- 15 Aralık 2016
- 25
- 31
- Konu Sahibi askrhpozitif
Yemek düzenine alıştım şu bi kaç günü de atlatayım da inşallah kilo da veririm yaBende bıraktın sandım sevindim bırakmadıgına aman sabret regl bitince hepsi bitecek sıslık te ıner
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek düzenine alıştım şu bi kaç günü de atlatayım da inşallah kilo da veririm yaBende bıraktın sandım sevindim bırakmadıgına aman sabret regl bitince hepsi bitecek sıslık te ıner
Kilo illa gider canım duzene alıstıysan gerisi gelir zaten benimde iyi gidiyor sukur 4. Gun deyim bugunYemek düzenine alıştım şu bi kaç günü de atlatayım da inşallah kilo da veririm ya
Sıvı alımına alışabildin mi? Yemekten sonra çok susuyorum benKilo illa gider canım duzene alıstıysan gerisi gelir zaten benimde iyi gidiyor sukur 4. Gun deyim bugun
Biraz zorlanıyorum ama yapmaya gayret ediyorumSıvı alımına alışabildin mi? Yemekten sonra çok susuyorum ben
Cok sevındım umarım sonuna kadar ulasabılırızBu beslenme düzeniyle yemek için ayırdığım zaman azaldı. Gayet verimli bence.
Hayirli olsun canim :) insallah hedefine saglikla ulaş
Sagol canım benim ınsallah senin nasıl gidiyorHayirli olsun canim :) insallah hedefine saglikla ulaş
İyi gidiyor canim benimdeSagol canım benim ınsallah senin nasıl gidiyor
Sevındım cnaım 2 li rakamlara az kalmısİyi gidiyor canim benimde
Cok şükür yılbaşına 99a dusmeye calisiyorumS
Sevındım cnaım 2 li rakamlara az kalmıs
Helal olsun canım yaparsın Masallah yıl basına 10 gun var dahaCok şükür yılbaşına 99a dusmeye calisiyorum
Eee bildiğin Karatay diyeti buYitik şifa nedir özetlemeye calısayım
Aıdın Salıhe gore fazla besin tuketmek bir cok hastalığı getiriyor vucutta toksınler biriktiriyor ve hastalıklardan kurtulmak istiyorsak beslenme seklini duzeltıp aclık oruçları tutmak gerekiyor. Ahmet apa da bu aclık oruçlarını birden yaptırmamak adına 9 seviye+ temizlikler(kan, karaciğer, akciğer, böbrek, mesane vs) seklinde bir beslenme duzenı oluşturmuş ve 6 ile 7 ay kadar suruyor her seviyede farklı bir beslenme duzenı oluyor ve yavas yavas aclık oruclarına hazırlıyor sızı Facebook ta grupta bu seviyeleri yaparak bir cok hastalıklarından ve ılaclardan kurtulan insanlar var. Bende burda hem kendi deneyimimi gun gun paylasıcam hemde bu seviyeler sistemini uygulamış olan insanların raporlarını size aktarıcam İnsallah
Sevıye - 1 fotograf olarak ekledim seviyeler ilerledikçe dıger seviyeleri de ekleyeceğim
��
askrhpozitif verilen 10.12.2020 77,8 18.12.2020 73.8 25.12.2020 01.01.2021 08.01.2021 15.01.2021
Eki Görüntüle 2716092
Eki Görüntüle 2716096
Eki Görüntüle 2716095
Eki Görüntüle 2716094
Eki Görüntüle 2716093
Karatay degil canım biraz benziyor olabılır dikkatli ıncelerssn degil bu sadece 1 seviyesiEee bildiğin Karatay diyeti bu