bu hafta sonu sonmu çenebazım aayyyyy akrabamızın düğün telaşından burayı unutmuşum..
bnde katlmak istiyorum
oo reçete sağlam saol bebem gene geçenki gibi oldu yaa buda kısmetsizimm ben bunu anladım ulen yarışma yokken hiç grip olmam varken hemen grip beni buluyo yarışma sırasında hem ben hem kızımda grip olmuş oluyoruz onun sesi gayet yerinde acaba onamı söylettirsem gee dee memm diye bi şarkı der artıkNe diyelim kısmet NisaNurum :1hug:
Sana bir Lokman Hekim reçetesi canım, gece yatmadan önce bildiğin muhallebi yap, süt 1-2 kaşık şeker kaşığı nişasta ve şekerden.
Boğazlara nişasta kadar iyi gelen bir şey görmedim ben tatlım yerimseniben
Bu arada hepimiz meleğiz opuyorumnanaktan
saol cnm yaa opuyorumnanaktançenebazım ne zamn başlıyo yarışmaa nisacım sanada geçmiş olsun tatlım
olmazsın ablam yaa hani geçenki yarışmada öyle bi çekilmiş kayıtın ne kadar oy topladı bu derli toplu olursa ohhoo birinci olursun artıkın ama geçenki yarışmadada çok çok güzel sesler vardı bakalım bunda ne olcakhiç kimsedende ses soluk yok hee sessiz sedasız işi götürüyolarsırnaşık şeycanlarım napıyonuz ...çalışmalar nasıl..ben hala bulamadım ya dogru düzgün söliyebilcegim ,,eglencesine giriyoz ama madarada olmıyam demiii..kaydirigubbakcemile3
üff kızlar yaa bnde daha ne söliceme karar veremedim...
Anamm yeni yetenekler çıkacak bakalım hrkese başarılar hanımlar şöle damardan girilecek şarkılar türküler bekliyok bakalım çenecim seninde ellerine sağlık be kuzum Şeniz Şeniz
Sen ne söylesen ağlatırsın bizi kuzum eminim olumunekankayizsmile
Onun için çok düşünme
Sağol ablam, bekliyoruz yeni yeteneklerimizi de eski yeteneklerimizi de opuyorumnanaktan
Bakalım bu sefer hangi tellerden takılacağız :dance: