• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Dış gebelik sonrasi beş ay falan benim de oyle olmuştu. Doktora sordum gelmesi bizim icin yeterli dedi canim..sonradan eski duzenine döndü
İnternete de bakıyorum. En az 2 gün sürmesi ve günde 2 ped değiştirmek yeterli gibi şeyler yazıyor. Normal herhalde o zaman paniklemeyeyim

biz bugün üniversiteye gittik. eşim test verdi, ben muayene oldum. ikimiz de endokrine kan verdik. yarın da dahiliyeye gidicem. bir de amh testi yaptırdım. adetin 3.günü de hormon testleri yapılacak. bizde durum bu şimdilik :)

biz bugün üniversiteye gittik. eşim test verdi, ben muayene oldum. ikimiz de endokrine kan verdik. yarın da dahiliyeye gidicem. bir de amh testi yaptırdım. adetin 3.günü de hormon testleri yapılacak. bizde durum bu şimdilik :)

Güzel haberler alırsınız inşallah canım
Benim yeni bat 9 temmuz .. Kurban olduğum yuzumuzu güldürsün inşallah ..

Son düzenleme:
kasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)

@KE Dilek ==>15 Haziran
zehzeh2 zehzeh2 ==> 20 Haziran
just__married just__married ==> 20 Haziran
Shopareekiz Shopareekiz ==> 21 Haziran
Mor_cicek Mor_cicek ==> 27 Haziran
madamhd madamhd ==> 4 Temmuz
CherryBlossom90 CherryBlossom90 ==> 9 Temmuz
Meraba bir umutsuz vaka da benim. Beni de araniza alirmisiniz? Her ay boyle bir gruba katiliyorum ama herseferinde hüsran :( bat 12 haziran 6 günüm var ama belirtim herzamanki gibi sıfır :kızgın:

23 haziran
canım sonuçlar nasıl,var mı bi gelişme?

23 haziran

canım sonuçlar nasıl,var mı bi gelişme?
İstenenleri yaptırıyorum henüz. Dosya oluşturuldu. Herşey tamamlandıktan sonra doktorla görüşülecek. Daha zaman var çünkü adet olunca da yapılacak testler var. Bekliyorum yani

Bu ayki umudumu tamamen yitirdim :( ovulasyonlarda tek cizgi cikiyor. Hicbir belirti de yok. Afedersnz elle kontrolde de iyice asagida ve sert geldi elime rahim duvari :( yani yine günümde kirmizilar gelecek....:duduk::kızgın: bu ay da olmadi...

Back