Yine yeniden KK süperstar albümü çıkarıyoruz :)

ay hadi ne zaman başlıycak çenebazım merakla bekliyorum

aslında yengeme senden katıl didim harika sesi var emme oralı olmuyo hatun utanıyomu nedir şakkıdı

1-2 haftaya başlarız yarışmaya canım :dance:
Hayatım yengen de KK üyesi mi, söyle nickini yapışayım yakasına :roflol:

çene kafa senin için kırmızı giyecem aklinialirimsmile
+18 neki bence +30 olmalı sempatiksalakcinni
aklinialirimsmile

Sus kız biz giremeyiz +30'a sempatiksalakcinni

Nezamana kadar yollamamiz gerekiyo kayitlari??

Canım benim önümüzdeki haftasonuna kadar toparlayabilirsek süper olur :lepi:

çenebazımm hadi hayırlı olsunn bende katılıyorumm ben kayıtlara başlıyım en iyisii :))))

Başla gülüm başla :dance:

ayy ben daha hiç başlamadım yaa vaktim olmadı ama haftaya hafta sonuna kadar yaparım bişiler amann karga gibide sesim var zatii maksat eğlence olsun:KK1:

Yahu çenebaz ama benım ses gıcık be güzelim peki birinciye ödül olarak ne verıyonuz huhu hedayesiz olmaz be kuşum hadi şenlendirelim ortamı huhu hehehekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Neyse hadi bakem kolay gelsin zor iş bu çeneciğim maaaşallah sanakaset çıkart bana okey canum benımkaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

Yahu çenebaz ama benım ses gıcık be güzelim peki birinciye ödül olarak ne verıyonuz huhu hedayesiz olmaz be kuşum hadi şenlendirelim ortamı huhu hehehekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Ay bebetom, güzeldir güzel, nazlanma sempatiksalakcinni
Hediye mevzuunda yaparız bi güzellik, dilesin benden ne dilerse süperstarım opuyorumnanaktan
Bundan önceki yarışma birincime hala yollayamadım aklımdakini, ama aklımda, bunla beraber yollayacağım artık :kedi:

Ayyyyyyyyy yazık hehehe ayıp etmişin kız sen kuzum be bayağa geç olmuş neyse ben hemen isterım haaaaaaaaa hedayemi baştan anlasak çeneciğim heheheheyasakkelime

Ben zaten doğuştan sanatçıyım hehehehe huhhuhu bana rakip yokkkk-tatlicadiarzu-

Ay bebetom ayıp ettim demi :gitme:
Ama sağolsun bir kere bile hani benim hediyem demedi :kedi:
Neyse bu birincimizle eski birincimizin yüzünü güldürecek bi süprizim olacak :lepi:
Doğuştan starım opuyorumnanaktan

Öylemi kuşum hadi bakem gürüşürüz benım bir kere doğuştan birinci huhu:hooray:bayanssulusmile süper star oluncana gürürsün benı hehehebayanssulusmileopuyorumnanaktan

Sana demiştim zaten doğuştan star diye bebetomm opuyorumnanaktan
Süperstar olduğunda bizi unutma :gitme:

X