Yine yeniden KK süperstar albümü çıkarıyoruz :)

Evet canım, beklemek çok heyecanlı delikafadulden

Yaparsın kuzum, haftaya kadar ne şaheserler çıkarırsın sen olumunekankayizsmile
iyi güzel diyosunda kötü bi habarım var gene grip oldum ne kadan şansızım yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:geçenki yarışmadada öyleydim bundada pöffffalsanaalsanasmile

iyi güzel diyosunda kötü bi habarım var gene grip oldum ne kadan şansızım yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:geçenki yarışmadada öyleydim bundada pöffffalsanaalsanasmile

İyi ya işte, gripli ses daha boğuk, seksi olur bebişim sempatiksalakcinni
Kız sanatçı dediğin kendine dikkat eder, neden sen sürekli grip oluyorsun bakayım, hadi o zaman kıştı lmaz:
Kızıyor ama prodüktörün artık bu işe :umursamaz:

Insallah yarin cekip göndercem, bugun hic vaktim yokkkk :S

Tamam şekerim, bekliyorum sabırsızlıkla delikafadulden

Çenebazım ellerine emeklerine sağlık tatlişim,
maşallah sana dur durak bilmiyorsun

Yarışmaya katılacak olan arkadaşlara başarılar delikafadulden

Çenebazım ellerine emeklerine sağlık tatlişim,
maşallah sana dur durak bilmiyorsun

Yarışmaya katılacak olan arkadaşlara başarılar delikafadulden

Anlık coşmalar taşmalarla alevlenen ama meyvesi de çok tatlı olduğundan vazgeçemediğim işim bu
Çok sağol canım benim, takip edenlerimiz katılanlarımız hepiniz sağolun olumunekankayizsmile

valla bebişim bu yaz gribi kış gribindende fena sorma valla ölüyorum çok fenayım yanıı kızıma nerden bulaştıysa o oldu sonrada ben oldum valla bende anlamıyom yaa bu sene hep gripli geçirdim daha yeni geçtiydi aha gene oldum valla bende bi şansızlık var bacum sempatiksalakcinni

bnde yapıcam yıkılır site diye korkularım var amaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

:roflol: Sen yap garantisi benden, bizim kolonlar sağlam :roflol:

Ay canım gerçi böyle konuştuğuma bakma, ben de geçenlerde grip oldum, yazın daha zor, sürekli sıcak şeyler iç bu sıcakta :bbo:
Canın dondurma çeker, ama boğazların ağrır :2:

selam kıslr pc bozuk oldugundan yazamıyodum .masa üstümü kurdum az önce buda f klayye yine yazamıyom yani..çalışmlara başladım bende ,nisacım yinemi grip oldun ya..geçmiş olsun canım,,çenem bu kez ben birinciyim..haberin olsun,,,

Ben iddalı değilim.Sonlardan yer tutabilirm ama

Seve seve takarım tacını bebeğim :sm_cool: :hooray:

Ben iddalı değilim.Sonlardan yer tutabilirm ama

Benim için sonuncu yok ki şekerim, kaç kişi katıldıysa o kadar birincim var zemuszemus
Hepiniz gönlümün birincsisiniz :asigim:

ayy çenemm hiç sorma nasıl canım çekiyo ama yiyemiyorumki çok fenayım geçsin diye beklerken daha kötü oluyorum ben böyle giderse katılamam şarkı söylerken nefessiz kalıyorum yoruluyorum vallaakannehirçok bahtsızım ben yaaasenağlama
saol canım benim yaa gene grip oldum hepte buna denk geliyo nasip olmuyo demekki ulen yaz gelsin gripten kurtulurum dedim ama nerdeee yaz gribi daha fena valla ablacım ben katılırsam senin pabucun dama zuhahahlaelaelaelaelaesositosositonaniknanik
Seve seve takarım tacını bebeğim :sm_cool: :hooray:

Benim için sonuncu yok ki şekerim, kaç kişi katıldıysa o kadar birincim var zemuszemus
Hepiniz gönlümün birincsisiniz :asigim:
ayy canııımm prodoktorummm sen ne kadan melek gibi bi prodoktorsun yaa yer yüzüne inmiş kanatsız melek misali :1hug:

Ne diyelim kısmet NisaNurum :1hug:
Sana bir Lokman Hekim reçetesi canım, gece yatmadan önce bildiğin muhallebi yap, süt 1-2 kaşık şeker kaşığı nişasta ve şekerden.
Boğazlara nişasta kadar iyi gelen bir şey görmedim ben tatlım yerimseniben

Bu arada hepimiz meleğiz opuyorumnanaktan

hadi hayırlı olsun.. sabırsızlıklan belıom çenem..
çok emek harcıon ama değio :))

bu hafta sonu sonmu çenebazım aayyyyy akrabamızın düğün telaşından burayı unutmuşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…