- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
Normalde onu ikinci dönemde kullandırıyorlar yani yumurtalık catladiktan sonra ..Progestan aldim evde var ama daha kullanmak nasip olmadi iste haziranda corek otu yagi icmistim o ay hamile oldugumu ogrendim sonra gene kimyasala cevirdi bakalim hayirlisi ins
Neyi corek otu yagini mi canim anlamadimNormalde onu ikinci dönemde kullandırıyorlar yani yumurtalık catladiktan sonra ..
Oo çok şükür. Sayılarımız artsın inşallah.kızlarr ben de geldimm :) canlansın biraz grup. Daha ben de Salı tekrar gideceğim keseye bakacak doktor inşallah sorun yoktur. Şükür hamile kalabildik. Çok sevindim senin adına dazehzeh2 . CherryBlossom90 u duymuştum zaten Bekleyenlerin de hemen olsun inşallah
Bu arada gizli bilgi ve just married de hamileŞuan dört gözle Benimkigeliyor kuzumu bekliyorum yani ke dilek RABBİM BU AY ONUN İCİNE DE MUCİZESİNİ KOYSUN İNSALLAH
Bizler de öyleydik canm.Canımsın beniminşallah bakalım zehzeh2 benimde 15 ay oldu 2 yıla doğru gidiyorum Rabbim herkese yaşatsın hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler
Çok iyi canım. Biz de duyalim inss. Beni doktor yarın cagirdi ama yarin duyulmaz degil mi kalp atisi? 5+4 olacağım. İnsallah sayimiz artsin biz de saglikli bir sekilde kucağımiza alalim bebislerimiziOo çok şükür. Sayılarımız artsın inşallah.
Bizim kalp atışları da duyuldu şükür. 1 ay sonra gelebilesin dedi Dr. İnşallah sağlıklı geçer hamileliklerimiz.
Grup hep hamileler çıksın diyorduk artacak inşallah kızlar.
5-4 biraz erken ama belli de olmaz duyulur belki canm. Ben her an merak ediyorum, iyidir inşallah diye ben bileyimÇok iyi canım. Biz de duyalim inss. Beni doktor yarın cagirdi ama yarin duyulmaz degil mi kalp atisi? 5+4 olacağım. İnsallah sayimiz artsin biz de saglikli bir sekilde kucağımiza alalim bebislerimizi
Oo ne güzel artan hamile sayılarımzı :)Ben de varım ki!
Süper hem de baya olmuş ne guzel :)Ben de varım ki!
İnşallah duyulur da rahatlarim. Cok merakliyim ben de5-4 biraz erken ama belli de olmaz duyulur belki canm. Ben her an merak ediyorum, iyidir inşallah diye ben bileyim
Olur dert etme doktorun sana duphaston versin yada Progestan al tutunmasını kolaylastirsin inşallah seninledir bebeğin
Öyle tavsiye eden doktorlar oluyor.. Sen yumurtlamadan kaç gün sonra adet oluyorsun? Takip ediyor musun ?Kızlar hepinizin hayırlı olsun rabbim sağlıklı bı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin benimde 2 buçuk yıl oldu progestani yumurtlamadan sonra kullansam olur mu
Ben duydum ama yeniden gidesim var dr.aİnşallah duyulur da rahatlarim. Cok merakliyim ben de
Bugün kontrole gittim kalp atisi iki hafta sonra dedi doktorBen duydum ama yeniden gidesim var dr.a
Merak ediyorum napıyor diye, içerde büyümüş mü diye
Öyle tavsiye eden doktorlar oluyor.. Sen yumurtlamadan kaç gün sonra adet oluyorsun? Takip ediyor musun ?
Aynı benim gibi . Eşinde sorun var mı ? En geç ne zaman çatlıyor yumurtan ? Catladiktan 7 gün sonra hiç progesterona baktirdin mı ?Ewt cnm ovulasyon testi kullanıyorum 14 15 gün sonrada var günüm oluyor
Kuzum rica etsem paylaşabilir misin fotoyu yada özelden gönderebilir misin ? Bende 5+0 da karından kese göründü benide çağırdı bu hafta kese büyüyor mu diye bakacakmis kucukmus çünkü .. Bende küçük demesine takıldım .. Bende bir ölçü yok .. O daha küçük değer vajinal ultrasondan mı ?Bugün kontrole gittim kalp atisi iki hafta sonra dedi doktor8 eylule randevu verdi. Simdi sadece karindan gorunuyo mu diye bakmak icin cagirdim gecen sefer cok kucuktu dedi. Verdigi ultrason fotosunda kafam karıştı. Üst kısımdaki fotografta 5+3 günlük ve 1.28 cm yazıyor alttaki fotoda 5+0 0.98cm yazıyor? Neden farkli bilgin var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?