Yitik sifa ile seviyeler(Açlık oruçları Başlangıç :16 Kasım bu sefer son🤦)

Ben inanıyorum başarıcaz. Ahmet apa ezik misiniz siz demiş tam bozmak aklıma geldiğinde ezik değilim ben diye kendimi güçlendiriyorum tavsiye ederim
Ahmet apa bu konuda baya sert mşzacı var Bende sizin uyguladığınızı uygulayayım tesekkur ederim tavsiyeniz ıcın bende inanıyorum bu sefer kt ye kadar gelıcem Allahın ıznıyle

Ahmet apa bu konuda baya sert mşzacı var Bende sizin uyguladığınızı uygulayayım tesekkur ederim tavsiyeniz ıcın bende inanıyorum bu sefer kt ye kadar gelıcem Allahın ıznıyle
İnanırsak yaparız birbirimize de destek olursak tamamdır kendime takvim yaptım dolaba yapıştırdım her sabah geçmiş güne bir çizik atıyorum

İnanırsak yaparız birbirimize de destek olursak tamamdır kendime takvim yaptım dolaba yapıştırdım her sabah geçmiş güne bir çizik atıyorum
Buda supermiş sevıyelerı kacar gun olarak hesapladınız yarın bende yapayım takvimi mı her gun cızık attıkça gaza gelırım suan ıcım umutla doldu umarım cok kilo almamısımdır

Buda supermiş sevıyelerı kacar gun olarak hesapladınız yarın bende yapayım takvimi mı her gun cızık attıkça gaza gelırım suan ıcım umutla doldu umarım cok kilo almamısımdır
Ahmet apa telegram sayfasında 2020 takvimi paylaşmış günleri ordan baz aldım ilk seviye için 42 gün dedim. Kilo aldık vermekte bizim elimizde biz yapabiliriz.

Ben dün akşam yemeğiyle niyetlendim bugünde devam ettim. Akşam yemeğinde bezelye yedim. Yasaklilarda göremedim. Anında olamadım yerken biraz tatlı geldide

Gunaydın bugunude ınsallah kazasız belasız atlatabılırım aksamları cok zorlanıyorum TV karsısında birseyler yememek cok zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…