• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Canim sundan sordum eger bir sorun gozukmuyorsa laparoskopi olabilirsin cunku en azindan ne var ne yok gorulebiliyor ve ona gore yol aliyorsun yani sonucta hepimiz kadiniz tabiki de her sey Allah tan ne zaman oldugu onemli degil yeterki Allah yazmis olsun yani nasibimizde olsun. Ancak her bwklenti yeni bir hayalkirikligi oluyor ister istemez... Ve hamilelik sansini baya artiriyor diye biliyorum :KK28:

kasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)

@doruk90 ==> 1 Nisan
@ayselmamedova123 ==> 1 Nisan
@intizar1 ==> 2 Nisan
@Otuzeylul ==> 3 Nisan
Mor_cicek Mor_cicek ==> 4 Nisan
@Ilayburak2 ==> 4 Nisan
@gulayse6378 ==> 6 Nisan
@Angelesra81 ==> 6 Nisan
@nannen1 ==> 6 Nisan
@cana can ==> 6 Nisan
@scarlet82 ==> 8 Nisan
A aybeniz27 ==> 9 Nisan
madamhd madamhd ==> 10 Nisan
@busraangell ==> 11 Nisan
@Pembepanterr ==> 12 Nisan
@Sweet03 ==> 13 Nisan
@fundiiiii ==> 14 Nisan
@Pdr_ci ==> 14 Nisan
@zehzeh2 ==> 18 Nisan
@Nurumcan94 ==> 18 Nisan
@Masal2909 ==> 18 Nisan
@November 22 ==> 21 Nisan
@pinkglove ==> 23 Nisan
Benimkigeliyor Benimkigeliyor ==> 24 Nisan
M Merve mete ==> 24 Nisan
@selen21 ==> 26 Nisan
just__married just__married ==> 28 Nisan
@aysntrk ==> 28 Nisan
@Love you91 ==> 28 Nisan
@gzmdncr33 ==> 29 Nisan
@yanne ==> 29 Nisan
@SUDESUDE09 ==> 30 Nisan
T tugsem_10 ==> 1 Mayıs
@gulumse-hayata ==> 3 Mayıs
@Nesene ==> 5 Mayıs
Benim de bat 1 mayıs

Benim bat 10 nisan. Bu ay pek olacağını düşünmedim şehir değişikliği gezme tozma kafamı dağıttım daha çok. Belki doğduğum ay mayısta olur. 3. Denememiz ama takvim programı indirmiştim şöyle bi göz gezdirdim de 2 ay düzenli olmuş sadece. Bana neden 1 yıl gibi geliyor bilmiyorum:dondurma: yumurta akı kıvamında kokusuz akıntım var baya. 4 gün kaldı reglime ama göğüs uçlarım kopuyormuş gibi bel ve sırtımda ağrıyor. Göğüs hassaslığım regl yaklaşınca zaten olurdu. Ağrıları da biriken ev işlerini halletmeme yoruyorum:halay:

Canim sundan sordum eger bir sorun gozukmuyorsa laparoskopi olabilirsin cunku en azindan ne var ne yok gorulebiliyor ve ona gore yol aliyorsun yani sonucta hepimiz kadiniz tabiki de her sey Allah tan ne zaman oldugu onemli degil yeterki Allah yazmis olsun yani nasibimizde olsun. Ancak her bwklenti yeni bir hayalkirikligi oluyor ister istemez... Ve hamilelik sansini baya artiriyor diye biliyorum :KK28:
Hsg çektirmiştim rahim yumurtalıklar çok iyi dediler. Laparoskopi hsg de sıkıntı olsa yapılmaz mı

Canim kac cikti tam olarak sonucun?cok üzüldüm ben de bu kez umitliydim senden. İnsallah sürpriz yapar gelirler artik su bebisler ...
Değeri söylemedi negatif dedi. Sordum ama laf kaynadı. Sonra işte ultrasonla da baktı normal dedi

Hsg çektirmiştim rahim yumurtalıklar çok iyi dediler. Laparoskopi hsg de sıkıntı olsa yapılmaz mı

Canim soyle laparoskopi daha genel bir sey yani hsg de cikmayan seyler laparoskopide gozukebiliyor. 1.5 sene duzenli yaptiysaniz hsg de de bir sey cikmadiysa bir daha doktora gorun derim. Yani ben doktor degilim en iyisini yine doktorun bilir canim :KK33:

Rahim filminde bi problem çıkmadıysa laparoskopi yapmasına gerek yok ki. Gerek olsa zaten doktoru yönlendirir. Benim sol tüpüm tıkalı çıktı hsg'de o yüzden laparoskopi dediler ama hemen olmak istemedim korktum galiba biraz :KK43:

Rahim filminde bi problem çıkmadıysa laparoskopi yapmasına gerek yok ki. Gerek olsa zaten doktoru yönlendirir. Benim sol tüpüm tıkalı çıktı hsg'de o yüzden laparoskopi dediler ama hemen olmak istemedim korktum galiba biraz :KK43:

Kesinlikle bende onu belirttim zaten. Doktorun daha iyi bilir diye. Acikcasi ben beklemekten sıkıldığım icin hsg cektirmeden kesin olsun diye laparoskopi yaptirdim. Su anda bekleme surecindeyim insAllah en erken mayis a da olur diye dua ediyorum. O yuzden bence sende korkma bir an once yaptir kurtul. Emin ol cok rahat bir operasyon

Ay ben bu topiğe bayıldım.. Hepiniz çok tatlısınız.

BAT 5 Nisan'dı yani dündü. Çok azcık kahverengi lekelenmem oldu. Sonra devamı gelir mi dedim ama gelmedi. Akıntım şeffaf şu anda. Okuduğum kadarıyla birkaç arkadaşın da aynısı olmuş ve birkaç gün sonra adet olmuşlar. Hayırlısı..
Lekelenme dışındaki belirtilerim; yüksek düzeyde halsizlik, koyu ve kokulu idrar, sol kasıkta seyirme, kasık ağrısı ve ara ara bel ağrısı. Merak ettiğim, benimle aynı belirtileri yaşayan var mı?

bende klomen kullanmaya başladım bugün 3.günüm erkeke bebek için gittim dr,5gün klomen içip adetimin 12.günü haftaya çarşamba dr tekrar gideceğim çatlatma iğnesi yapılacak ve tek ilişki umarım hamile kalırım ve allahın izniyle bir erkek bebişimiz olur...

Kesinlikle bende onu belirttim zaten. Doktorun daha iyi bilir diye. Acikcasi ben beklemekten sıkıldığım icin hsg cektirmeden kesin olsun diye laparoskopi yaptirdim. Su anda bekleme surecindeyim insAllah en erken mayis a da olur diye dua ediyorum. O yuzden bence sende korkma bir an once yaptir kurtul. Emin ol cok rahat bir operasyon
Laparoskopiyi tüplerde tıkanıklık varsa yapıyorlar. Laparoskopi olmadım ben iki kez hsg çektirdim. Hsg de küçük tıkanıklıklar açılıyormuş. Bir de hami
bende klomen kullanmaya başladım bugün 3.günüm erkeke bebek için gittim dr,5gün klomen içip adetimin 12.günü haftaya çarşamba dr tekrar gideceğim çatlatma iğnesi yapılacak ve tek ilişki umarım hamile kalırım ve allahın izniyle bir erkek bebişimiz olur...
erkeği kızı yok bence hayırlı sağlıklı olsun yeter

Back