Yine yeniden tüp bebek sürecim

Tüp bebek olduğu için planlı ve doktor kontrollü gebelik
Ama düşük riski yüksek doğal gebeliğe göre
Kaç yaşındasınız
Nerede yaptırdınız
12 haftada kesmemi söyleyen doktorumdu zaten çünkü öncesinde pıhtılaşmaya dair bir veri yoktu elimizde. yaşım 29 acıbademde yaptırdım. Ya siz????

12 haftada kesmemi söyleyen doktorumdu zaten çünkü öncesinde pıhtılaşmaya dair bir veri yoktu elimizde. yaşım 29 acıbademde yaptırdım. Ya siz????

Bende de pıhtılaşma diye bir şey yok ama önlem amaçlı Doktorum veriyordu Vajinal Jel koyuyordum çocuk tutunsun diye mesela folik asit içinde kan ilacı kullanıyordum Ben Memorial Hastanesi'nde yaptırdım 28 yaşındayım üç deneme negatif sonuçlandı

Rahim ağzını dikiş atılabiliyor sanırım
Nasıl bildi peki rahim ağzının geniş olduğunu doktor
Genetik Testin sonucu geldi mi?
Henüz ben yaptırmadım

bende crinone jel ccorasprin clexane iğne folik asit kullandım ve dondurulmuş olduğu için estrofem. bazılarını 12. haftada bıraktım bazılarına hala devam ediyordum. bu arada ilk tüp bebek denememi memorialda yaptım ve kesinlikle tavsiye etmiyorum:KK62:

Nasıl bildim peki rahim ağzının geniş olduğunu doktor
Henüz ben yaptırmadım
benim ilk başta ağrılarımoldu ve o şikayetle gittim doktoruma kontrole gittiğimde rahim ağzının açılmış olduğunu ve kesenin ağza geldiğini söyledi anında yatış yapıldı. eğer 24 saati sorunsuz geçirseydim dikiş atılacaktı ama benim beyaz kürem ve crp değerlerim artmaya başladı o yüzden suni sancı ile doğum yapmak zorunda kaldım.

benim ilk başta ağrılarımoldu ve o şikayetle gittim doktoruma kontrole gittiğimde rahim ağzının açılmış olduğunu ve kesenin ağza geldiğini söyledi anında yatış yapıldı. eğer 24 saati sorunsuz geçirseydim dikiş atılacaktı ama benim beyaz kürem ve crp değerlerim artmaya başladı o yüzden suni sancı ile doğum yapmak zorunda kaldım.

Ahh canım benim çok geçmiş olsun :KK43:
Allah'ım yüzümüzü güldürsün

Nasıl bildi peki rahim ağzının geniş olduğunu doktor
Henüz ben yaptırmadım
2 tane genetik testi istediler doğum sonrası birinden pıhtılaşma çıktı diğeri kromozomdu ve sonucu daha gelmedi

bende crinone jel ccorasprin clexane iğne folik asit kullandım ve dondurulmuş olduğu için estrofem. bazılarını 12. haftada bıraktım bazılarına hala devam ediyordum. bu arada ilk tüp bebek denememi memorialda yaptım ve kesinlikle tavsiye etmiyorum:KK62:

Neden tavsiye etmiyorsun

25 tane embriyo topladılar ve sadece2 tanesi 3. güne ancak gidebildi. labarotuvarı berbat yani. ama acıbademde 28 embriyo toplandı 10 tane 5. gün donduruldu. diğerinde dondurulamadı bile

Memorial 12 tane embriyo toplandı 5 gün embriyosu Hepsi de

Crinone jel
Estrofem
Ferro sandol
Hibir 3.500 kan sulandırıcı iğne

canım cok iyi anlıyorum seni nasıl oldu sürecin anlatmak istersen tabi. ben de ne yapmam gerektiğiyle alakalı bu hafta görüşeceğim doktorumla dondurulmus embriyolarım var. bi an önce bebeğime kavusmak istiyorum.
Benimde dondurulmuş embiryo bitanem şuan yasmin kullanıyorum coraspirinle ayın 8. De histeroskopi olucam gebelik aşısı yapacakmış daha sonrada kasım gibi transfer olacakmışım ALLAH'IN izniyle
RABBIM ümmet-i muhammedin içindede bizlerin yüzünü güldürsün mutluluklarimizi kucağimiza almayı nasip etsin INŞAALLAH

Canım hangi memorialde yaptırdın bende ankara memoriale gidiyorum çokta memnunum

Canım hangi memorialde yaptırdın bende ankara memoriale gidiyorum çokta memnunum
Benimde dondurulmuş embiryo bitanem şuan yasmin kullanıyorum coraspirinle ayın 8. De histeroskopi olucam gebelik aşısı yapacakmış daha sonrada kasım gibi transfer olacakmışım ALLAH'IN izniyle
RABBIM ümmet-i muhammedin içindede bizlerin yüzünü güldürsün mutluluklarimizi kucağimiza almayı nasip etsin INŞAALLAH
hadi insallah canım benimde herşey yolunda giderse kasım aralık olur diye düşünüyorum ama doktor ne dicek bakalım. cok sabırsız ve heyecanlıım

canım illaki şehirden şehire farkediyordur. ben genel anlamda konuşmadım kayseride yaptırdım ve sonuçtan memnun kalmadım. ve genel olarak burada herkesin fikri aynı. sizlerin adına sevindim
Kişiden kişiye değişiyor. Problemlere uyguladıkları tedavilerde ki eksiklikler olabilir diye düşünüyorum.
Bende Ankara Memorial da oldum ilk 2 denememi. Tek diyeceğim Allah' a havale ediyorum. Çok pişmanım zaman ve para israfı oldu benim için.
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Ben 5 kere tüp bebek denemesi yaptım hiç biri olmadı. Şimdi kenara çekildim. Herkes için hayırlısı...

X