- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
- 133
Vereli 1 saat oldu. Sanırım 1 saat sonra çıkmış olurUmarım enfeksiyon değildir:) ne Zaman çıkıyor senin sonuç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vereli 1 saat oldu. Sanırım 1 saat sonra çıkmış olurUmarım enfeksiyon değildir:) ne Zaman çıkıyor senin sonuç?
Vereli 1 saat oldu. Sanırım 1 saat sonra çıkmış olur
Yaa tüh hay Allah.. dR ne diyor pekiKızlar negatif. Çok üzgünüm
3 günKizlar merhaba Mor_cicek cum hayiRlisi olsun canim uzulme lutfen. Ne kadar gecmisti gunun
1 hafta daha olmazsan gel, yeniden test yapalım negatif olursa söktürücü vereyim dediYaa tüh hay Allah.. dR ne diyor peki
aminNe kadar zor bir durumdayız. İnşallah hepinize tez zamanda bebek nasip eder rabbim
üzülme canımKızlar negatif. Çok üzgünüm
2 defa yumurtlama akıntım oldu. Açıkçası 2 günde bir değerlendirdik. Hepsi şüpheli ilişki sayılır. Benim ümidim yok açıkçasıCanim bence biraz daha bekle cunku gec dollenme olabilir demissin acikcasu supheli iliskiden eger 10 gun gectiyse kan testinde cikar diye bikiyorum eger 10 gun gecmediyse hala umut vaR canim moral bozmak yok
Full çalıştık. Söktürücü şuan vermedi doktor da 1 hafta bekleyelim dediGorTuu çok umutluydum ben senden Adete doğru ilişki oldu mu belki öyle tutmuştur,söktürücü falan kullanma bence normal seyrine bırak
Full çalıştık. Söktürücü şuan vermedi doktor da 1 hafta bekleyelim dedi[/QUOTE
Neden adet gecikti ki o Zaman?çıkmadık Candan umut kesilmez,enfeksiyon vs olabilir mi diye sordun mu?
İğnenin etkisi 14. Gün bitiyor. Ben 10. Ve 12. Günlerde yapıp boş yere umutlanmıştım. Garanti olan 14. Gün.Kızlar merhaba. Benim bugün çatlatma iğnesinin 9. Günü. Erken olduğunu bile bile idrar testi yaptım evde. Çok sabırsız bir insanım malesef anamın karnında nasıl beklemişim muamma. Testte çook silik ikinci çizgi çıktı. Gölge gibi ama farkediliyor. Nedir sizce bu, hala iğneden midir acaba?
İnşallah diğer ay pozitif olur. Rabbim hiçbir kadını annelikten mahrum bırakmasın. Hepimizin kollarını bebeklerle doldursun.Kızlar negatif. Çok üzgünüm
1.5 senelik evliyim hiç korunmadıkCanim ole deme bence de genel akisina birak. Ne zamandir korunmayi biraktin