Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

merhabalar herkese.. Bende 1 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum.Öncesinde klomen kullandım bu benim 3.klomenim bu ara. Bakalım her şey nasip .Rabbim herkese nasip etsin..

canım dış gebelikte de normal gebelik belirtileri görülüyor. Teste pozitif çıkıyor. Ama kötü şeyler getirme aklına hayırlısı olsun

batları geçenleri sildim, yeni bat verirseniz eklerim kızlar

canım dış gebelikte de normal gebelik belirtileri görülüyor. Teste pozitif çıkıyor. Ama kötü şeyler getirme aklına hayırlısı olsun

Aman dış gebelik falan olmasın da negatife razıyım,zaten Aralık iyi bi Zaman değil doğum için hem yılın en küçükleri hem de ücretsiz izin olayı sıkıntı :))

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben bugün de gidip kan testi yaptırdım. İğnenin 10. Günü bugün ve reglme daha 1 hafta var. Kan testi değerim 3,70 gibi bi şey çıktı ve çok üzüldüm. Bat a daha 1 hafta olduğu için kanda çıkmamış olma ihtimali var mıdır sizce? Önce negatif sonra pozitif sonuç alanlar var mı acaba

3.70 de sanki iyi gibi ben bi ara yaptırdığımda 0.9 çıkmıştı..belki zamanla yükselir erken yapmışsın testi

Canim simdi ilk yumurtlaman adetin kaçıncı gunu oldu peki?ikincisiyla arasinda ne kadar zaman gecti merak ettim

Arkadaslar ben emziriyorum şuanda bebeğim 9 aylik bende hamile kalmak istiyorum özel sebeplerden dolayi araniza katılabilir miyim

Kizlar adetten hemen sonra yumurtlama olur mu sanki yumurtlama olmusum gibi akintim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…