- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
- Konu Sahibi blackandpink
-
inan cok iyi anlıyorum seni ama maalesef bazen elden birşey gelmiyorr..istediin kadar cabala aynı olmuyr bazı seyler umrm hakkında hayrlı olan olur cnm
Bayanlar ,malisef bu zamanda bayanların değeri bayağı ucuzladığından erkekler her istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar ..! daha sonrada ben şöyle dedim yaptı ben böyle dedim yaptı zaten ...bu kız benden öncede kimler için şunu yaptı bunu yaptı ....nerelere gitti diyorlarrrrrrr !!!... sonra sizden değersizi olmaz.Hem isterler hemde yapınca gözlerinde küçülürsün !!... onun için kendiniz isterseniz yapın ki sonra bir şey olduğunda ayrılık felan,kendinize karşı ben istedim yaptım dersiniz ...onun için şunları bunları yaptım demez onun içinde ayrıca üzülmezsiniz ...
bide sizce neden aramıo artıkk oda farklı bi sorun kafayı yicemm yhaaa düşünmekten başıma sancılı ağrılar girdi artıkkkk.... Ooouuuffff..((
ewt tıkanıp kalıosun dimi ki herdefasında birilerinin seni yanıltması apayrı bi acı oluo kimseye güvenin kalmıo senin için gerek olan insan karşına çıksada güven sorunun olduğu için ona şanş bile vermeye çekiniosun zaten o kadar kırıldım ki ve beni o kadar derinden sarstı ki son davranışları bun kadar değişken bir kişiliğe sahipse eğer zaten bundan sora o istese ben düşüncem eskisi kadar şeffaf düşünemem kesinlikle onla ilgili artık hele bir de gelecegini birlikte kurmaya çalışmayı düşündüğün bi insan sa bu daha da düşündürücü işte..
benim durumumda olsaydınız napardınızz lütfen fikir verin bana
Beni daha çok düşündüren bu küçüçük problem için ( benim için küçük ama anlaşılan onun için çok şey ) benden vazgeçmeyi bile göze alması .. 2 gündür hiç sesi çıkmıo, elim sürekli tel.de arasam mı aramasam mı die sonuçta öfkem baskın gelio bende aramıorum en son pazar akşam konuşmuştuk tartışmalı bi şekilde yineden kapatırken bişe diomusun hayatım dedi ve kapattı şimdi ne oldu anlayamıorum bölece bırakmalımıyım,aramalımıyım bilemiyorum..
senden vazgeçmeyi göze almıyorki.Senden bişeyler görmek istiyor.Onu sevdiğini hissetmek istiyor hepsi bu.Senden ayrılmayı göze alsa kuracağı cümle şu ya yanıma gelirsin yada bu son konuşmamız olur.Onu arayıp şunu sorarmısın şimdiye kadar seni sevdiğimi en çok ne zaman anladın en çok ne zaman hissettirdim sana bunu.Lütfen bunu yaparmısın.
Şimdiye kadar ilişkilerimde hep adım atan taraf ben olduğum için sonuçları kötü oldu. tabiri caizse gözüm korktuğu için bunda hep geri oplanda kalmayı tercih ettim çok nadir aradım hep o arayıp sordu o msj attı çok nadir msj attım ona msj atmamamdan çok şikayetçiydi hiç msj atmıosun dıodu ama korkuodum işte yüz bulsun istemıodum diğer ilişkimde öle oldu çünkü bi kere ipleri eline verirsen ve ona bu güveni sunarsan hep senden bekliolar bu sefer öle olsun istememiştim şimdi yine ben ararsam bu kırgınlığın üzerine ipleri onun eline vermiş olcam alttan alması gereken ben olcam die korkuorum,
aramak istiorum ama korkuyorum elim gidip gidip gelio onu özledimmerak ediorum o hi.ç mi beni özlemedi hiçmi aramak istemio .. seni çok özledim die bi msj mı atsam acaba ?
biz bayanlar olarak hata yaptığımız nokta bu sanırım.tamam yüz bulmasın ama senin sevginden şüphede etmesin.kendini geri çekeyim derken bu kız beni umursamıyor diye düşündürtme.ipleri eline verme tamam bu konuda hem fikirim ama onu böyle şüphede bırakarak değil.o aramaz bekleme boşuna seni sevmediği için değil bu ilişki için bişeyler yapmanı istediği için.nişanlımla her kırgınlığımızda ben aramışımdır ben ilk adımı atmışımdır ama hep özür dileyen o olmuştur hatalı olduğunda.geçenlerde şey dedi ya ben hatalı olduğumda özür diliyorum gönlünü alıyorum bu seferde sen özür dile bi kere hatalı olduğunu kabullen dedi.nişanlımın kaç kere yanına gitmişimdir yaz tatilinde memleketine,okulu uzadığında okuduğu yere.şu an hep senin kadar seven olamaz beni eminim der.ama bu demek değilki bundan emin olduğu için herşeyi yapıyor ona sunduğum bu sevgiden yararlanıyor,verdiğim tavizlerin haddi hesabı yok.sınırlarını belirlersen sorun olmaz.şımartmak farklı sevgini ona göstermek çok çok farklı ayrımını iyi yapmak gerek.
cumartesiye kadar bekliim diorum ararsa zaten arar aramazsa ben gidicem sölemeden sürpriz olsun istiorum o vakte kadar bişi yapmamam normal olur mu ki? Allahım bu ne karmaşıklık böle yha anlayamıyorum benım onu düşündüğüm kadar oda benım için kafa patlatıomudur acaba çıldırmamamk işten değil ..( cnm çok saol bu arada yardımların için
telefon açıp konuş istersen gitmeden yada mesaj çek ama nasılsın filan die.tepkisine bak bakalım ne diecek nasıl yaklaşcak.arayı yumşatıp gitmende fayda var arada soğukluk olmasın gidersen.gidincede oturup enine boyuna konuşun bence.
o aramadan aramak içimden gelmio ne kadar çok sesini duymak ıstesemde onu cok özlesemde aramak gelmıo ıcımden o arasın o atsın adımı ıstıorumm çok mu şey istiyorum ben yhaaaa
o zaman beklemekten başka çaren yok malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?