• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Ben bu ay gömülü yirmilik dislerimi aldirmayi düşünüyorum..bari aradan çıksın. Bebek fikrini de bir sure erteledim kızlar..ins beklemedigim bir zamanda surpriz yapar yine de :)

8nisanda randevum var ztn ama aklma takıldı
Slm canim sen bursadanmiydin.seninle konusmustuk gobegi toplatma meselesimi.ben bu ay bursa demirtasta bi kadina toplattm bide bi tarf verdi cayini ictim dun hamile oldugumu ogrendim.bursadaysan bi git bence.benimde arkadasim 8 yil ustune onda kaldi.oyuzden gittim

Kızlar adetime 3 gün var bazı belirtiler yaşıyorum karında şişlik ,karın ağrısı,göğüslerde sertlik ve ağrı ,sık idrar, sarı ve beyaz akıntı ,gaz ,bacaklarda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrı ,sürekli yorgun hissediyorum kendimi ,karnımda da seyirmeler ayrıca idrarımın renginde koyulaşma var sizce bunlar belirti mi

Kızlar adetime 3 gün var bazı belirtiler yaşıyorum karında şişlik ,karın ağrısı,göğüslerde sertlik ve ağrı ,sık idrar, sarı ve beyaz akıntı ,gaz ,bacaklarda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrı ,sürekli yorgun hissediyorum kendimi ,karnımda da seyirmeler ayrıca idrarımın renginde koyulaşma var sizce bunlar belirti mi
Olabilir. Testin varsa yarın sabah yap canım

Ben de adet oldum bugün...
Ramazanı boşa geçiştirmemiştim yumurtlamaları kaçırmadık ama ya nasip.
Çok dua ettim bu Ramazan Allah geri çevirmez ama zamanı vardır elbette.

Ben zaten yeni adetten çıktım bir kaç gün oluyor ama yumurtlama tupsuz tarafta onun için bu ay da yok kaldık ağustosa yani temmuzun sonlarına doğru değerlendirip bakacağız hayırlısı .. Allah büyük bir gün bizde inşallah mutlu haberi burada paylaşırız ... Ah bide insanlar kendi halimize biraksalar .. Zaten yeterince zor .. Kadir gecemiz mübarek olsun inşallah :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

30 HAZIRAN bat.olmadi.5inekadar olmazsa test yapicam.belim asiri agriyor surekloi akinti vardi ama iki gundur yok.birde asiri gerginim sicaklarinda katkisiyla.

3 ay önce nisan basinda düşük yaptım. Bhcg değeri çok geç düştü. 40 gün sonra regl oldum. Bu ay üzerine ikinci regl bitti. Reglime 6 gün varken idrar testi yaptım. Çok silik ikinci çizgiyi gördüm. Acaba bhcg tam sıfırlanmamis, önceki gebelige ait değerden dolayı görmüş olabilir miyim diye içime şüphe düştü. Adet tarihi geçtikten sonra kan tahlili yaptırmak istiyorum. Suan cok düşük olup sonucun yaniltmasindan korkuyorum. 4 tane idrar testi yaptım. Dordunde de gördüm ikinci silik çizgiyi.

Back