• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

kasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)

scarlet82 scarlet82 ==> 8 Nisan
@aybeniz27 ==> 9 Nisan
@pinkwhite0 ==> 10 Nisan
@madamhd ==> 10 Nisan
@Feriperi ==> 11 Nisan
@busraangell ==> 11 Nisan
@Pembepanterr ==> 12 Nisan
@Sweet03 ==> 13 Nisan
@fundiiiii ==> 14 Nisan
@Pdr_ci ==> 14 Nisan
@zehzeh2 ==> 18 Nisan
@Nurumcan94 ==> 18 Nisan
@Masal2909 ==> 18 Nisan
@November 22 ==> 21 Nisan
@pinkglove ==> 23 Nisan
@KE Dilek ==> 24 Nisan
M Merve mete ==> 24 Nisan
@selen21 ==> 26 Nisan
just__married just__married ==> 28 Nisan
@aysntrk ==> 28 Nisan
@Love you91 ==> 28 Nisan
@gzmdncr33 ==> 29 Nisan
@yanne ==> 29 Nisan
@SUDESUDE09 ==> 30 Nisan
@Prmm ==> 1 Mayıs
@tugsem_10 ==> 1 Mayıs
@gulumse-hayata ==> 3 Mayıs
@Nesene ==> 5 Mayıs
Mor_cicek Mor_cicek ==> 7 Mayıs
Merhabalar bende bu ay asilama yapılacak bat 25 nisan

Benim bat 6 nisandı yazamadım kızlar tam günümde regl oldum malesef 2. Günü doktora gittim 3 cm kist olmuş Doğum kontrol hapı verdi 21 gün sonra gel dedi :110:

Kızlar klomen kullandım ve ovülasyon testi yaptım Bende Adetime 16 gün var evde test yaptm silik çizgi çıktı hemen gidiyimmi kan vermeye yoksa 1hafta daha bekliym mi çok heyecanlıyım :)

Kızlar klomen kullandım ve ovülasyon testi yaptım Bende Adetime 16 gün var evde test yaptm silik çizgi çıktı hemen gidiyimmi kan vermeye yoksa 1hafta daha bekliym mi çok heyecanlıyım :)
adete 16 gün mü var ??

Nisan Mayıs Haziran mı dedin? Alırım bi dal :) Ben de varım. Hem de çok çok sorularımla ve araştırmalarımla karşınızdayım. Selam ve sevgiler.

16
Adetime 16 gün var canım gebelik testinde çıktı iki çizgi
16 gün var ve ikinci silik canım ikinci silik ciktimi hamile demektir ama bu kadar erken çıkması mümkün mü şüpheliyim inşallah meleğinin sonucudur ama umitlenmeden bi test daha yap benimde ikinci çizgim silik çıkmıştı bende hamileyim sandım 1 gün sonra adet oldum belkide düşük yaptım haberim yok o yüzden 1 hafta bekle ve git kan testi yap içinde benim gibi şüphe kalmasın pişman oluyor insan adet olsa bile acaba düşük mü diye biraz bekle kan testi yaptır

Ya ben bişey sorcam ama kızmayın. Bat ne demek? Ben yeni düşünmeye başladım. Ama deneme 2. Sonuç başarısız. Geleyim dedim katılayım dedim size :) Bat ne demek onu bilemedim.

Back