Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yine yumurta diyeti🥚Yine bennn👋
- Konu Sahibi Alfa RR
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Hic bisey sizden önemli degil, kendinizi üzmeye degmez hicbisey.Dün o kadar sinir krizi geçirdim ki dünden beri midem ağrıyor.
Öyle ama o kadar haksızlık yaşıyorum ki artık bi yerden sonra ipler kopuyorHic bisey sizden önemli degil, kendinizi üzmeye degmez hicbisey.
Arada öylede yapıyorum. Diyetde tarçın çok iyi ama ben hiç sevmiyorum o yüzde az kullanmaya özen gösteriyorum. Tek öğün yapınca yemek isteğim olmuyor ne zaman 2 öğün beslenmeye çalışsam hep diyetim bozuluyor o yüzden benim için tek öğün en ideali.Kahveye tarçın ekleyin pişirirken iştah kesip bağırsak çalıştırıyor.
Evren bile beni sınıyor
İstagram keşfetimde asla yemek olmazdı olsada 1 2 tane. Şimdi keşfeti açtığımda sadece yemekler ve yemek yiyen insanlar geliyor. Youtube geçiyorum orda bile aynı
Ya Rabbim sen biliyorsun sen hakim ol nefsime.
Acı bir kahve içeyimde unutayım gördüklerimi.
İstagram keşfetimde asla yemek olmazdı olsada 1 2 tane. Şimdi keşfeti açtığımda sadece yemekler ve yemek yiyen insanlar geliyor. Youtube geçiyorum orda bile aynı
Ya Rabbim sen biliyorsun sen hakim ol nefsime.
Acı bir kahve içeyimde unutayım gördüklerimi.
Tarçınlı kahvemide içtim...
Acaba kahveyi yatmazdan önce içtiğinde yağ yakımını yavaşlatıyormu yoksa hızlandırıyormu? Kafamda deli sorular her site ayrı yazmış.
Havalar acayip sıçak bu gün sıçaktan bayılıcam sandım.
Bi an önce son bahar gelse en sevdiğim mevsim
Şimdi biri girib okusa burayı bu kız kimle konuşuyor der: not" kendi kendimle yazışıyorum"
Bu gün biraz acıkmam oldu saat 4 gibi ama sonra geçti.
Umarım bu kadar zorluğa değer yoksa dahada kötü olurum zaten piskolojim bozuk.
Neyse güzel düşünelim güzel olsun.
Pazar günü 69u görmek umuduyla....
İyi geceler.....
Acaba kahveyi yatmazdan önce içtiğinde yağ yakımını yavaşlatıyormu yoksa hızlandırıyormu? Kafamda deli sorular her site ayrı yazmış.
Havalar acayip sıçak bu gün sıçaktan bayılıcam sandım.
Bi an önce son bahar gelse en sevdiğim mevsim
Şimdi biri girib okusa burayı bu kız kimle konuşuyor der: not" kendi kendimle yazışıyorum"
Bu gün biraz acıkmam oldu saat 4 gibi ama sonra geçti.
Umarım bu kadar zorluğa değer yoksa dahada kötü olurum zaten piskolojim bozuk.
Neyse güzel düşünelim güzel olsun.
Pazar günü 69u görmek umuduyla....
İyi geceler.....
Başarılar dilerim...Bugun 3 gunum ve suana kadar iyi gidir .
Calistigim icin biraz menude zorlaniyorum ama pes etmek yok .
Pazartesi tartilmayi bekliyorum suana kadar hic tartilmadim bakalim sonuc nasil olacak.
- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
Bugun suya doyamadım ayrı bir sıcak mı var ki acaba ...Ben de yeşil çay iceyimYeşil çay saatiiii
Buralar yanıyor valla o kadar sıcak kiBugun suya doyamadım ayrı bir sıcak mı var ki acaba ...Ben de yeşil çay iceyim
70in altına düşe bildin mi?Bugun suya doyamadım ayrı bir sıcak mı var ki acaba ...Ben de yeşil çay iceyim
- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
Yok canim 70 tam70in altına düşe bildin mi?
- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
Bende yarın 69u görmek istiyorum bakalım nolucakŞimdiki hedefim 68 ...umarım bu hafta 68 se düşerim bu hafta biraz daha sıkı tutmaya calisacagim