Evet hayatım, reklam da yapmadık bu sefer, duyan gelsin dedik ama :)
Ne diyeyim, isteyen gelsin, kapımız açık, katılım olduğu vakit yarışma da olacak :dance:
2 katılımcımız var moon'cum, belki reklamla katılımcı toplayabiliriz ama kimsenin canı istemiyor demek artık bu yarışmayı diye ben de uğraşmıyorum.
Ben de deli değilim ya, zorla kendime iş çıkarayım :roflol:
Ben çıkartayımda sana iş gör... sempatiksalakcinni
Bu böyle olmayacak.Dediğin gibi her topiğe reklam yapayımda herkesi uyandırayım. kaydirigubbakcemile
Vallahi jadecim işleyen demir ışıldar tabii ama işlemek için ekstra çabaya girmediğimi söylemek istedim
Müşteri gelirse hay hay, velinimetimizdir sempatiksalakcinni
çenemm arıtık un kapanına kimse uğramaz oldu terkedilmiş bir vaziyetteler sinek avlıyolar can sıkıntısından neyapsın garipler herkes netten şöhret oluyo artık kaset albüm çıkmaz buralarda sende boşuna ümitlenme gulüm belkim 1 2 kişi gelir onlarda karın tokluğuna çalışırlar ne yapacaksın hayat büle sırnaşık şey:roflol:
tarihhh oldu çenemm artık eskilerden kim kaldıki hey gidi günler heeyy yediğimiz içitiğimiz ayrı gitmezdi kaydirigubbakcemile5 şimdi albüm yapacak adam bulamıyoruz çok kritik bi zamandayız Allah sonumuzu hayretsin bu gidişle tükkanı kapatırız gibime geliyo delikafadulden:roflol: