KK Yeniden Starını Arıyor

libiim senin yufkalar kaynar mı hiç, KK hamarat hatun dolu

şöyle bir çalkalamak gerek

ay gidip yetenek avına mı çıksak kardaş 2 yarışmanın delikafadulden

evet tatlısı bundan eminim

zaten hamarat hatunların kokusunu aldığımdan , gaza geldiğimden dalıveedim

bilmiyorumkismile

Aslında bikaç fikir var benim de aklımda

du bakalım
sempatiksalakcinni

cene karisi kac kisi oldu baslat su yarismayida azcik kulagimizin pasi silinsin yada balkondaki kargalarimiz kacsinkaydirigubbakcemile3

aaa bende ses yok ama takip edeceyimnaniknanik
tşk ederim kk starlarıda oluyor demek çenebazhihoyyyt

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çenebazım ben kayıt yaptım ama yükleyemiyorum kaç gündür sorun var herhalde vallahi bek eşim bile uğraştı olmadıııııı katılmıyom zannetme :)))))

aaa bende ses yok ama takip edeceyimnaniknanik
tşk ederim kk starlarıda oluyor demek çenebazhihoyyyt

oluyor hem de öyle güzel oluyor ki, ilk yarışmamızdan harikalar çıktı, bundan da çıkacak delikafadulden

yarışmamız açılınca oylamaya da bekleriz hihoyyyt

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çenebazım ben kayıt yaptım ama yükleyemiyorum kaç gündür sorun var herhalde vallahi bek eşim bile uğraştı olmadıııııı katılmıyom zannetme :)))))

şekerim hiç canını sıkma, yorulma da, msnden halleşelim delikafadulden

Çenecim katılım olur merak etme sen sesim güzel olsa siler süpürürüm burayıda ses yok işte anacım herkese başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3

Hayriye katıldın mı tıs:icecream:

hayriyeyi katıcam yavrim, kim ne derse desin guclubacismile
çok beğendim zemuszemus

Çenecim katılım olur merak etme sen sesim güzel olsa siler süpürürüm burayıda ses yok işte anacım herkese başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3

evet durdukça artıyor katılım zaten, bayılıyoruz son dakika gollerine sırnaşık şey
eminim ne ses vardır da tevazu gösteriyorsundur canım benim Şeniz
olsun sen de jüri üyemiz olursun :asigim:

an itibariyle süper bi kayıt daha almış bulunmaktayım, yine nasıl seçim yapacaksınız bilemiyorum :1rolleyes:

yok hayatım, şu anda uğraşanlar veya yarın uğraşacaklar var.
yarın onları da beklicem, belki öbür gün belki sonraki gün bakarız artık :))

hayriyeyi katıcam yavrim, kim ne derse desin guclubacismile
çok beğendim zemuszemus

evet durdukça artıyor katılım zaten, bayılıyoruz son dakika gollerine sırnaşık şey
eminim ne ses vardır da tevazu gösteriyorsundur canım benim Şeniz
olsun sen de jüri üyemiz olursun :asigim:

yok be kuzum olsa tükkan senin wallaha tamam jüri olarak oyumu zaten vercem Şeniz

Ya bir türlü beğenemedim valla göndericektim bugün nolursa olsun(nasıl olsa 1. olamıcam) dedim ama bugün de misafirler geldi bilgisayara yaklaşamadım bile bu gece son kontrolleri yapıp yarına yollucam söz..

yok be kuzum olsa tükkan senin wallaha tamam jüri olarak oyumu zaten vercem Şeniz

Şeniz

Ya bir türlü beğenemedim valla göndericektim bugün nolursa olsun(nasıl olsa 1. olamıcam) dedim ama bugün de misafirler geldi bilgisayara yaklaşamadım bile bu gece son kontrolleri yapıp yarına yollucam söz..

yaşasın, yarın bekliyorum :sm_cool:

Umarım hayal kırıklığına uğratmam bak çok kötü olduysa bi de gülme heeee.

X