Öncelikle, ben konu falan açmadım.
Şahsıma yönelik bir eleştiriniz varsa kendinizle alakalı kabul etmiyorum, kaldı ki konunuzda en fazla yardımcı yorumlar bana aittir.
Lakin, her serzeniş konusuna da diğer üyenin yazdığı gibi ‘senin şikayet ettiğine biz kavuşamıyoruz bile, kıymetini bil’ tarzı yorum atılır, bu böyledir.
Başka bir bakış açısı kazandırmak gibi düşünün.
Benim size verdiğim tepki, üslubunuzaydı.
Hala aynı fikirdeydim, herkes görüşünü yazabilir ama hakaret, kinaye, geçmişi deşelemek, iğnelemek hiç ama hiç hoş şeyler değil.
Basit, en iyi tanımı bu, basit bir tutum.
Yoksa bir anne her şeyden önce insandır, her türlü bunalma hakkı da mevcuttur.
1 gün her şeyi layığıyla yaparken ertesi gün totoyu devirebilir de, bitmeyen 24 saatlik ve ömür boyu bir mesai bu.
Hele de benim gibi zor çocuk anneleri, hiçbir anneye ahkam kesmez.
Sadece size bunların normal olduğunu, çocuğunuzdan değil hayatınızda ne varsa sıkılmanın çok ama çok doğal olduğunu anlatmaya çalıştık, siz bizi suçladınız çocuktan şikayet etmiyorum diye.
Pandemi hepimize var, çocuk sahibi olan her ebeveyn eve tıkılmış durumda, ailelerimizden, yardımcılarımızdan, dostlarımızdan hepimiz uzağız.
Şurada düşen burnunu almayan tipler, cam silmeye başladı, şahsen ben öyle oldum
Hepimizin hayatı kaydı kısaca ve bunu ne kadar erken kabul ederseniz o kadar kolay atlatırsınız, şuanki yaşam biçiminize göre çıkarınızın en üstte olduğu bir düzen kurun da dedim size.
Gönlünüz kırılmış olabilir bir şey diyemem, kırıldığınız kadar kırdınız da, ona sayarsınız.
Benlik bir şey yok ama yine de yardımcı olmaya çalıştığım bir konuda seviye düşünce ister istemez haksızlığa uğrayanı desteklerim, ben de böyleyim yapacak bir şey yok.