Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Laparoskopiyi tüplerde tıkanıklık varsa yapıyorlar. Laparoskopi olmadım ben iki kez hsg çektirdim. Hsg de küçük tıkanıklıklar açılıyormuş. Bir de hami

Canim ben ilk basta tanisal amacli yaptirayim dedim ancak saten orda cikti kistim varmis ve tikanikliklarim onlar giderildi. Iyi ki yaptirmisim diyorum birde baby oluRsaa en yakin zamanda bal kaymak oluR
Bir de H hamile_olmak bencede saglikli hayirli olsun cinsiyet hic onemli degil

Ayrica doktorumda sen sabirsizsin bosuna hsg yaptirip hem sureci yavaslatmayalim hem de bosuna para harcama dedi yani laparoskopide direk direk teshis konulabildigi icin eger sebepsiz infertilite varsa ben yaptirin derim..

Arkadaşlar merhaba..2 düşük yaşadım testler temiz çıktı..yalnız bu ay hep gebelik belirtileri yaşadım belirtileri kendimde olan değişiklikleri bildiğim için tamam dedim ama tamda dün adet günümde kanamam oldu acaba diyorum yine mi kimyasal gebelik..şuanda az az oluyorum ama bi yandan sağ kasık ağrım devam ediyor..nette hem adet görüp hem hamile kalanları okudum..test mi yapsam garip olur mu başına gelen var mı ..

Yarın ben de test yapma kararı aldım,yoksa da napalım önümüze bakıcaz artık yapacak bir şey yok,en azından şu stresten kurtulurum.

bence hemen test yap canımm bat geçmiş nasılsa

benim regl şükür başlıyor kızlar.. insan hamile değilse regli gelsin istiyormuş.. buna da şükür. ama şunu farkettim. 2 yumurtlama yaşadığımı söylemiştim. ikincinin üzerinden 14 gün geçince reglim geldi. yani geç yumurtlama oldu, o yüzden geç adet oldum. döllenseydi de geç döllenme olacakmış.. napalım, kısmet...

Bu sefer de 2 damla geldi durdu.. Bekleyelim bakalım

Kesinlikle canım benim.. Eğer bebiş yoksa adet gelsin. Ben de hep öyle dua ediyorum. Benim karnımda ölen bebeğim de geç döllenmeyle olmuştu. O yüzden yumurtladık diye çalışmalara ara vermek yok. Adet olana kdr devam :)

bence hemen test yap canımm bat geçmiş nasılsa

Kuzucum araştırdım. Eğer geç döllenmeyse idrarda da geç çıkıyor. Benim karnımda ölen bebeğim de geç döllenmişti. İdrarda çıkması için döllenmenin üzerinden 15 gün geçmesi gerekiyormuş. Ondan tekrar tekrar yapmayım dedim.
Tekrar tekrar tek çizgi görmek psikolojimi çok bozuyor. Önümüzdeki çarşambaya kadar bekleyeceğim.Gelmezse test yapacağım. Bebiş yoksa doktora giderim söktürücü filan verir artık. Sonra yine çalışmalara devam. Yılmak yok

Muhtemelen yaza yaptırırım ama inşallah gerek kalmadan olur artık bebişimizzz

Kızlar ovulasyon testi alınca yanında gebelik testi geliyormuş ya internette çoğunlukla laboquick markası gördüm. Alayım diyorum bu ay adet olursam kargosuydu osuydu busuydu beklememiş olurum adet bitince başlarım. Bu yanında gelen gebelik testi markası ne peki bide biyerde okumuştum ama hatırlayamıyorum bitane de erken gebelik testi yolluyolarmış. 30lu alınca mıydı?

Üzülmek yok tmm mı? En azından geldi adetin. Çalışmalara devam..

Adet olmadım Can'ım,test yaptım negatif çıktı yalnız kasıklarımda kramp şeklinde ağrılar var,hiç böyle olmazdı,netten baktım dış gebelikte olabilir diyor moralim bozuldu dış gebelik olunca test pozitif mi çıkıyor negatif mi?bu ay bi anormallik var bende ama hayırlısı

Allah seniiiiiiiiiiiiiiiiii! Kramp sadece dış gebelikte değil ki, normal gebeliklerde de oluyor. Bat ne zamandı senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…