cok sevındım. Nasıl Yapıcaz birlikte ben sadece 1 saat yuruyuse cıkabılıyorm ama sana da uyarım spor olmadan olmuyor malesef

Gelmısken menumu yazayım
Seviye - 1 21.Gün

Aksam az bırsey de marul salatası yedım

Eklentiler

• Screenshot_20201231-221823.png
    87 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20201231_213434_355.jpg
    177,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20201231_213434_350.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20201231_213434_352.jpg
    159,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20201231_213434_356.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 29
Çok az yiyorsun bu da zararlı.Bazal metabolizma hızı düşüyormuş vücut kendini kıtlıkta gibi şartlandırıp herşeyi minimumda tutuyormuş canım bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…