Amin inşallahhİnşallah diğer ay pozitif olur. Rabbim hiçbir kadını annelikten mahrum bırakmasın. Hepimizin kollarını bebeklerle doldursun.
Canim kac cikti tam olarak sonucun?cok üzüldüm ben de bu kez umitliydim senden. İnsallah sürpriz yapar gelirler artik su bebisler ...Kızlar negatif. Çok üzgünüm
Benim de bat 1 mayıskasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)
@doruk90 ==> 1 Nisan
@ayselmamedova123 ==> 1 Nisan
@intizar1 ==> 2 Nisan
@Otuzeylul ==> 3 Nisan
Mor_cicek ==> 4 Nisan
@Ilayburak2 ==> 4 Nisan
@gulayse6378 ==> 6 Nisan
@Angelesra81 ==> 6 Nisan
@nannen1 ==> 6 Nisan
@cana can ==> 6 Nisan
@scarlet82 ==> 8 Nisan
A aybeniz27 ==> 9 Nisan
madamhd ==> 10 Nisan
@busraangell ==> 11 Nisan
@Pembepanterr ==> 12 Nisan
@Sweet03 ==> 13 Nisan
@fundiiiii ==> 14 Nisan
@Pdr_ci ==> 14 Nisan
@zehzeh2 ==> 18 Nisan
@Nurumcan94 ==> 18 Nisan
@Masal2909 ==> 18 Nisan
@November 22 ==> 21 Nisan
@pinkglove ==> 23 Nisan
Benimkigeliyor ==> 24 Nisan
M Merve mete ==> 24 Nisan
@selen21 ==> 26 Nisan
just__married ==> 28 Nisan
@aysntrk ==> 28 Nisan
@Love you91 ==> 28 Nisan
@gzmdncr33 ==> 29 Nisan
@yanne ==> 29 Nisan
@SUDESUDE09 ==> 30 Nisan
T tugsem_10 ==> 1 Mayıs
@gulumse-hayata ==> 3 Mayıs
@Nesene ==> 5 Mayıs
Hsg çektirmiştim rahim yumurtalıklar çok iyi dediler. Laparoskopi hsg de sıkıntı olsa yapılmaz mıCanim sundan sordum eger bir sorun gozukmuyorsa laparoskopi olabilirsin cunku en azindan ne var ne yok gorulebiliyor ve ona gore yol aliyorsun yani sonucta hepimiz kadiniz tabiki de her sey Allah tan ne zaman oldugu onemli degil yeterki Allah yazmis olsun yani nasibimizde olsun. Ancak her bwklenti yeni bir hayalkirikligi oluyor ister istemez... Ve hamilelik sansini baya artiriyor diye biliyorum
Değeri söylemedi negatif dedi. Sordum ama laf kaynadı. Sonra işte ultrasonla da baktı normal dediCanim kac cikti tam olarak sonucun?cok üzüldüm ben de bu kez umitliydim senden. İnsallah sürpriz yapar gelirler artik su bebisler ...
Hsg çektirmiştim rahim yumurtalıklar çok iyi dediler. Laparoskopi hsg de sıkıntı olsa yapılmaz mı
canım bende klomen artı ovitrelle vuruldum adet tam 8 gün gecikti gelmedi hala doktora gittim kist olmuş gebelik negatif ...şimdi söktürücü kullanıom1.5 senelik evliyim hiç korunmadık
Rahim filminde bi problem çıkmadıysa laparoskopi yapmasına gerek yok ki. Gerek olsa zaten doktoru yönlendirir. Benim sol tüpüm tıkalı çıktı hsg'de o yüzden laparoskopi dediler ama hemen olmak istemedim korktum galiba biraz
kızlar ovülasyon testini kaç tane alayım sizce..24 adet yeter mi? sipariş vereceğim de
tamam canım teşekkürler,daha önce kullanamdığım için bilemedim en iyisi fazla almak.Bence yeterli cnm.. Ama istersen 30 adet sipariş ver. Kullanmazsan da evde bulunsun.
Laparoskopiyi tüplerde tıkanıklık varsa yapıyorlar. Laparoskopi olmadım ben iki kez hsg çektirdim. Hsg de küçük tıkanıklıklar açılıyormuş. Bir de hamiKesinlikle bende onu belirttim zaten. Doktorun daha iyi bilir diye. Acikcasi ben beklemekten sıkıldığım icin hsg cektirmeden kesin olsun diye laparoskopi yaptirdim. Su anda bekleme surecindeyim insAllah en erken mayis a da olur diye dua ediyorum. O yuzden bence sende korkma bir an once yaptir kurtul. Emin ol cok rahat bir operasyon
bende klomen kullanmaya başladım bugün 3.günüm erkeke bebek için gittim dr,5gün klomen içip adetimin 12.günü haftaya çarşamba dr tekrar gideceğim çatlatma iğnesi yapılacak ve tek ilişki umarım hamile kalırım ve allahın izniyle bir erkek bebişimiz olur...
erkeği kızı yok bence hayırlı sağlıklı olsun yeterbende klomen kullanmaya başladım bugün 3.günüm erkeke bebek için gittim dr,5gün klomen içip adetimin 12.günü haftaya çarşamba dr tekrar gideceğim çatlatma iğnesi yapılacak ve tek ilişki umarım hamile kalırım ve allahın izniyle bir erkek bebişimiz olur...
AZ daha bekle bakalm canım benim ya. O akıntı nasıl oluyor canim2 defa yumurtlama akıntım oldu. Açıkçası 2 günde bir değerlendirdik. Hepsi şüpheli ilişki sayılır. Benim ümidim yok açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?