- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
Bence hemen doktora git belki yeni gebelikte olabilir ama ya eskisinden kalmaysa o zaman içinde parça kalmış anlamına gelir buda seni zehirleyebilir. Sen kürtaj olmadın mı ? Erken düşük mu oldu ?3 ay önce nisan basinda düşük yaptım. Bhcg değeri çok geç düştü. 40 gün sonra regl oldum. Bu ay üzerine ikinci regl bitti. Reglime 6 gün varken idrar testi yaptım. Çok silik ikinci çizgiyi gördüm. Acaba bhcg tam sıfırlanmamis, önceki gebelige ait değerden dolayı görmüş olabilir miyim diye içime şüphe düştü. Adet tarihi geçtikten sonra kan tahlili yaptırmak istiyorum. Suan cok düşük olup sonucun yaniltmasindan korkuyorum. 4 tane idrar testi yaptım. Dordunde de gördüm ikinci silik çizgiyi.
6. Haftada düsuk yaptim. Ertesi gün bchg değerim düşmeye başladı. Sonra birden yine yükseldi bir kaç gün sonra kese gozuktu. Aynı gün bir düşük daha yaptım.Bence hemen doktora git belki yeni gebelikte olabilir ama ya eskisinden kalmaysa o zaman içinde parça kalmış anlamına gelir buda seni zehirleyebilir. Sen kürtaj olmadın mı ? Erken düşük mu oldu ?
O zaman inşallah hamilesindir canım sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin inşallah .. O zaman erken yumurtladin demek ki şimdiden testle çıktığına göre .. Sade parça kalmış olabilme ihtimali beni tedirgin etti .6. Haftada düsuk yaptim. Ertesi gün bchg değerim düşmeye başladı. Sonra birden yine yükseldi bir kaç gün sonra kese gozuktu. Aynı gün bir düşük daha yaptım.ultrason kontrolleri düzenli yapildi. Parça yoktu. Rahim duvarım eski haline geldi. Qma en son bhcg 100 lerdeydi. 3700 lerden düştü. Artık düşer diyerek bir daha kontrol yaptirmadik. Üzerinden de 2 regl geçirdim. Ancak iki gün sonra dr a gidebileceğim bulundugum yer sebebi ile. Merak ettim. Bugün bir idrar testi daha yaptım. Reglime 2 gün var. İkinci çizgi daha koyu önce yaptıklarımdan. Bu beni rahatlattı birazcık. Bchg değeri arttığı için koyulasmis olabilor diye yorumladım. 2 gün sonra da dr a gideceğim.
6. Haftada düsuk yaptim. Ertesi gün bchg değerim düşmeye başladı. Sonra birden yine yükseldi bir kaç gün sonra kese gozuktu. Aynı gün bir düşük daha yaptım.ultrason kontrolleri düzenli yapildi. Parça yoktu. Rahim duvarım eski haline geldi. Qma en son bhcg 100 lerdeydi. 3700 lerden düştü. Artık düşer diyerek bir daha kontrol yaptirmadik. Üzerinden de 2 regl geçirdim. Ancak iki gün sonra dr a gidebileceğim bulundugum yer sebebi ile. Merak ettim. Bugün bir idrar testi daha yaptım. Reglime 2 gün var. İkinci çizgi daha koyu önce yaptıklarımdan. Bu beni rahatlattı birazcık. Bchg değeri arttığı için koyulasmis olabilor diye yorumladım. 2 gün sonra da dr a gideceğim.
Gortuu terk etti grubuuu yoook
Yaa evet grubu harekete geçirelim diyecektim.Gortuu terk etti grubuuu yoook
Bende durumibaret senide takip ettim gördüm tebrik ederim
Canım valla 2 yıldır uğraşıyordum ben buralarda idim hep yazıyordum da.Aaaa ikinizde hamile misiniz cok sevindim hayirli olsun kizlar darisi basima kendiliginden mi oldu ekstra bisey yaptiniz mi
Yaa evet grubu harekete geçirelim diyecektim.
Çok şükür sende de var süper maşallah.8 haftadayız biz de, nasıl sen de durumlar? Kalp atışı filan
Hadi hayırlısı. O da olur inşallah.Daha yeni benimki keseyi gördüm cuma günü kalp atışı sürer herhalde daha .. Şimdilik kesenin büyüyüp buyumedigine bakacakti çağırdı gelecek hafta için .. Bu grup pert zor hareketlenir ..
Bir güzel haber daha, hadi bakalım darısı tüm arkadaşlara.Bu arada gizli bilgi ve just married de hamileŞuan dört gözle Benimkigeliyor kuzumu bekliyorum yani ke dilek RABBİM BU AY ONUN İCİNE DE MUCİZESİNİ KOYSUN İNSALLAH
Kimyasal sonrası normal hamilelik çok olur diyorlar ama, hayırlısı inşallah. En kısa zamanda olacaktır İnan.Darisi bizim basimiza kizlar bende 11 aydir evliyim 2 kimyasal yasadim ins bu ay saglikli bebek mujdesini alirim dua edin
Olur dert etme doktorun sana duphaston versin yada Progestan al tutunmasını kolaylastirsin inşallah seninledir bebeğinDarisi bizim basimiza kizlar bende 11 aydir evliyim 2 kimyasal yasadim ins bu ay saglikli bebek mujdesini alirim dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?