Yitik sifa ile seviyeler(Açlık oruçları Başlangıç :16 Kasım bu sefer son🤦)

Kilo vermek isteyen bulgur yememeli bence çünkü cogumuzda gizli guluten alerjisi var.Kilo vermeyi engelliyor. Yulaf ezmesi yenebiyormu bu beslenmede acaba

Kaç gündür ii yoğunluğundan yazamadım bugün 7.günüm bitti şükür midemin küçüldüğünü farketmeye başladım şu an için iyi gidiyor bakalım

Ben bulgur yemiyorum insanı sisiriyor
Ben hafta bir falan yemege gayret ediyordum yada 10 gunde 1
Kilo vermek isteyen bulgur yememeli bence çünkü cogumuzda gizli guluten alerjisi var.Kilo vermeyi engelliyor. Yulaf ezmesi yenebiyormu bu beslenmede acaba
Bulgur sıslık yapsada bir iki gune eksiye gecırıyor bende
Kaç gündür ii yoğunluğundan yazamadım bugün 7.günüm bitti şükür midemin küçüldüğünü farketmeye başladım şu an için iyi gidiyor bakalım
Masallah 1 haftasını bitirdin ben bozup dun aksam tekrar niyetlendim bu sefer 4 komsu niyetlendık

Ben hafta bir falan yemege gayret ediyordum yada 10 gunde 1

Bulgur sıslık yapsada bir iki gune eksiye gecırıyor bende

Masallah 1 haftasını bitirdin ben bozup dun aksam tekrar niyetlendim bu sefer 4 komsu niyetlendık
İnsanın yanında birilerinin olması çoook güzel ben işyerinde resmen eziyet çekiyorum ekmek bağımlısıymışım onu güzelce farkettim

İnsanın yanında birilerinin olması çoook güzel ben işyerinde resmen eziyet çekiyorum ekmek bağımlısıymışım onu güzelce farkettim
Gorusmesekte aynı binada yapanların olmasında guzel en azindan wp sureklı durtuyoruz birbirimizi suan cok zorlanıyorum ama markete ve fırına gittim gozum dondu resmen ben yıyemesemde onlar yesin diye canımın cektıklerını aldım ama beni en cok zorlayan fırından cıkan sıcak ekmek kokusu oldu

Bana iyi geldi bu sistem sadece dün kahvaltıda 6 tane muşmula yedim mevsimi gecmeden çok severim. Muşmula yemek beni aciktirmadi yada bozdum devam et yemeye demedim. Sistem güzel zaten bizim evde 2 öğün yenir. Sadece kendime özel yemek zor oluyor. Kinoa serbestmi acaba kısır icin kullanmak istiyorum. Bulgur bana iyi gelmiyor. Yiyince rahatsızlık veriyor

Kinoa ve chıa yasaklar listesinde diye biliyorum canım

Bana bildirim gelmiyoe bi ayarları düzeltmem gerek galiba 2 gündür öyle zorlanıyorum ki yemek değil ama regl oldum tatlı diye habire mutfağa gidiyorum hastayım diye sanırım acayip de şiş hissediyorum kendimi

Bana bildirim gelmiyoe bi ayarları düzeltmem gerek galiba 2 gündür öyle zorlanıyorum ki yemek değil ama regl oldum tatlı diye habire mutfağa gidiyorum hastayım diye sanırım acayip de şiş hissediyorum kendimi
Bende bıraktın sandım sevindim bırakmadıgına aman sabret regl bitince hepsi bitecek sıslık te ıner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…