Yine yeniden tüp bebek sürecim

Kişiden kişiye değişiyor. Problemlere uyguladıkları tedavilerde ki eksiklikler olabilir diye düşünüyorum.
Bende Ankara Memorial da oldum ilk 2 denememi. Tek diyeceğim Allah' a havale ediyorum. Çok pişmanım zaman ve para israfı oldu benim için.
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Ben 5 kere tüp bebek denemesi yaptım hiç biri olmadı. Şimdi kenara çekildim. Herkes için hayırlısı...
ben de benzer problemler yaşadım çok güzel bir cümle kullanmışsınız. tek tip tedaviyle bi yere varılmıyor ne yazıkki. ve bende kist var kist var diyip esas problemi bulamadılar. yani rahim filmi çekilmesine rağmen rahim içi şekil bozukluğunu farkedemediler. neyse amacım kötülemek değil ama tavsiyeyse etmiyorum bu kadar.

ben de benzer problemler yaşadım çok güzel bir cümle kullanmışsınız. tek tip tedaviyle bi yere varılmıyor ne yazıkki. ve bende kist var kist var diyip esas problemi bulamadılar. yani rahim filmi çekilmesine rağmen rahim içi şekil bozukluğunu farkedemediler. neyse amacım kötülemek değil ama tavsiyeyse etmiyorum bu kadar.

Haklısınız. Bende de 2 başarısızlıktan sonra bazı testleri yapmadıklarını söylediler, ve sorun onlarda çıktı. Tüp bebek tedavisinde en başta yapılması gereken testleri yapmayan mantık bana para tuzağı olarak gözüktü. Çünkü ben 2. denemede üzüntüden şoktayken doktor hanım 3.denemenin yüzde kaç indirimli avantajı olduğunu söylüyordu! Dediğim gibi kimisi güzel sonuç almıştır memnun kalmıştır. Ama şahsen memnum kalmadım ve tavsiyede etmem.

Kişiden kişiye değişiyor. Problemlere uyguladıkları tedavilerde ki eksiklikler olabilir diye düşünüyorum.
Bende Ankara Memorial da oldum ilk 2 denememi. Tek diyeceğim Allah' a havale ediyorum. Çok pişmanım zaman ve para israfı oldu benim için.
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Ben 5 kere tüp bebek denemesi yaptım hiç biri olmadı. Şimdi kenara çekildim. Herkes için hayırlısı...
RABBIM en kısa zamanda yüzünü güldürsün bitanem sen niye memnun kalmadın ben iki deneme yaptırdım ikiside ALLAH'IN izniyle tuttu ama düşük oldu ben tedavilerindende memnunum

Haklısınız. Bende de 2 başarısızlıktan sonra bazı testleri yapmadıklarını söylediler, ve sorun onlarda çıktı. Tüp bebek tedavisinde en başta yapılması gereken testleri yapmayan mantık bana para tuzağı olarak gözüktü. Çünkü ben 2. denemede üzüntüden şoktayken doktor hanım 3.denemenin yüzde kaç indirimli avantajı olduğunu söylüyordu! Dediğim gibi kimisi güzel sonuç almıştır memnun kalmıştır. Ama şahsen memnum kalmadım ve tavsiyede etmem.
şaka gibi ama çoğu merkez ticaret anlayışıyla yaklaşıyor. Bizlerin umutla baktığı şeyleri onlar önemsemiyorlar. Burada aslında merkezin adını batıranlar da doktorlar yani doktorların yaklaşımı tutumu. çok şükür kadın doğum uzmanlığından önce psikolog gibi yaklaşan doktorlar da var. siz şimdi ne durumdasınız yani gebelik elde ettiniz mi veya tedaviniz ne durumda

Canım hangi memorialde yaptırdın bende ankara memoriale gidiyorum çokta memnunum
canım illaki şehirden şehire farkediyordur. ben genel anlamda konuşmadım kayseride yaptırdım ve sonuçtan memnun kalmadım. ve genel olarak burada herkesin fikri aynı. sizlerin adına sevindim
Antalyada en iyi laboratuvar orası

Çok şaşırdım şuan bitanem:KK57: ben düşük yaptım 2 kere ikisindede benimle oturup ağladı doktor

öncelikle başın sağolsun ben daha elime alamadığım bebeklerimin acısına tahammül edemezken sizi düşünemiyorum bile Allahım bi an önce kucağınızı doldursun insallah. bu arada genetik testi filan yaptırdınız mı nenden melek oldu yavrunuz tabi özel değilse.
Genetik bisey degil yaygin hastaliktan adini anmak istemiyorum insallah bu sefer olacak hic uzulmeyin olmuyor diye allah siniyor benide sinadi vardir bi bildigi rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin benim yasadigim cok zor hic uzulmeyin olmuyor diye ben ne yapayim bi de onu dusunun olacak insallah allaah buyuk...

Genetik bisey degil yaygin hastaliktan adini anmak istemiyorum insallah bu sefer olacak hic uzulmeyin olmuyor diye allah siniyor benide sinadi vardir bi bildigi rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin benim yasadigim cok zor hic uzulmeyin olmuyor diye ben ne yapayim bi de onu dusunun olacak insallah allaah buyuk...
Allahım cennetine koydu zaten meleğimizi. size dayanma gücü versin her zorluğa karşı... inşallah inşallah süreçlerimizi paylaşalım inşallah buradan sizler başlamışsınız bakalım ben tekrar ne zaman yola koyulurum Allah kerim...

Allahım cennetine koydu zaten meleğimizi. size dayanma gücü versin her zorluğa karşı... inşallah inşallah süreçlerimizi paylaşalım inşallah buradan sizler başlamışsınız bakalım ben tekrar ne zaman yola koyulurum Allah kerim...
Hayirlisi olur insallah sali gunu kesin sonucumu alicam insallah pozitif olur burayada yazip paylasicam insallah

Masallah keske bende embriyo sahibi olabilsem ilkinde dollenme bile olmadi ikincisinde iki tanesi dollendi bugun 2.gunu bakalim 3.gune gelebileceklermi dua edelim Allah isteyen herkese evlat nasip etsin

Masallah keske bende embriyo sahibi olabilsem ilkinde dollenme bile olmadi ikincisinde iki tanesi dollendi bugun 2.gunu bakalim 3.gune gelebileceklermi dua edelim Allah isteyen herkese evlat nasip etsin[/QUOTE
inşallah canım Allahım 2 sini de transfer edebilmeyi nasip etsin

Masallah keske bende embriyo sahibi olabilsem ilkinde dollenme bile olmadi ikincisinde iki tanesi dollendi bugun 2.gunu bakalim 3.gune gelebileceklermi dua edelim Allah isteyen herkese evlat nasip etsin
inşallah canım Allahım 2 sini de transfer edebilmeyi nasip etsin

Çok şaşırdım şuan bitanem:KK57: ben düşük yaptım 2 kere ikisindede benimle oturup ağladı doktor
Vallahi canım ne zaman oldu bilmiyorum belki değişmiştir ya da aynı doktor mu emin değilim. Ben 2015 senesinde Aygül Demirel un hastasıydım. Geldi geçti çok düşünmemeye çalışıyorum ama bulunduğum ilde de yaşadığım deneyime sonra kadın doğum uzmanının kadın olması bana sorun yarattı. Bir kadın olarak bunu söylediğime üzülüyorum ama anlayış göremedim çoğunda tabi istisnaları dahil etmiyorum.

şaka gibi ama çoğu merkez ticaret anlayışıyla yaklaşıyor. Bizlerin umutla baktığı şeyleri onlar önemsemiyorlar. Burada aslında merkezin adını batıranlar da doktorlar yani doktorların yaklaşımı tutumu. çok şükür kadın doğum uzmanlığından önce psikolog gibi yaklaşan doktorlar da var. siz şimdi ne durumdasınız yani gebelik elde ettiniz mi veya tedaviniz ne durumda

Haklısın hastane odaklı değilde doktor odaklı bakmak gerek. Ben 5 kere tüp bebek denemesi yaptım olmadı maalesef. Şuan bıraktım düşünmüyorum her şeyi olurum bıraktım. Olacaksa olur olmazsa da canım sağ olsun ne diyeyim.

RABBIM en kısa zamanda yüzünü güldürsün bitanem sen niye memnun kalmadın ben iki deneme yaptırdım ikiside ALLAH'IN izniyle tuttu ama düşük oldu ben tedavilerindende memnunum

Dediğim gibi yapılması gereken testi yapmadığı ve benim o teselli beklediğim anda indirimli 3. Tüp bebek denemesini anlatması ve zirve olan "bizde anlamadık niye tutmadı" demesi memnun olmamı imkansızlaştırdı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Artık gönülden istediğimden emin değilim bebek sahibi olmayı. Kısmet artık

İnşallah arkadaşım Allahım şu mübarek ayda gönlüne göre versin
Kizlar merhaba bende ikinci tedavimdeyim suan transferimin 9.gunundeyim iki adet 1.kalite 3.gun embriyosu transfer edildi yumurtalar az oldugu icin 3.gune gidildi gecen 1.5 yil once 8.yasinda oglumu kaybettim normal yolla olmustu arkasindan tekrar anne olmak istedim ilk tedaviye baslandi olmadi psikolojik dendi simdi yine bircok doktora gittim normal kendiligimden dogum yaptigim icin avantajlisin dediler hicbor problem yok esimde de bended e insallah bi sefer tutar

X