Yine yeniden kayınvalide

Kabul etmeyin. Diğer oğlu gelsin, annesini de alıp bir kaç günlüğüne kendilerine götürsün. Böylece onları da görmüş olur. Bir defa sınırınızı geçmesine izin verirseniz hep devamı gelir.

Ben eşinizin abisini de anlayamadım. Annesi teklif ettiğinde gelip sizde kalmak mantıklı mı gelmiş? Annesini bu sürenin bir kısmında kendi evinde ağırlaması gerektiğini düşünememiş mi?

İşte sizin de bundan kurtulmanız lazım.
Geçmişe bakarsan çoğumuzun annesi bir şeyler çekmiştir.
Ama bunların suçlusu biz değiliz.
Memur emeklisi dediniz memur bir insan gayet rahat boşanıp kendine bir hayat kurabilirdi.
Kimseye de kendini acindirmaya kalkmasın ben neler çektim diye çekip gidebilirdi o dayaklari yemeyebilirdi.
İnsan kendi kendinin kurtarıcısıdir kurtarıcı beklemeye gerek yok.
Onun pis OKB li huylarini da elin kızı çekmek zorunda değil.
Gitsin ilaç kullansın tedavi olsun.
Dünyaya bir kere geliyoruz onu da elin manyak insanı için asla harcamam.
Eşinizde annesinin gayet sorunlu bir tip olduğunu biliyormuş eşini ezdirmeyecek bir zahmet.

İşin garibi etlimle kaynım senede iki kere beş yıldızlı otelde tatil yapar. Ne yapsın benim tuttuğum kendin pişir kendin ye villamı asdkkfkgkgkfk

Çok enteresan
Onlar da haksız da siz de normal değilsiniz. Telefonda ilk geleceğim dediğinde çok sert girmissiniz olaya. Daha kibar olabilirsiniz. İki gün de agırlanır kayınvalide yani. Ben olsam kibar davranırdım. Kayınvalidenin misafir çağırması cidden saçma yer yok bişey yok. Onlara da deyin yemeğe gelin bize ama yatacak yer olmaz diye. Aile garip cidden ama siz de fevrisiniz bence.

Daha kibar olabilirdi ama kaynanası kibarlıktan anlamayan bir insan çok belli

Yani bilemiyorum kimse benim evime misafir cagiramaz . Ben olsam arar sen benim evimde kimin nasıl kalacağına karar vermişsin de misafir istiyor muyum sormadın hayır kalacak yer yok niye elalemin adamı gelip benim yatağımda yatsın herkes evinde kalsın derdim . Ha bunun sonucu boşanma da olabilir onu zaten göze alırdım . Kaldı ki benim eşimin ailesi bunu yapamaz çünkü eşim direk söylerdi evde yer yok ne saçma evlerinde kalsınlar diye . Sorun esinizde en başta

Ayrıca sabahın dördünde kimseyi götüremem eşin izin alacak madem çok seviyor anasını . Eve gelince de annesini uyarirdim bir daha tarihleri bana sorun ve evime gelecek misafiri de bana sorun diye otursun ağlasın . Peçete veririm eline

Neden sürdürmek için uğraşıyorsun ki bu evliliği bunun birde çocuk durumu olacak yani anlamıyorum sende sonunda kayinvaliden gibi olup çıkacaksın

Uzun uzun yazmaya üşendim. Ben geliyorum dediği ilk değildi ki.. Nişan tarihi aylar öncesinden belliydi. Hafta sonu için nişana kalıp gidecek olsa absürt bilet saatlerini normal görürdüm. 10 gün kalacak bu kadın. Cuma günü herkesin işte olacağı saatte bilet almasına gerek yoktu bence. Perşembe akşamı da gelebilirdi dönüşünü de pazartesi geceye alırdı hem havalimanından alınırdı hem de kimseyi zora sokmazdı. İkimizin de çalıştığını biliyor. Karşılanması için de ısrar ediyor. Ne demem gerekiyordu tam olarak anlamadım.

Zahmet olacak oğlu alsın. Sen niye düşünüyorsun ki. Senin yatağın belli yerin belli. Belirsiz olanlar düşünsün.

Yere ser yorganını. Kavur bir tencere makarna. Yiyip için yuvarlansınlar hiiiç canını bile sıkma. Ama yatağını kimseye verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…