Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Bence hemen doktora git belki yeni gebelikte olabilir ama ya eskisinden kalmaysa o zaman içinde parça kalmış anlamına gelir buda seni zehirleyebilir. Sen kürtaj olmadın mı ? Erken düşük mu oldu ?

Bence hemen doktora git belki yeni gebelikte olabilir ama ya eskisinden kalmaysa o zaman içinde parça kalmış anlamına gelir buda seni zehirleyebilir. Sen kürtaj olmadın mı ? Erken düşük mu oldu ?
6. Haftada düsuk yaptim. Ertesi gün bchg değerim düşmeye başladı. Sonra birden yine yükseldi bir kaç gün sonra kese gozuktu. Aynı gün bir düşük daha yaptım. ultrason kontrolleri düzenli yapildi. Parça yoktu. Rahim duvarım eski haline geldi. Qma en son bhcg 100 lerdeydi. 3700 lerden düştü. Artık düşer diyerek bir daha kontrol yaptirmadik. Üzerinden de 2 regl geçirdim. Ancak iki gün sonra dr a gidebileceğim bulundugum yer sebebi ile. Merak ettim. Bugün bir idrar testi daha yaptım. Reglime 2 gün var. İkinci çizgi daha koyu önce yaptıklarımdan. Bu beni rahatlattı birazcık. Bchg değeri arttığı için koyulasmis olabilor diye yorumladım. 2 gün sonra da dr a gideceğim.

O zaman inşallah hamilesindir canım sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin inşallah .. O zaman erken yumurtladin demek ki şimdiden testle çıktığına göre .. Sade parça kalmış olabilme ihtimali beni tedirgin etti .

Canım merhaba,

Üzerinden 2 regl geçmiş, mümkün değil ilk gebeliğindeki beta hcg nin sıfırlanmaması. Zaten idrar testinde çift çizgi çıkıyorsa değer 100 den yüksektir emin ol. Doktora gitmeden gidip kan versen bile anlarsın. Zaten doktora gitsen de kan vermeni isteyecektir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Aaaa ikinizde hamile misiniz cok sevindim hayirli olsun kizlar darisi basima kendiliginden mi oldu ekstra bisey yaptiniz mi
Canım valla 2 yıldır uğraşıyordum ben buralarda idim hep yazıyordum da.
Klomenler, iğneler bitkisel şeyler vs derken.
En son tüp bebek gidecektim kiiii. Temmuz'da hamile olduğumu öğrendim.
Darısı sizlerin başına Canlar.
Amavazgçemeyin asla, ümidinizi kaybetmeyin

Yaa evet grubu harekete geçirelim diyecektim.
Çok şükür sende de var süper maşallah.8 haftadayız biz de, nasıl sen de durumlar? Kalp atışı filan

Daha yeni benimki keseyi gördüm cuma günü kalp atışı sürer herhalde daha .. Şimdilik kesenin büyüyüp buyumedigine bakacakti çağırdı gelecek hafta için .. Bu grup pert zor hareketlenir ..

Daha yeni benimki keseyi gördüm cuma günü kalp atışı sürer herhalde daha .. Şimdilik kesenin büyüyüp buyumedigine bakacakti çağırdı gelecek hafta için .. Bu grup pert zor hareketlenir ..
Hadi hayırlısı. O da olur inşallah.
Grup evet maalesef, kaybolduklar.

Progestan aldim evde var ama daha kullanmak nasip olmadi iste haziranda corek otu yagi icmistim o ay hamile oldugumu ogrendim sonra gene kimyasala cevirdi bakalim hayirlisi ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…