- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
Yarın bende yapayım bakalım tesekkur ederimBu sabah ta yaptım.Bir kadın hem if hem de bı sporu yaparak 45 günde 19 kg vermiş...
Hangisi canım1 haftanın sonunda mı bu kilo kaybı?
Tepki verebılıyor bağırsaklar canım bı kac gune duzelır bende once sındede kabızlık oldugu ıcınTuvalet rutininiz değişti mi?Bende kabızlık oluştu sanırım 3 gündür
Yok canım cocuklar bir yandan esim bir yandan fırsat bulamadımYapabildin mi canım?
2 öğün yeme işine devam etmeye çalışıyorum arada kaçamaklar oldu ama☺HEYart senin nasıl gidiyor canım
16 sonda yeni seviyeler baslıyor2 öğün yeme işine devam etmeye çalışıyorum arada kaçamaklar oldu ama☺
Takvime gore karar vericem ama suan seviye 1 den devam edıyorum16 sında yeniden seviye 1 den mi başlayacaksınız?
Çok geçmiş olsun canım.Eskiden çay bağımlısı olduğum için şu an beni çay çok zorluyor.Özellikle kahvaltı çayı.Bu durum da benim başımı ağrıtıyorBugun bas agrısı ile uyandım ve hala gecmedı aksamda mide bulantısı eklenınxe sadece corba ile gecırdım
Yok yapmadım canım cok sukur gectı cayı cok atamayan biri olarak bende kahvaltıda ıcecek bırseyler arıyorumÇok geçmiş olsun canım.Eskiden çay bağımlısı olduğum için şu an beni çay çok zorluyor.Özellikle kahvaltı çayı.Bu durum da benim başımı ağrıtıyorTansiyon kontrolü yaptın mı?