Çocuklara şiddet derken yapmadım desem yalan olur.biliyorum haksızım ama öyle bir sinir yaşadığım oldu ki çocuklar da o zaman üstüme gelip beni sinirlendirdiğinde olmuştur böyle bir şey maalesef ama sakinleştiğimde kendi kendime söylemişim ki benim şu aşağılık kocamdan ne farkım kalır ki?!gidip çocuklardan özür dilemişim .Kocam olacak herif kızım doğduktan sonra değişti.bu o adam ki oğlan doğurdum ona ikinci çocuğu.ben hastaneden çıkarken gelip bir çiçek bile bana vermedi,sabah olunca gitmiş nerden bulmuşsa solmuş çiçekleri getirdi guya bu unutmuşYorumlarda çoğu kişi seni tanıyor,ben şeyi merak ettim cocuklar öncesi de esin boyle miydi?
Cocuklar olunca mi degisti siddet artti
Ve ayrica sende cocuklarina mi siddet uyguluyorsun? Bunu yapmadigini soyle
Buna nasıl haddini bildirmek lazım?Nilu üstte yazmışsın ya başka biri ile evlense ona da böyle yapar mıydı diye cevap veriyorum yapmazdı ezemezdi . Herkes senin kadar saf değil aileleri ailen kadar umursamaz değil kusura bakma
Şiddetle karşılık verir o yüzden uzaklaşmak zorundasin. Seni kaybetmekten korkmuyor adam ciddi olduğunu göster bir an önce. Güzellikle konuş önce onu anlamazsa çalışmaya başla arkanda biri olmasada kendine güvenBuna nasıl haddini bildirmek lazım?
Boşanma lafı gelince Al çocukları da git diyor ara gelip alsınlar seni diyor.ama biliyorum boş konuşuyor.çalışmakla ilgili ölürsem çalışa bilirsin diyor ben yerin dibine geçeyim sen eger çalışırsan,eger jinekolok olsaydın belki çalışırdın diyor.ben aslında neyi bekliyorum?yeni eve taşınıp orda gidişata bakmayı.belki değişir diye umut ediyorum.mesela ilk onlayn derslerden başlarsam belki parayı görünce hoşuna gider belki alışır diyorum da ben kimya biyolojiyi bırakalı 8 yıl olmuş +rusca bilmeliyim.Allahım kapılar her yandan kapalı.hem bende geç kalmışlık hissi var.30 olunca sanki herşey bitecekmiş gibi geliyor banaŞiddetle karşılık verir o yüzden uzaklaşmak zorundasin. Seni kaybetmekten korkmuyor adam ciddi olduğunu göster bir an önce. Güzellikle konuş önce onu anlamazsa çalışmaya başla arkanda biri olmasada kendine güven
Aynı yaştayiz yaşın büyük değil onu düşünme. Ama yeni eve bir türlü gecemiyorsunuz ki ? Hep bir pürüz çıkıyor farkindaysan hemen geçecekseniz zamanla bak sen bilirsin. Ama seni bu kadar ezen adam çalışınca gurur mu yapıyormuş pslik. Nereli bu adamBoşanma lafı gelince Al çocukları da git diyor ara gelip alsınlar seni diyor.ama biliyorum boş konuşuyor.çalışmakla ilgili ölürsem çalışa bilirsin diyor ben yerin dibine geçeyim sen eger çalışırsan,eger jinekolok olsaydın belki çalışırdın diyor.ben aslında neyi bekliyorum?yeni eve taşınıp orda gidişata bakmayı.belki değişir diye umut ediyorum.mesela ilk onlayn derslerden başlarsam belki parayı görünce hoşuna gider belki alışır diyorum da ben kimya biyolojiyi bırakalı 8 yıl olmuş +rusca bilmeliyim.Allahım kapılar her yandan kapalı.hem bende geç kalmışlık hissi var.30 olunca sanki herşey bitecekmiş gibi geliyor bana
danışmanlık almazsanız çözebilmeniz çok zor. Ya eşiniz sizi bırakıp gidecek ya da sizin danışmanlık almanız şart. Önerebileceğim birisi var.Selam diyordum ki buraya bir daha yazmayacağım ama mecburum yazıyorum,fazla uzatmayacağım .oğlum hasta gece oluyor kalkıyor ağlıyor karnı ağrıyor diye.bu gece de öyle oldu.şu aşağılık eve geldi.oğlan ağlıyordu ağlayarak ayağı takıldı rüzgar verene(sıcak havalarda yandırıyoruz ismini bilmiyorum).bu aşağılık bağırdı:”götür de şunları ayak altından falan” ben de dedim “ne bağırıyorsun?!”o delirdi kalktı ayağa,rüzgar vereni götürdü kırdı.benim de alnımın ortasına bir tane vurdu delirmiş halde(çocuk da kucağımda).bşr şey demedim çıktım odamdan.olanları abime yzdım ama abim bir şey etmediği için babama da yazdım ama korkuyorum babama bşr şey olmasından.sizce iyi mi yaptım? Her halde annemler bana laf edecekler ,ama ne yapayım ölüyorum artık.Ne kadar ben psikoloji fiziksel şiddet göreceğim?sanki bu benim sevdiğim olmuşta ben bjnun yaptığı her terbpyesizliğe katlanacağım sinir ve üzüntüden uyuyamıyorum
Eşim benş bırakıp gidemez o kukla babasının kuklası babasından izinsiz b.K bile yiyemez .kimmiş önereceğiniz kişi?danışmanlık almazsanız çözebilmeniz çok zor. Ya eşiniz sizi bırakıp gidecek ya da sizin danışmanlık almanız şart. Önerebileceğim birisi var.
Malesef işim yok.internetten ikinci el elbiseler satışa koydum ucuz fiyata.sadece bir elbise kızımın elbisesini sata bilmişim.ondan da haberi olunca her halde engelleyecek ama ona söylemeyeceğim.öğretmenim.çok isterdim çalışmak Allah’ın ceAsı ona da izin vermiyor ölünce çalışa bilirmişmişimYazık, birden çok çocuk var. İşiniz var mı? Yoksa bir an önce bir işe girin. Böyle söyleyince tepki çekiyor ama çocuklar kadına hep ayakbağı oluyor.
Evet uzattıkça uzatıyor kp cezası.korkarım Aralık sonu da taşınmamAynı yaştayiz yaşın büyük değil onu düşünme. Ama yeni eve bir türlü gecemiyorsunuz ki ? Hep bir pürüz çıkıyor farkindaysan hemen geçecekseniz zamanla bak sen bilirsin. Ama seni bu kadar ezen adam çalışınca gurur mu yapıyormuş pslik. Nereli bu adam
Adam bildiğin Rusça mi konuşuyor bence de köylü odunun da teki de bende köylüyüm iyisi değil bu anası babası bozuk. Çözüm sende kendin bulmalısın bu saatten sonra. İyi olursun inşallah duam senle.Evet uzattıkça uzatıyor kp cezası.korkarım Aralık sonu da taşınmamhep Rusya’da yaşamış çocuk yaşlarından.ama Rusya’da yaşamakla değil ki.kanı bozuk köylü
Çok teşekkür ederim canımAdam bildiğin Rusça mi konuşuyor bence de köylü odunun da teki de bende köylüyüm iyisi değil bu anası babası bozuk. Çözüm sende kendin bulmalısın bu saatten sonra. İyi olursun inşallah duam senle.