hayırlı akşamlar :)Hayırlı akşamlar kızlar
Napıyorsun nasılsın canım baya oldu yazmayalıhayırlı akşamlar :)
Napalım aynı devam. Fakültenin istediği tahlilleri testleri toparlamaya çalışıyorum. Sen napıyosunNapıyorsun nasılsın canım baya oldu yazmayalı
Bende aynı bekliyorum napıyım adet olunca bende gidicemNapalım aynı devam. Fakültenin istediği tahlilleri testleri toparlamaya çalışıyorum. Sen napıyosun
Slm canim sen bursadanmiydin.seninle konusmustuk gobegi toplatma meselesimi.ben bu ay bursa demirtasta bi kadina toplattm bide bi tarf verdi cayini ictim dun hamile oldugumu ogrendim.bursadaysan bi git bence.benimde arkadasim 8 yil ustune onda kaldi.oyuzden gittim8nisanda randevum var ztn ama aklma takıldı
Olabilir. Testin varsa yarın sabah yap canımKızlar adetime 3 gün var bazı belirtiler yaşıyorum karında şişlik ,karın ağrısı,göğüslerde sertlik ve ağrı ,sık idrar, sarı ve beyaz akıntı ,gaz ,bacaklarda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrı ,sürekli yorgun hissediyorum kendimi ,karnımda da seyirmeler ayrıca idrarımın renginde koyulaşma var sizce bunlar belirti mi
Testim yok adet günü geçsin öyle yapayım diyorum ama çok da merak ediyorumOlabilir. Testin varsa yarın sabah yap canım
Bekle canım o zaman. Daha garanti hemTestim yok adet günü geçsin öyle yapayım diyorum ama çok da merak ediyorum
Temmuz?Bu ay başlamadan bitti tüpün olmadığı tarafta yumurta bat 7-10 Ağustos artık o zaman
Temmuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?