- Konu Sahibi blackandpink
-
Ben olsam gitmezdim açıkcası
Ama yineden bunu dile getirirdim bende çok gelmek istiyorum ama şu şu sebeblerden gelemiyorum gibisinden.
Çok güzel şeyler yaşayıpta böyle bir sebebten ilişkinin bitmesi üzücü olur.
Konuşmayı deneyin durumunuz anlatın,bende gelmek istiyorum ama bu nedenlerden dolayı gelmiyorum sakın gelmek istemediğimi düşünme gibi birşeylerle onun kırgınlığını giderebilirsiniz.
bende düşünmüom dıılım bu haftasonu gıtmeyı yanına ama sırf bu ufak tefek bır sebep yuzune benı aramayı kestığı için ve bbeni hiç anlama çabasına girmediği için sırf onun yanıan gıdemıorum dıe onu sevmedıgımı dusundugu ıcın cok kırıldım ona ama o bunun bıle farkında dııl..((
sen kırıldım dersen.. o senden adım beklerse.. belki de güzel bi ilişki gereksiz yere bitecek.. belki gidince de olmayacak.. o kişi seni istemeyecek vs ama sen elinden geleni yapmış olursun.. belirsiz şeyler benim hayatta canımı en çok sıkan şeylerdir.. olsun ya da olmasın net olsun birşeyler.. bence gitmelisin, sonuclarını da bize yazmalısın
bu msj ı nda benim düşüncelerimi dile getirmişsin bende birşeyler daha ekliim bence gidersen istekleri bitmeyecek sırf oraya gitmiyorsun diye ilişki zedeleniyorsa varsın zedelensin hem daha 1 aylık bi ilişki bu nekdar tanıyorsun bak bence bu sana onu tanıman için bi fırsat vee isteiğini karrşılık vermeyince ne hale giriyo bak gör..gidince başına herşey gelebilir allah korusun eğer gitme taraftarıysan yanında biri olsun tek gelemeyeceğini söylee hem böyle yanına çağırırlar sonra o kız hakkında atıp tutarlar bu kız şöle böle diye erkeklere güvenmek çok zor ...allah kolaylık versin..canım bence 1 ayda bu şekilde davranmaya başlaması hiç normal değil. Daha cicim aylarındasınız. Ailene gerçekten onun yanına gitmek için yalan söylemende zaten çok yanlış olur. Bende yalandan çok korkarım. Yalan eninde sonunda insanın başına iş açıyor. Hem erkek olan o nazını çekmesi lazım ve de bir kız gerçekten kafasına estiği gibi kalkıp bir yerlere gidemez.bunu kafasına sokmalı. O gelip seni görecek tabiki. Sen kalkıp niye onun yanına gidesin. Sakın gitme canım. Gerçekten sana değer veriyorsa seviyorsa dayanamayıp seni görmeye gelecek zaten. Ve de canım bir aylık ilişki için sakın bu şekilde bir fedakarlık yapıp ayağına gitme. Sınırlarını bilsin ona göre davransın. Erkeklere gerçekten çok fazla yüz vermeye gelmiyor. Ipleri sakın eline verme. Bekle biraz herşey olacağına varır.
Bence bahaneeee ...... 45 tanıdın erkeğin yanına başka şehire gitmen bence yanlış olur.Böyle eften püften bir şey için cinslik yapan erkekle vatini heba etme derim.Antepli doğu kültüründe yetişmiş biri bir bayanın böyle seyhat e kolay kolay cıkamıyacağının farkında olması lazım... Bır erkek size saçman sapalak şeyler için tavır yapıosa bence ayrılmaya bahane arıyordur.
bence sen sen ol sakın gitme onun şehrine. Daha üzücü ve onur kırıcı şeylerle karşılaşma olasılıgın çok yüksek.. Nasıl bu ilişki onun girişimleriyle başladıysa ((face olsun devamında her haftasonu senin yanına gelmesi olsun..)) onun girişimleriyle bitsin madem haydi hodri meydan gelsin bitirsin..sen sakın onun ayağına gitme benden söylemesi kardeşim..
Banada ole gelio ki mantıklı düşününrsek eşim olmanı istiorum dediğin bi insandan böle olağan dışı
isteklerde bulunmak saçma gelio insan hayatını paylaşmak istedığı birinden nasıl ailesine yalan sölemesini isterkii zaten iki gündür varlığıyla yokluğu belirsiz acaba msj atıp bitirsem mii naapsamm ??
Bide sizce neden aramıo artıkk oda farklı bi sorun kafayı yicemm yhaaa düşünmekten başıma sancılı ağrılar girdi artıkkkk.... ooouuuffff..((
bence düşünme senin aramanı bekliyor olabilir boşwer sende arama ne peşinden koşcaan hem trip yapıyr elinde olmaayan birşey için hem aramıyorr boşuna üzme kendini arkadsım
saol tatlımm.. aramam zaten de insan üzülüo elinde olmadan hele bide seni günde en 10 kez aramaya alıştırınca daha da koyuyo inan ..umarım düzelir herşey demekten başka çarem yok artık zatenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?