Yine yeniden KK süperstar albümü çıkarıyoruz :)

Vallahi Nisanurum tükkanın müşterisi yok, sadece kapıya kilidi vurmadık, gelenlere çay kahve ikramı yapıyoruz sadece.
Yakında burayı da kafeye çevirmeyi düşünüyorum :nazar:
Ebrucum hoşuna gittiyse seni 3. yarışmacımız yapalım aklinialirimsmile
Belki ayağını sürtersin de devamı gelir :KK1:

Olmadı ama unutuldu sanırım burası ...
2 müşteri geldi çenebazcımm nerdesinnn :KK9:

Selamlar sevgili müzikseverlerim :)
Bu aralar yeni bir işe girdiğim ve evimden uzakta olduğum için haftaiçi KK'ya pek uğrayamıyorum.
Ama kayıtlarınızı link haline getirip özel mesajla yollarsanız gerekli katılım sağlandığında yeni bir yarışma düzenleyebiliriz.
Bilgisayarınızda bulunan bir kaydı TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting sitesinden link haline getirebilirsiniz.
Bunun için browse ile kaydınızı bulup video seçeneğini seçerek yükle diyorsunuz.
Haftaiçi ilgilenemeyebilirim ama haftasonu mutlaka ilgilenirim, isterseniz yaparız yine :87:

Duygulucum ağzına sağlık, başkaları görebiliyor mu bilmiyorum ama yarışma düzenlersek kurallar gereği kimsenin sen olduğunu bilmemesi gerekir, aklında bulunsun dedim.
Bu arada ben haftasonları bakabiliyorum artık, başka kayıt göndermek isteyen olursa mesaj atarsa mutlaka alırım.
Yeterli sayıya ulaşırsak patlatırız bi yarışma daha :)

Duygulucum ağzına sağlık, başkaları görebiliyor mu bilmiyorum ama yarışma düzenlersek kurallar gereği kimsenin sen olduğunu bilmemesi gerekir, aklında bulunsun dedim.
Bu arada ben haftasonları bakabiliyorum artık, başka kayıt göndermek isteyen olursa mesaj atarsa mutlaka alırım.

tamam sorunu ortadan kaldirdim :)

bende katilicammm sütüdyoya girmek istiyom

X