-
- Konu Sahibi askrhpozitif
Maşallah 15 günün kalmış çok güzel.Yarıyı geçtin çok şükür.Darısı başımıza.16 sında tekrar başlarsan 40 gün mü yapacaksın tekrar?Yok yapmadım canım cok sukur gectı cayı cok atamayan biri olarak bende kahvaltıda ıcecek bırseyler arıyorum
Yenı takvım gelmedi canım ama 40gun olmaz sanırım ramazan oncesi kt yaptıracak cunku ilk basladıgım da banada oyle gelıyordu bak sımdı yarıyı gectım sende bir bakacaksın seviye bıtmısMaşallah 15 günün kalmış çok güzel.Yarıyı geçtin çok şükür.Darısı başımıza.16 sında tekrar başlarsan 40 gün mü yapacaksın tekrar?
Harika canım nice senelere ikinize de Rabbım saglıklı huzurlu mutlu bir omur versin ınsallah cumartesiye kadar oturtursub canımOğlumun ve benim doğumgünlerimiz oldu bu süreçte biraz kaçamak yaptım nasılsa ayın 16 sında yeniden başlarım düşüncesiyle.Şimdi de aynı kurallarla devam etmeye sistemi iyice oturtmaya çalışıyorum canım.Herkesi de teşvik ediyorum
Hayırlı sabahlar
Henuz elle tutulur bisey yok canım siteyi bugun actılar lakın coktu bı bilgi elime gecerse paylasırımBen Facebook kullanmıyorum.Duyuruları burdan paylaşır mısın?
Aleykum selam canımselam mervecim
Sen 1.seviyeyi tamamlamıştın değil mi?
Kaç gün sürüyor?
Tesekkurler canım evet 1 ayda 9 kiloya yakın gıttı olur canım ınsallahVallahi bravoMaşallah diyelim bize de nasip olsun inşallah.10 kg a yakın verdin değil mi?
Evet canim bu aksam yemekle niyet edilecek18 inde başlanacak deniyor var mı gelişme?