- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
Bana niye kabak patladı yaBenim sohbetimden çıkar mısınız?? Ve siz defilmdelisi gidin başka konulara yorum yazın...
Arkadaşın yazdığı yorumu sinsice beğenmeniz hoşuma gitmedi çünkü. Bebeğim uyumuyor diyorum buraya yazabilirsiniz diyor. Bu saatte ayakta olmam normal mi uyutmaya calisiyorum o sırada telefonda takılıyorum. Ve o yorumu beğeniyorsunuz. İyi geceler.Bana niye kabak patladı ya
Neyse konu sahibi, olabildiğince yatıştırıcı ve olumlu yorum yaptığımı düşünüyor, diğer ilaç mevzusunda ise o üyenin de aklıma en azından soru işareti oluşturabildiğimi görüyorum.
Miyadım dolmuştur, bomba atsanız ses çıkmaz benden
İyi geceler.
Benim sohbetimden çıkar mısınız?? Ve siz defilmdelisi gidin başka konulara yorum yazın...
Ayrıca ilaç konusunda haklısınız ama hanımefendi ile konuşma uslubunuz da gayet sertti. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Birinin uzulmedigine diğeri de üzülmemek zorunda değil. Herkesin büyüdüğü çevre yaşamı farklıBana niye kabak patladı ya
Neyse konu sahibi, olabildiğince yatıştırıcı ve olumlu yorum yaptığımı düşünüyor, diğer ilaç mevzusunda ise o üyenin de aklında en azından soru işareti oluşturabildiğimi görüyorum.
İyi geceler.
Bana burda şimdi laf mı geldi ?anlamadımBana niye kabak patladı ya
Neyse konu sahibi, olabildiğince yatıştırıcı ve olumlu yorum yaptığımı düşünüyor, diğer ilaç mevzusunda ise o üyenin de aklında en azından soru işareti oluşturabildiğimi görüyorum.
İyi geceler.
Çocuğu yok diye mi kızmışim iyi oku.Sirf merakimdan soruyorum uyenin birine cocugu yok diye kizdiniz.filmdelisi arkadasa neden kizdiniz? Cidden bunu merak ettim okudum guzel guzel tavsiyeler yazmis cunku.
herkes herkese yorum yapmakta özgür, sallamakta değil. idrak sorunu falan ağzınızı toplayın isterseniz.Hanımefendi idrak sorununuz mu var?
Benim görüşüme sonradan dahil olan sizdiniz. Bi dönüp kendinize baksanızmı acaba?
Allah allah
Ah canım bende hep derdim. 2 yaşına gelsin. Geçecek 3 gelsin geçecek 3 buçuk yaşında ve büyükçe daha da durmaz oldu. İnanılmaz hiperaktif oğlum. Gündüzleri mızmız akşamları babası gelince herşeyi fırlatıyor yüzümüze sürekli eve zarar verme çabasında eşyalara bize Baya zor bir cocuk yarın kreşe başlayacak bakalım. Şuan 2 tane bebek bakarım. Aynı anda o potansiyele sahipleştim. Oğlumdan kaynaklı. Akşamları uyuyor ya oh be diyoruz4 aylik. Cok seviyorum 2 saat ayri kalsam ozluyorum ama her agladiginda kafayi yiyecek gibi oluyorum sakin hayatimi ozluyorum. Hep kucak istiyor kollarim tutmuyor artik bazen. Bi 2-3 yasina gelse belki daha kolay olur
İsyan ettiğiniz bu durumun dünyada sadece sizin başınıza gelmediğini + çok normal olan bu durumu boşuna abarttığınızı idrak edebilmenizi dilerim.Benim sohbetimden çıkar mısınız?? Ve siz defilmdelisi gidin başka konulara yorum yazın...
Offff git artık git. Ne anlamaz bir insanmissin bee. Hayatım yeterince zor. Bebeğim yüzünden değil kimsesizligim yüzünden yoruldum diyorum anlamıyosun bari sus ve git diyorum bunu anla artıkİsyan ettiğiniz bu durumun dünyada sadece sizin başınıza gelmediğini + çok normal olan bu durumu boşuna abarttığınızı idrak edebilmenizi dilerim.
Size son cevap verişim zira seviyesizliğiniz aldı başını gidiyor, çirkinleşeceksiniz ve ne hallere bürüneceğiniz belli; ağzını topla falan.herkes herkese yorum yapmakta özgür, sallamakta değil. idrak sorunu falan ağzınızı toplayın isterseniz.
yakınlarınıza sabır diliyorum, burda beni yorduysanız onlar ne yapıyordur kim bilir.Size son cevap verişim zira seviyesizliğiniz aldı başını gidiyor, çirkinleşeceksiniz ve ne hallere bürüneceğiniz belli; ağzını topla falan.
Sizede sizi ilgilendirmeyen konulara muhalefet olmanın marifet olmadığını belirterek, İyi geceler diliyorum. Ne Reelda ne sanalda sizin gibilerle karşılaşmamak üzere.
Gerçekten hayretler içinde izliyorum arkadaşı ve hayatını kendisini o kadar merak ettim kiiyakınlarınıza sabır diliyorum, burda beni yorduysanız onlar ne yapıyordur kim bilir.
gerçekden kaç yaşındasıniz ? Ben yorumlarınızı beğenmedim yaptığım için gidip verdiğim tüm cevaplara tüm yorumlarıma beğenmedi yapdınız
Kuzum cevap yazma şuna nolur gitsin artık bu sayfadangerçekden kaç yaşındasıniz ? Ben yorumlarınızı beğenmedim yaptığım için gidip verdiğim tüm cevaplara tüm yorumlarıma beğenmedi yapdınızKonu sahibiyi bukadar çıldırtmaya hakkınız yok. Anne olamayanlar için elbet üzgündür ama bu demek değildir ki isyan edemez kızamaz .. yanlızımm diyor kadın bir bebeğe tek başına bakmak destek almadan zor ha üstesinden gelinir ama zor annenin de uykuya ihtiyacı var uyuyamıyordır belli ki neden bukadar üstüne gidiyorsunuz daha çok yumuşak konuşup destek çıkacağınıza veyahutta önerilerde bulunacağınıza ? ..
Ah ben biliyorum şimdi onun neden böyle hırçınlaşdığınKuzum cevap yazma şuna nolur gitsin artık bu sayfadanilkokul çocuğumu yoksa kişilik bozukluğu mu var anlayamadım
Yoo, ben sizin yorumlarınızı gerçekten beğenmediğim için beğenmedim yaptım. Bunu hesabını sizemi vereceğim?gerçekden kaç yaşındasıniz ? Ben yorumlarınızı beğenmedim yaptığım için gidip verdiği cevaplara tüm yorumlarıma beğenmedi yapdınızKonu sahibiyi bukadar çıldırtmaya hakkınız yok. Anne olamayanlar için elbet üzgündür ama bu demek değildir ki isyan edemez kızamaz .. yanlızımm diyor kadın bir bebeğe tek başına bakmak destek almadan zor ha üstesinden gelinir ama zor annenin de uykuya ihtiyacı var uyuyamıyordır belli ki neden bukadar üstüne gidiyorsunuz daha çok yumuşak konuşup destek çıkacağınıza veyahutta önerilerde bulunacağınıza ? ..
Git lafından anlamiyo musun yazma artık akıl hastası mısın ya hâlâ lohusa depresyonu diyorYoo, ben sizin yorumlarınızı gerçekten beğenmediğim için beğenmedim yaptım. Bunu hesabını sizemi vereceğim?
Konuya maalesef fazlasıyla dahil oldum ve başından tekrar okudum. Yorumlarınızla karşılaştım maalesef, hiç girmeyelim oralara...
Benim anlatmaya çalıştığım bu duruma bu kadar isyan ve karamsarlık asla yerinde bi tepki değil. Konu sahibi kesnlikle bu durumdan ötürü yardım almalı. Çok aşırı anlatım biçimi, kaldıki davranışlarına nasıl yansıyordur bu.
Ben bu durumun geçeceğini, kısa zaman içinde hafifleyeceğini, veya duruma alışacağını düşünmeyen lohusa depresyonuna girmiş bi annenin durumu abartışını hayretler içinde okudum. Bana asla normal gelmedi.
Size beni anlayacağınızı düşünerek bunca açıklamayı yaptım, anlamanızı umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?