Yine yeniden KK süperstar albümü çıkarıyoruz :)

bu hafta sonu sonmu çenebazım aayyyyy akrabamızın düğün telaşından burayı unutmuşum..

Öyle düşünüyorum ama her zamanki gibi yetiştiremedik derseniz beklerim de kuzucum opuyorumnanaktan

bnde katlmak istiyorum

Seve seve canım benim, ses kaydedisini kullanmayı anladıysan daha doğrusu anlattıklarım yeterli geldiyse kaydet gönder bana.
Yok eğer gelmediyse her türlü soru ve sorununu alabilirim opuyorumnanaktan
Hoşgeldin aramıza olumunekankayizsmile

canlarım napıyonuz ...çalışmalar nasıl..ben hala bulamadım ya dogru düzgün söliyebilcegim ,,eglencesine giriyoz ama madarada olmıyam demiii..kaydirigubbakcemile3

Nalansum madara kim sen kim bee !!!
Ama ben de sürekli karar değiştiriyorum, ama karar alsam da malum ev kalabalık, bir fırsat bulup kayıt yapamıyorum :bbo:
Bakalım yarın falan yaparım inşallah delikafadulden

oo reçete sağlam saol bebem gene geçenki gibi oldu yaa buda kısmetsizimm ben bunu anladım ulen yarışma yokken hiç grip olmam varken hemen grip beni buluyo yarışma sırasında hem ben hem kızımda grip olmuş oluyoruz onun sesi gayet yerinde acaba onamı söylettirsem gee dee memm diye bi şarkı der artık
çenebazım ne zamn başlıyo yarışmaa nisacım sanada geçmiş olsun tatlım
saol cnm yaa opuyorumnanaktan
canlarım napıyonuz ...çalışmalar nasıl..ben hala bulamadım ya dogru düzgün söliyebilcegim ,,eglencesine giriyoz ama madarada olmıyam demiii..kaydirigubbakcemile3
olmazsın ablam yaa hani geçenki yarışmada öyle bi çekilmiş kayıtın ne kadar oy topladı bu derli toplu olursa ohhoo birinci olursun artıkın ama geçenki yarışmadada çok çok güzel sesler vardı bakalım bunda ne olcakhiç kimsedende ses soluk yok hee sessiz sedasız işi götürüyolarsırnaşık şey

Şu anda 2 kayıdım var opuyorumnanaktan
Genelde son günlerde yoğunluk artıyor, bakalım bu defa kaç kişi çıkacağız, neler yapacağız kaydirigubbakcemile3

Amanın:asigim:
Müzikal bünyem iş başında en notalısından..

Her daim destekçinim,izlemesi,dinlemesi pek bi zevkli oluyor:kedi:

Şimdiden herkese gönülden başarılar dilerim..

Kulaklarımızın pası silinsin,gönlümüz coşsun,inleyen nağmelerle kavrulsunbayanssulusmile

Müthiş sesler var,maşallah subhanallah,ne güzel nimet...

Emdevin Şeytanın Dediği parçasını hala zaman zaman mırıldanıyorum:)

ısmini şuanda hatırlayamadığım arkadaşımızın,Karabasan geceleri..
Çok hoştu..

Ya Hu ben hepsine bayıldım ayırmak istemiyorum müziği çok seven , enstrumanlarla yakından ilgilenen keman aşığı bir şahıs olarak..:1hug:

Nalansu Adıyaman Türküsü senin miydi fıstığım..

Seçimlerini süper yapıyorsun arkadaşlara taktik verebilinaklinialirimsmile

Son düzenleme:
Müzikal bünyeni de seni de her daim bekleriz aramıza canım :1hug:
O unutamadığımız sesleri, yorumları da tekrar davet ediyoruz buradan :asigim:
Hala tüm yarışmacıları sıra numarasıyla hatırlıyorum :asigim:
ılk yarışmadan 12, ikinciden 9 tane gönül birincim vardı :hooray:
Hepsinin ve şu anda katılan/katılmaya çalışan herkesin emeğine, gönlüne sağlık opuyorumnanaktan

Anamm yeni yetenekler çıkacak bakalım hrkese başarılar hanımlar şöle damardan girilecek şarkılar türküler bekliyok bakalım çenecim seninde ellerine sağlık be kuzum Şeniz Şeniz

üff kızlar yaa bnde daha ne söliceme karar veremedim...

Sen ne söylesen ağlatırsın bizi kuzum eminim olumunekankayizsmile
Onun için çok düşünme

Anamm yeni yetenekler çıkacak bakalım hrkese başarılar hanımlar şöle damardan girilecek şarkılar türküler bekliyok bakalım çenecim seninde ellerine sağlık be kuzum Şeniz Şeniz

Sağol ablam, bekliyoruz yeni yeteneklerimizi de eski yeteneklerimizi de opuyorumnanaktan
Bakalım bu sefer hangi tellerden takılacağız :dance:

Bak ne yetenekler çıkar buradan bekliyoruz sabırsızlıkla :dance:

Toplam kaç kişi oldu çenem...
Ne zaman başlıyor yarışma ayy çok heycanla ve meraklan bekliyorummm...
hihoyyyt

kızlar naptınız yaptınızmı kayıtlarınızı ayy ben hala biş iyapamadım...

Canlarım hoşgeldiniz, evde yoktum, pc kafayı üşüttü kızlar, klavye de mouse da çalışmıyor.
Süreyi uzattığımı söylemek için geldim internet kafeden yazıyorum size.
Bu hafta da gönderebilirsiniz, ben pazartesi bu sorunu çözmüş olacağımı düşünüyorum, siz bu arada kayıtlarınızı yapın.
Ben burda olmazsam 1-2 gün beletebilirim, haftasonu yine nete girmeye çalışacağım ama hemen dönemezsem kusuruma bakmayın olur mu :kedi:
Pazartesi inşallah sorun çözülmüş olacak :Saruboceq:

yaff annemgilde kayıt yapmıştım ne güzel sesi çıkıodu..
şimdi o kaydı kendi bilgisayarımda dinliorum ses mes yok..
nasıl bir iş bu vay arkadaaşş

Tanrıçam hayatım, bilgisayarım kafayı yediğinden nete girebilmek için 5600 takla atmam gerekiyor,
Tam zamanını buldu ya klava:
Ama halledicem bu sorunu, siz üzülmeyin, siz kaydınızı yapın, gönderin :gitme:

İsoldem mikrofonu açmayı açmayı unutmuş olmayasın kayıt yaparken :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…