- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
Süper vermişsin 4 gunde yarın bende niyet edip baslıcam bırbırımıze destek olursak super olur bakalım yarın tartı ne diyecekBenimde kilo fazlam var 74 olan kilom bugün tartıldım 71 olmuş bence denemeye değer
Ben inanıyorum başarıcaz. Ahmet apa ezik misiniz siz demiş tam bozmak aklıma geldiğinde ezik değilim ben diye kendimi güçlendiriyorum tavsiye ederimAllahım yarın guzel bir gun olsun ve basladigim işi bitirme gücü ver bana
Ahmet apa bu konuda baya sert mşzacı varBen inanıyorum başarıcaz. Ahmet apa ezik misiniz siz demiş tam bozmak aklıma geldiğinde ezik değilim ben diye kendimi güçlendiriyorum tavsiye ederim
İnanırsak yaparız birbirimize de destek olursak tamamdırAhmet apa bu konuda baya sert mşzacı varBende sizin uyguladığınızı uygulayayım tesekkur ederim tavsiyeniz ıcın bende inanıyorum bu sefer kt ye kadar gelıcem Allahın ıznıyle
Buda supermiş sevıyelerı kacar gun olarak hesapladınız yarın bende yapayım takvimi mı her gun cızık attıkça gaza gelırım suan ıcım umutla doldu umarım cok kilo almamısımdırİnanırsak yaparız birbirimize de destek olursak tamamdırkendime takvim yaptım dolaba yapıştırdım her sabah geçmiş güne bir çizik atıyorum
Ahmet apa telegram sayfasında 2020 takvimi paylaşmış günleri ordan baz aldım ilk seviye için 42 gün dedim. Kilo aldık vermekte bizim elimizde biz yapabiliriz.Buda supermiş sevıyelerı kacar gun olarak hesapladınız yarın bende yapayım takvimi mı her gun cızık attıkça gaza gelırım suan ıcım umutla doldu umarım cok kilo almamısımdır
Yeni farkettim başlangıç kilonu çoook tebrikler benimki tereciye tere satmak olmuş birazBuda supermiş sevıyelerı kacar gun olarak hesapladınız yarın bende yapayım takvimi mı her gun cızık attıkça gaza gelırım suan ıcım umutla doldu umarım cok kilo almamısımdır
Kilo alması cok kolay da vermesi o kadar kolay olmuyor ama dedıgın gibi biz bunu basarabılırızAhmet apa telegram sayfasında 2020 takvimi paylaşmış günleri ordan baz aldım ilk seviye için 42 gün dedim. Kilo aldık vermekte bizim elimizde biz yapabiliriz.
Olur mu oyle sey suan inan o ıstegım yok o rakamı 2013 te gormustum o gunden bugune sureklı alıp verdım korumayı beceremedimYeni farkettim başlangıç kilonu çoook tebrikler benimki tereciye tere satmak olmuş biraz
Hemde ne kolayKilo alması cok kolay da vermesi o kadar kolay olmuyor ama dedıgın gibi biz bunu basarabılırız
Ahh ahh bilmem mi verirken kaşıkla gidiyor alırken kepçeyle geliyor valla ama bu sefer bu yasama bicimini surdurebılırız ınsallahHemde ne kolaygeçen sene bin bir emekle 18 kilo verip 10 unu geri aldım
GünaydınlarAhh ahh bilmem mi verirken kaşıkla gidiyor alırken kepçeyle geliyor valla ama bu sefer bu yasama bicimini surdurebılırız ınsallah
GunaydınGünaydınlarinşallah tek temennim
Havuc yenmiyor diye biliyorum bezelye yı duymadımBen dün akşam yemeğiyle niyetlendim bugünde devam ettim. Akşam yemeğinde bezelye yedim. Yasaklilarda göremedim. Anında olamadım yerken biraz tatlı geldide