Yitik sifa ile seviyeler(Açlık oruçları Başlangıç :16 Kasım bu sefer son🤦)

IMG_20201223_212420_271.jpg IMG_20201223_212420_273.jpg IMG_20201223_174955.jpg IMG_20201223_155535_557.jpg

Çok güzelll maşallah 😍Baş ağrısı oldu mu sizde de?Bir de çay önceden çok içiyordum şimdi malum kurallardan içemiyorum.Yediklerimizin kalorisine baktım günlük 1000- 1100 civarında sizde de öyle mi?
Bas agrısı ilk gunlerde oluyor bu normal vucut arınmaya baslıyor cay normalde ıcmem o yuzden kahve tüketiyorum ben yiyeceklerın kalorisine hıc bakmadım

Ya çok az değil mi?Bende de 3 gündür tartı hep aynı.Anlamadım.Harfiyen herşeyine de uyuyorum.Dün 7 km yürüyüş te yaptım🙄
Dun oyle oldu canım islerden vakit bulamadım ilk zamanlar kılo dusmesede metabolizma düzeliyor cok fazla tartı odaklı gitme bu hafta benim de oynamıyor tartı hatta artı bile gosterıyor beslenmemde sıkıntı olmadığı ıcın elbette inecek

Hazır köfte değil ev köftesi idi.Çok da güzeldi.Bugün 5. günüm ruh halim değişik.Herkes deli kilolar vermiş ben de 300 gr gitti. Kaçamak yok su tüketimi ideal ölçüde ama sebebini anlamadım.Neyse hayırlısı bakalım bugün yürüyüş de yapıcam inşallah

Hazır köfte değil ev köftesi idi.Çok da güzeldi.Bugün 5. günüm ruh halim değişik.Herkes deli kilolar vermiş ben de 300 gr gitti. Kaçamak yok su tüketimi ideal ölçüde ama sebebini anlamadım.Neyse hayırlısı bakalım bugün yürüyüş de yapıcam inşallah
Duzene girer merak etme olculerıni al tartı cok fark etmese bile olculerın fark eder

X