Yine şiddet

Seninle kocan alay ediyor onu bosveriyorsun nilu.
Bırak etsin Allah onunla bilsin bana çok ilginç geliyor da ben değil başka bir kız olsa mıydı onun karışı acaba onunla da böyle mi olurdu?yoksa bu bir tek benimle böyle?fotolara bakıyorum da babam gibi duruyor yanımda .onunla olan fotoğraf bulmağa çalıştım bulamadım.1 tane bile fotomuz yok telefonumda.2021 den kalmış fotoğrafı duruma ekledim .bak biz büyük işte Allah kendisi bir yol çizsin bana elim kolum bağlı

Adamın tutulur yanı yok. Nıye kaldırıyonuz su adamların k. Çını vur tekmeyı degmez gıden genclıge yazık.

Gençlik artık gitti ben onu hiç yaşayamadım ki29 olacağım
Kızın için ozmn hızaya gel guçlü akıllı anne ol. Kadınları anlamıyorum evlendikten sonra cogu okumayı kendını gelıstırmeyı bırakıyor. Hele cocuk olunca. Biraz dık duurn sılkelenın.

Kızın için ozmn hızaya gel guçlü akıllı anne ol. Kadınları anlamıyorum evlendikten sonra cogu okumayı kendını gelıstırmeyı bırakıyor. Hele cocuk olunca. Biraz dık duurn sılkelenın.
Peki o geçen o güzel yaşların hesabını kim soracak?tabiki kimse.ben zaten okudum üniversite mezunuyum ama saygıdeğer çalışmama da izin vermiyor…bahtsız biriyim duygu sömürüsü yapmıyorum içimi döküyorum.siz inanıyor musunuz kızımı kendimden çok düşünmüyorum hangi konuda sorarsanız geliştirme konusunda .tabi onun iyi olmasını istiyorum da şu kafamdakiler onu bana unutturuyor.

Okumak sadece okul okumak degıl ki
Kıtap okuyun kışısel gelısım ve psikoloji okumanızı tavsıye edrrım. Psikolojınız alt ust olmus bnce. Kızınızı düşünüyorsanız artık harekete gecın ozmn. Bn anneme cok dedim babamdan ayrıl diye ayrılmadı bnı ve sonra adamı tutayım dıye yaptıgı kardesımı mahkum ettı. Şimdi noldu. Ikısıylede gorusmuyorum. Bmm cıcuklugum genclıgım gıttı bn evlendim ayrıldı ee olan olduktan sonra neye yaradı.

Evet psikolojim bu evde bu insanlarla alt üst oldu ilk bu evde yaşlıyım diye düşünmeye başladım hep yaş yaş diyorlardı .hamileyken kv bana 21 yaşın var çocuk değilsin kendine göre bir yaştasın doğura bilirsin dedi burdan düşündüm ay ben yaşlıyım artık.sonra eltim var benden 6 yaş küçük.ay onun yaşı küçük falan.eltim 25 yaşa yaşlı diyordu.kv 24 yaşımda bana sen de genç sayılıyorsun gibi laflarla benim beynimi psikolojimi bozdular.ikinci çocuğun hamileliğinde yapmadığını bırakmadılar anne babama sövmeler telefonumu benden almalar.kimseyle konuşamamak,konuşurken bile onların tanında konuşmak

Nilu üstte yazmışsın ya başka biri ile evlense ona da böyle yapar mıydı diye cevap veriyorum yapmazdı ezemezdi . Herkes senin kadar saf değil aileleri ailen kadar umursamaz değil kusura bakma

Polise şikayet edip uzaklaştırma alın, kaç yıllık evlisiniz? Abinizden hayır gelmez belliki. Ama o evde şiddet gördüğünüze dair darp raporu ile kanıt sağlayabilirsiniz. Hem kendinize hem çocuğunuza yazık etmeyin. Psikolojinizin düzelmesi için öncelikle o pisliğin uzaklaşması lazım.

Rusya'da mi yaşıyor nilu

8 yıl.evet abimi de sildim.ondan bana bir hayır yok boşanma lafı gelince onun üstüne kalacağımı düşündüğü için herhalde karşı boşanmama hem kocacıgımla küsler benim yüzümden.1-2 vukuat mı ki?!

Teyzem gözümü iyice korkuttu sil mesajı diye ne yapayım sizce?Niye onu yapamıyorum?eger o adımı atarsam bir daha bu eve dönemem.kimse de bana sahip çıkmaz ve de çocuklarımı alırlar benden

Canım bak Dağıstan ve Çeçenistan gibi Rusya'nın en muhafazakar ve gelenekçi rayonlarında kadınlar boşandı ve boşanmaya da devam ediyor.

Krasnodar ve Vladivostok'ta çalışırken Balkar ve Azeri kadınları tanıdım. İyi derecede Rusça biliyorlardı. Eğitim seviyeleri lise terk. Arı gibi çalışıyorlar. 3 çocuk ile kendilerini aldatan alkolik kocalarının totosuna tekmeyi vurmuşlar ayakta kalmaya çalışıyorlar.

Eğitimin var. Rusça bilmediğini söylemeyen çok enteresan bir durum. Rusça anadilin olmalıydı.

Kuzey Kafkasya da ve Güney Kafkasya da Rusça konuşamayan yoktur. Kafatasçı milliyetçi Çeçenistan ve Gürcistan'da dahi bilmeyen yoktur.

Boşanmak dinen ve kanunen hak. Zulüm gördüğün yerde niçin duruyorsun ?

Rusya Federasyonu'nda yasalar kadından yana. Bekar anne çok fazla.Evlatlarını elinden kimse almaz , alamaz korkma.

Gençsin. Öğretmenliğe tekrar dönebilirsin. En üretken olduğun zamanlar bunlar.

Sakin dingin , huzurlu, kimseye bağımlı olmadan yaşamak senin hakkın. Soldurma gençliğini.

Ümitsiz vaka değilsin karalar bağlama. Bırak doğumgününü eşinin gözüne girmeyi. Adam bildiğin ıslak odun , asla yanmayacak cinsten. Sal ipini gitsin.

Boşanmana ailen izin vermiyor mu ? Bıçak gibi kes baban ile iletişimi. Sana ulaştıklarında derhal polisi ara.

Seni ancak sen kurtarabilirsin. Sana kimse yardımci olamaz. Buraya yazarak çözüm bulamazsın.

Şikayet etmeyi seviyorsun. Böylelikle hiçbiryere varamazsın.

Çözüm istemiyorsun. Çalışmak istemiyorsun.

İnsanlar değişmez. Değişmesi gereken sensin. Anlamak istemiyorsun. Olayları ve insanları olduğu gibi kabullenmezsen depresyondan çıkamazsın.

Kocan seni sevmiyor. Sevmeyecek de. Bunu kabullen. Değiştiremeyeceğin şeyler için kendini yıpratma.

Öğretmenliğe geri dön. Bir kadın için en güzel mesleklerden biri bence.

Evlatların biraz büyüsün. Karşına yine güzel adamlar çıkar. Hayatını yapayalnız geçireceğin yanılgısına kapılma.

Neden kendine bu cehennem hayatı layık görüyorsun ? Niçin değişimden kaçıyorsun ?!

Mutlu ve huzurlu bir hayat mümkün.

Burada nickinizi görüyorum ama diğer site sakinlerinin bildiği gibi sizi bilmiyorum.

Bu mesajınız öyle net ve üzücü ki. Şunu kabullenmeniz gerekiyor maalesef “nilu bu hayatta yalnız. Sadece çocukları var, onlar da niluya muhtaclar. Nilu hem kızlarını hem kendini kurtarmalı.” Boşanmak anladığım kadarıyla alternatifiniz değil. Ama kendi ayaklarınız üzerinde durmanız şart. Pasta yapıyormuşsunuz. Bunu gelire dönüştürün. Kendi hayatınızı inşa edin.

İnan ki bu dediğinin gerçekleşmesini öyle çok isterim ki..evet benim el kolumu bağlayanlar benim kendi ailem.İnşaAllah şu evime göçseydimde babam gelseydi onunla konuşurdum yüz yüze.bundan boşanmam için illa ki büyük bir olayın olması lazım .burda hukukta çalışan Rus arkadaşlarım var bana dediler ki benim evim işim olmadıgı için çocukları bana vermezler..mesela ben boşandıktan sonra babamın evine dönmek istemem hep Rusya’da yaşamak isterim ama bu pek gerçek olan bir şeye benzemiyor evet ben çalışsaydım kendi işimde,belki o zaman bunu pek çok takmazdım ama ona da izin vermiyor 5 para vermesin ama çalışmama da izin vermesin oh ne ala memleket.Siz virtualde yanımdasınız gerçek hayatta kimse yanımda ve arkamda değiller malesef.tükenmişlik hissi var bende hem.mesela eltimle bakıyorum 23 yaşı olacak hele genclik önünde bekliyor onu.ama benim hayatım sanki bitmiş gibi.bizimkiler benim etrafımdaki zavallılara bakıyorlar da Şükür etmemi istiyorlar.mesela benim okuldan bir arkadaşım vardı güzel kızdı bir o kadar da çalışkan akıllı kızdı ,sevdi birisini ama okumasından da vaz geçmedi.ama evlenince ne oldu adam onu bıraktı ailesinin yanında 2 çocukla kendi gitti Bakü’ye.çalışmasına da izin vermiyor.arada bşr gelir.benimkiler onu görüruorlar Şükret diyorlar

Burda benşm tanıdıklarım diyorlar ki sen sadece çocukların büyümesini bekle onlar büyüyünce durumlar değişir ama o zaman da ben artık 40’lı yaşlarda olacağım

Yorumlarda çoğu kişi seni tanıyor,ben şeyi merak ettim cocuklar öncesi de esin boyle miydi?
Cocuklar olunca mi degisti siddet artti
Ve ayrica sende cocuklarina mi siddet uyguluyorsun? Bunu yapmadigini soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…