Yine yeniden KK süperstar albümü çıkarıyoruz :)

sen sorunu hallet,buralar bizden sorulur çenem:smiley-cool:eminimki büyük katılım olucakherkez harıl harıl kayıt yapıyodur...öyle değilmi kızlarkaydirigubbakcemile:mymeka::asigim: kötükedihüso
evet öyleymiş

ne zaman baslıycak yarısma

Önümüzdeki hafta diye düşünüyorum canım, bilgisayar pürüz çıkardı erteledim,
Katııyorum ama yetiştiremedim diyeni de bekleriz 1-2 gün şekerlerim opuyorumnanaktan

Bugünlük hallolmuş görünüyor hayatım,
Yine sorun çıkarırsa zaten alıcam bir minibook, oturcam, bakımıyla falan uğraşamayacağım şunun alsanaalsanasmile
Bir şey olursa gözüm arkada kalmaz zaten, benim çalışkan arılarım boş bırakmaz yarışmamızı opuyorumnanaktan

bende gripti doğum günüydü derken hiç çalışamadım şimdide görümcemgil var gene boş kalamıyorum çalışamıyorum ama haftaya pazartesi başlarsa o zamana kadar yapar bişiler gönderirim bide topiktre hiç canlı değil yaa ilkler hep güzel olurmuş ilki gibi eğlenemedik bunda yaaa

Cenabazim gülüm affet beni
Bende cok katilmak istiyordum yarismaya ama izin hazirligi yapiyorum hiiiiic vaktim yok hicbirseye.
kayit yapmayada vaktim olmadi dolayisiyla
yarin ucuyorum türkiyeye insallah memlekete..

Insallah bidahaki yarismaya katilirim bende :)

yok çenebazım yaa mikrofonum niim açıktıı..
son haliyle dinldik..
şimdi işyerindeki pc de ses çıkmıo..
anlamadım ne iştir bu...

çenem canım benim ya pc mafoldu zar zor girdim ,,,ne zaman yolluyoz kayıtları..

Canlarım bu sefer nazara geldik vallahi, benim bilgisayar da bozuldu iyice,
Zar zor girebildim, ama birkaç dakika sonra yine kilitlenir.
Yeni bir bilgisayar alıcam bugünlerde, en kötü ihtimalle bir hafta daha uzatırız süreyi,
Siz kayıtları yaptıktan sonra beni bekleyin, mutlaka döneceğiz eski günlerimize :asigim:

Ben bir kurşun döktürüp gelicem

Beni özleyin :gitme:

ısoldem işyerindeki bilgisayarın ses özelliklerine bak, belki orda bir sorun vardır.
Düzenden ses özelliklerinden çalarken kısmına da bir göz at, belki ses seviyesi falan düşmüştür bilmiyorumkismile

Sultancım kolay gelsin hayatım, ne kusuru :1hug:
Nisanurum canım vaktin olursa bekleriz, bu sefer ben de duramadım yarışmamın başında, çok kötü oldu, tam vaktini buldu şu pcnin bozulması

Neyse sağlık olsun, hemen şu bilgisayar işini halledeyim, burada pek olamazsam ihmal ediyorum sanmayın :gitme:

kıslar yaa napıyosunuz ..çenem msn den gelince bi titre ..öpüyom hepinizi..

Kızlar durumları bildireyim, şu anda bilgisayarım hiç açılmıyor.
Dışardan girebildim şimdilik, önümüzdeki hafta da tatile çıkıyorum, sanırım bu işi biraz ertelememiz gerekecek.
Siz yine de müsait oldukça kayıt yapın, çünkü er geç yarışmayı açacağız.
Bana gönderdiğiniz kayıtlar güvende merak etmeyin, yedeklerimi almıştım,
Bu bilgisayar sorunu çözülünce yarışmayı başlatırız, siz ben burda yoksam bile link haline getirirseniz bana gönderin opuyorumnanaktan

Ben nete girdikçe bakıyorum, olmazsa birkaç günlüğüne başka bir bilgisayarda klipleri hazırlarım.

oyy prodoktorumun pc simi bozulmuş olsun cnm ne zaman olursa olsun biz burdayız hem bizim açımızdan avantaj oluyo daha iddalı şarkılarla gireriz daha çok kişi duyar çoğalırız daha eğlenceli olur cnm sen takma kafana

katılamıyorum çenecim bir dahakine inş
şehir dışına çıktım
burdanda net imkanım pek yok hemen girdim çıkıyorum
neyse bir dahakine artık

Canlarım bilgisayarım tamirde, ben de yarın tatile çıkıyorum :dance:
Tatil dönüşü ilk işimiz popstarı başlatmak :dance:
Beni bekleyin şekerler delikafadulden

Özleyin de :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…