- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
Hosgeldin bende bugun seviye 1 15. Gunumu bitirdim ilk gunun nasıldıMerhaba
Ben de bugün seviye 1/1. günü tamamladım.Baştan sona okumadım ama ben de burdayım
Beklediğimden iyi geçti aç kalırım sanıyodumHosgeldin bende bugun seviye 1 15. Gunumu bitirdim ilk gunun nasıldı
Beklediğimden iyi geçti aç kalırım sanıyodumHosgeldin bende bugun seviye 1 15. Gunumu bitirdim ilk gunun nasıldı
Beklediğimden iyi geçti aç kalırım sanıyodum
İyi gecmesıne sevindim ilk gunler normalde zorluyor 15 gunde 5.2 kılo gıttı. BendenBeklediğimden iyi geçti aç kalırım sanıyodumKaç kilo verdiniz 15 günde?
Çok güzelll maşallahİyi gecmesıne sevindim ilk gunler normalde zorluyor 15 gunde 5.2 kılo gıttı. Benden
Bas agrısı ilk gunlerde oluyor bu normal vucut arınmaya baslıyor cay normalde ıcmem o yuzden kahve tüketiyorum ben yiyeceklerın kalorisine hıc bakmadımÇok güzelll maşallahBaş ağrısı oldu mu sizde de?Bir de çay önceden çok içiyordum şimdi malum kurallardan içemiyorum.Yediklerimizin kalorisine baktım günlük 1000- 1100 civarında sizde de öyle mi?
Su harika ben son gunlerde suyu cok azalttım sporu bende daha oturtamadimDün ve bugün spor ya da yürüyüş yapmadım.Psikolojik sanırım gücüm yetmez diye düşündümGünlük 3-4 lt su içiyorum bir de
Dun oyle oldu canım islerden vakit bulamadım ilk zamanlar kılo dusmesede metabolizma düzeliyor cok fazla tartı odaklı gitme bu hafta benim de oynamıyor tartı hatta artı bile gosterıyor beslenmemde sıkıntı olmadığı ıcın elbette inecekYa çok az değil mi?Bende de 3 gündür tartı hep aynı.Anlamadım.Harfiyen herşeyine de uyuyorum.Dün 7 km yürüyüş te yaptım
Kasap tan alma kofteyse yenilebılıyor ama paket kofte yasakBen bu akşam köfte yedim.Kesin içinde ekmek vardır di mi?
Duzene girer merak etme olculerıni al tartı cok fark etmese bile olculerın fark ederHazır köfte değil ev köftesi idi.Çok da güzeldi.Bugün 5. günüm ruh halim değişik.Herkes deli kilolar vermiş ben de 300 gr gitti. Kaçamak yok su tüketimi ideal ölçüde ama sebebini anlamadım.Neyse hayırlısı bakalım bugün yürüyüş de yapıcam inşallah