- 26 Şubat 2017
- 179
- 199
-
- Konu Sahibi Tekistegimbebegim
Başın sağolsun cnm rabbim sabrını versin olupta kaybetmek daha zor ama herşey imtihan daha önce hamile kalıp doğurduğun için şansın çok yüksek inşallah hayırlı haberlerini alırızKizlar merhaba bende ikinci tedavimdeyim suan transferimin 9.gunundeyim iki adet 1.kalite 3.gun embriyosu transfer edildi yumurtalar az oldugu icin 3.gune gidildi gecen 1.5 yil once 8.yasinda oglumu kaybettim normal yolla olmustu arkasindan tekrar anne olmak istedim ilk tedaviye baslandi olmadi psikolojik dendi simdi yine bircok doktora gittim normal kendiligimden dogum yaptigim icin avantajlisin dediler hicbor problem yok esimde de bended e insallah bi sefer tutar
Bende 10 nisanda meleğimden ayrıldımMerhaba bu yolda yıllarını ve umutlarını feda eden anne adayları... Kısaca kendi hikayemden bahsedeyim. 27 mart tarihinde iki tane beşinci gün embriyosu transferi ile ikizlerime hamile kaldım. Bunca emek verdiğim ve sonucunda herkes gibi gözyaşlarına boğulduğum mutluluk sebeplerim 20. haftalarında beni terk ettiler. rahim ağzı açıklığıyla acil yatış yapıldı ve 24 saat içinde normal doğum ile bebeklerimi kaybettim. Akabinde enfeksiyon ve belirli sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kaldım. Acımı hafifletmeye çalıştığım şu günlerde yeniden yol alma fikrine alışmaya çalışıyorum. benim gibi benzer sorunlar yaşamış arkadaşlarım nasıl bir yöntem izlediniz. Gelin birlikte kalkalım ayağa...
INŞAALLAH bebeğini kucağına alırsın bitanem oğlun melek olmuş seni bekliyo ALLAH rahmet eylesin RABBIM sana ve eşine dayanma gücü nasip etsin inan ki çok üzüldümKizlar merhaba bende ikinci tedavimdeyim suan transferimin 9.gunundeyim iki adet 1.kalite 3.gun embriyosu transfer edildi yumurtalar az oldugu icin 3.gune gidildi gecen 1.5 yil once 8.yasinda oglumu kaybettim normal yolla olmustu arkasindan tekrar anne olmak istedim ilk tedaviye baslandi olmadi psikolojik dendi simdi yine bircok doktora gittim normal kendiligimden dogum yaptigim icin avantajlisin dediler hicbor problem yok esimde de bended e insallah bi sefer tutar
Tabiki normal canım şimdiden kafana bunları takma herşey güzel olacak Allahın izni ileKizlar benim hic akintim yok bu normalmi olmasi sart mi ille
Ne bileyim bazi yerlerde okumustumda akinti oluyomus gecen senede gerce ilk denememde de akimtim vardi ama sonuc negatif gunler gecmek bilmiyor iyice panik yaptim sali gunu gelsede ogrensem sonucu hayirlisi ileTabiki normal canım şimdiden kafana bunları takma herşey güzel olacak Allahın izni ile
Herkeste farklı olabiliyor canım benimde transfer sonrası akıntım olmazdı hepsi negatif sonuçlandı hiç bir belirti arama kafanı rahat tut ben inanıyorum olacak seninNe bileyim bazi yerlerde okumustumda akinti oluyomus gecen senede gerce ilk denememde de akimtim vardi ama sonuc negatif gunler gecmek bilmiyor iyice panik yaptim sali gunu gelsede ogrensem sonucu hayirlisi ile
Evet canım hamile kalabilmiş olmak benim tek tesellim düşük yapmak bi yana normal doğum travmasını atlatamadım uzunca bi süre. ne kadar yasa boğulsam da anne olma dürtüsü rahat bırakmıyor bende bu hafta içinde tekrar doktora gidip bi rota olşturmak istiyorum. bu sureçte destek görmek cok önemli cok teşekkür ederim. senin durumun elbette daha kötü umutsuzluğa doğru sürüklenmek Allah kimseyi umutsuz evlatsız bırakmasınCanım sen yine hamile kalabilmişsin ben 6 kere tüp bebek yaptırdım ortada elle tutulur bi problem yokken hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı şimdi 7. Ci tedavime başladım okadar uğraş sonucunda bebeklerini kaybetmek çok büyük bi travma. Ama asla ümidini kaybetme daha önce gebelık yaşayanların hepsi çocuk sahibi oluyor şimdiki tedavinde doktor daha iyi önlemler alacaktır sen içini ferah tut
öncelikle başın sağolsun ben daha elime alamadığım bebeklerimin acısına tahammül edemezken sizi düşünemiyorum bile Allahım bi an önce kucağınızı doldursun insallah. bu arada genetik testi filan yaptırdınız mı nenden melek oldu yavrunuz tabi özel değilse.Kizlar merhaba bende ikinci tedavimdeyim suan transferimin 9.gunundeyim iki adet 1.kalite 3.gun embriyosu transfer edildi yumurtalar az oldugu icin 3.gune gidildi gecen 1.5 yil once 8.yasinda oglumu kaybettim normal yolla olmustu arkasindan tekrar anne olmak istedim ilk tedaviye baslandi olmadi psikolojik dendi simdi yine bircok doktora gittim normal kendiligimden dogum yaptigim icin avantajlisin dediler hicbor problem yok esimde de bended e insallah bi sefer tutar
canım cok iyi anlıyorum seni nasıl oldu sürecin anlatmak istersen tabi. ben de ne yapmam gerektiğiyle alakalı bu hafta görüşeceğim doktorumla dondurulmus embriyolarım var. bi an önce bebeğime kavusmak istiyorum.Bende 10 nisanda meleğimden ayrıldımyeni kendimi toparladım ALLAH'IN izniyle tekrar başlamak istiyorum ayın 8inde histeroskopi yapicak doktorum 2. Düşük olduğu için Kasimdada transfer yapicak INŞAALLAH ALLAH'IN izniyle
canım ben de 4yıldır deniyorum geçen yaz ilk tüp bebek denememdi. negatif oldu. mart ayında ikinci transfer edildi tuttu hem de ikiizdi hem de birkız bir erkekti. ama yaradan aldı yanına canlı canlı doğurdum ve gittiler. acınıı hafifleltmez ben de sürekli hayal kırıklıkları yaşadım sürekli pes ettim ama beterin beteri mutlaka var. kendimizi toparlamak zorundayız. ben de genetiğe test verdim sonucunu bekliyorum. bi tanesinin sonucu çıktı pıhtılaşma sorunu varmış. umarım herşey iyi olur.7 yıl doğal hiç gebe kalmadım
Sebepsiz infertilite
14 şubat
31 mayıs
4 ağustos
3 tüp bebek denemem
5.gün embriyosu hepsi de
4-5 haftalık olup düştüler
Genetik test yapılacak bize
Ara verdim 8 aydır emeklerim çöpe gitti
canım ben de 4yıldır deniyorum geçen yaz ilk tüp bebek denememdi. negatif oldu. mart ayında ikinci transfer edildi tuttu hem de ikiizdi hem de birkız bir erkekti. ama yaradan aldı yanına canlı canlı doğurdum ve gittiler. acınıı hafifleltmez ben de sürekli hayal kırıklıkları yaşadım sürekli pes ettim ama beterin beteri mutlaka var. kendimizi toparlamak zorundayız. ben de genetiğe test verdim sonucunu bekliyorum. bi tanesinin sonucu çıktı pıhtılaşma sorunu varmış. umarım herşey iyi olur.
bende kullandım 12. haftaya kadar ama sürekli kullanmam gerekiyormuş meğer.Pıhtılaşmanın olup olmadığını bilmiyorum ama kan sulandırıcı yapıyordum ben önlem için
Benim de Hepsi ikiz transferdi
bende kullandım 12. haftaya kadar ama sürekli kullanmam gerekiyormuş meğer.