Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bende bu ay asilama yapılacak bat 25 nisankasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)
scarlet82 ==> 8 Nisan
@aybeniz27 ==> 9 Nisan
@pinkwhite0 ==> 10 Nisan
@madamhd ==> 10 Nisan
@Feriperi ==> 11 Nisan
@busraangell ==> 11 Nisan
@Pembepanterr ==> 12 Nisan
@Sweet03 ==> 13 Nisan
@fundiiiii ==> 14 Nisan
@Pdr_ci ==> 14 Nisan
@zehzeh2 ==> 18 Nisan
@Nurumcan94 ==> 18 Nisan
@Masal2909 ==> 18 Nisan
@November 22 ==> 21 Nisan
@pinkglove ==> 23 Nisan
@KE Dilek ==> 24 Nisan
M Merve mete ==> 24 Nisan
@selen21 ==> 26 Nisan
just__married ==> 28 Nisan
@aysntrk ==> 28 Nisan
@Love you91 ==> 28 Nisan
@gzmdncr33 ==> 29 Nisan
@yanne ==> 29 Nisan
@SUDESUDE09 ==> 30 Nisan
@Prmm ==> 1 Mayıs
@tugsem_10 ==> 1 Mayıs
@gulumse-hayata ==> 3 Mayıs
@Nesene ==> 5 Mayıs
Mor_cicek ==> 7 Mayıs
Ben yeniyim doğrumu yazdım bilmiyorum reglim 25 nisan 10 nisanda da aşılamam yapılacakMerhabalar bende bu ay asilama yapılacak bat 25 nisan
Bugun sanki ben de öyle oldum ve maalesef degerlendiremedikKizlar adetten hemen sonra yumurtlama olur mu sanki yumurtlama olmusum gibi akintim var
Neden kist olmuş ki?Benim bat 6 nisandı yazamadım kızlar tam günümde regl oldum malesef 2. Günü doktora gittim 3 cm kist olmuş Doğum kontrol hapı verdi 21 gün sonra gel dedi
Klomen + çatlatma iğnesi kullanmıştım klomen kist yapabiliyormuşNeden kist olmuş ki?
Anladım Evet klomenden olmuşturKlomen + çatlatma iğnesi kullanmıştım klomen kist yapabiliyormuş
Canım soğan kürü var yap iç eritiyo onuNeden kist olmuş ki?
bende olmadı kist. karıştırdın sen canımCanım soğan kürü var yap iç eritiyo onu
adete 16 gün mü var ??Kızlar klomen kullandım ve ovülasyon testi yaptım Bende Adetime 16 gün var evde test yaptm silik çizgi çıktı hemen gidiyimmi kan vermeye yoksa 1hafta daha bekliym mi çok heyecanlıyım :)
Ovülasyon testin de mi cıktı iki çizgi gebelik testin demi eğer ovülasyon testiyse 16 gün kala iki çizgi normal canım yumurtlamani gösterir oadete 16 gün mü var ??
Adetime 16 gün var canım gebelik testinde çıktı iki çizgiOvülasyon testin de mi cıktı iki çizgi gebelik testin demi eğer ovülasyon testiyse 16 gün kala iki çizgi normal canım yumurtlamani gösterir o
16 gün var ve ikinci silik canım ikinci silik ciktimi hamile demektir ama bu kadar erken çıkması mümkün mü şüpheliyim inşallah meleğinin sonucudur ama umitlenmeden bi test daha yap benimde ikinci çizgim silik çıkmıştı bende hamileyim sandım 1 gün sonra adet oldum belkide düşük yaptım haberim yok o yüzden 1 hafta bekle ve git kan testi yap içinde benim gibi şüphe kalmasın pişman oluyor insan adet olsa bile acaba düşük mü diye biraz bekle kan testi yaptırAdetime 16 gün var canım gebelik testinde çıktı iki çizgi