- 30 Ocak 2017
- 359
- 515
- 33
Bu sefer de 2 damla geldi durdu.. Bekleyelim bakalım
Canım durumlar nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sefer de 2 damla geldi durdu.. Bekleyelim bakalım
Adet olmadım Can'ım,test yaptım negatif çıktı yalnız kasıklarımda kramp şeklinde ağrılar var,hiç böyle olmazdı,netten baktım dış gebelikte olabilir diyor moralim bozuldu dış gebelik olunca test pozitif mi çıkıyor negatif mi?bu ay bi anormallik var bende ama hayırlısı
11 nisan inss bu ay olur
geliyor, her şey yolunda :))Canım durumlar nasıl?
batları geçenleri sildim, yeni bat verirseniz eklerim kızlar
Evet oldumcanım regli mi oldun sen ?
canım dış gebelikte de normal gebelik belirtileri görülüyor. Teste pozitif çıkıyor. Ama kötü şeyler getirme aklına hayırlısı olsun
3.70 de sanki iyi gibi ben bi ara yaptırdığımda 0.9 çıkmıştı..belki zamanla yükselir erken yapmışsın testiArkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben bugün de gidip kan testi yaptırdım. İğnenin 10. Günü bugün ve reglme daha 1 hafta var. Kan testi değerim 3,70 gibi bi şey çıktı ve çok üzüldüm. Bat a daha 1 hafta olduğu için kanda çıkmamış olma ihtimali var mıdır sizce? Önce negatif sonra pozitif sonuç alanlar var mı acaba
Canim simdi ilk yumurtlaman adetin kaçıncı gunu oldu peki?ikincisiyla arasinda ne kadar zaman gecti merak ettimbenim regl şükür başlıyor kızlar.. insan hamile değilse regli gelsin istiyormuş.. buna da şükür. ama şunu farkettim. 2 yumurtlama yaşadığımı söylemiştim. ikincinin üzerinden 14 gün geçince reglim geldi. yani geç yumurtlama oldu, o yüzden geç adet oldum. döllenseydi de geç döllenme olacakmış.. napalım, kısmet...
ilki 13.gün, ikincisi 19.gün oldu. ikinciden 14 gün sonra reglim geldi. ilki gerçekten çatlamadı belki deCanim simdi ilk yumurtlaman adetin kaçıncı gunu oldu peki?ikincisiyla arasinda ne kadar zaman gecti merak ettim
olabilirKizlar adetten hemen sonra yumurtlama olur mu sanki yumurtlama olmusum gibi akintim var
Cok saol canimolabilir
Evet oldum