• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi yanıldım..

Ben olsam gitmezdim açıkcası
Ama yineden bunu dile getirirdim bende çok gelmek istiyorum ama şu şu sebeblerden gelemiyorum gibisinden.
Çok güzel şeyler yaşayıpta böyle bir sebebten ilişkinin bitmesi üzücü olur.
Konuşmayı deneyin durumunuz anlatın,bende gelmek istiyorum ama bu nedenlerden dolayı gelmiyorum sakın gelmek istemediğimi düşünme gibi birşeylerle onun kırgınlığını giderebilirsiniz.

Bunları ona biçok kez anlattım inan bak benimle gerçekten ileriye yönelik düşünüosan sana yapmamaı istemedığın şeyleri ailem yapmamı isteme dedim onlara yalan söleyemem dedim ..
birbirimiz için fedakarlıklar yapmak zorundayız senin bahsettiğin yalan pembe yalan olur hem bende o aileden biri olucam sonuçta, annene söle gel o zman fln fln ..
ben de inada bindirdim sen gelene kadar bende gelmeyeceğim oraya sende gelemem diosun bende ınat ettim gelmeyecegım o zman bu nasıl bır ılışki olacak soruorum sana dio ..
otur düşün karar ver kararını verince de beni ara dedi bu nasıl bir tezatlıktır yha bır ay önce sakın benı bırakma sakın sakın dien cocuk simdi bana koşullar sunuo:(

bende düşünmüom dıılım bu haftasonu gıtmeyı yanına ama sırf bu ufak tefek bır sebep yuzune benı aramayı kestığı için ve bbeni hiç anlama çabasına girmediği için sırf onun yanıan gıdemıorum dıe onu sevmedıgımı dusundugu ıcın cok kırıldım ona ama o bunun bıle farkında dııl..:((( :25:

sen kırıldım dersen.. o senden adım beklerse.. belki de güzel bi ilişki gereksiz yere bitecek.. belki gidince de olmayacak.. o kişi seni istemeyecek vs ama sen elinden geleni yapmış olursun.. belirsiz şeyler benim hayatta canımı en çok sıkan şeylerdir.. olsun ya da olmasın net olsun birşeyler.. bence gitmelisin, sonuclarını da bize yazmalısın :69:

senden ailene yalan söylemeni beklediği için şaşırdım. niye bu kadar baskı yapıo onu da anlamadım.
gitmesen ne olacak ki? seven uzaktanda sever. daha şimdiden niye inatlaşıp, sen ben diyo ki? ben fedakarlık yapıyorum sen de yap mantığı.. ama bu bir erkek için fedakarlık değil zaten üzerine düşen vazife.. erkek gelir tabi, kız imkanı varsa gider. ailene yalan söyleme bence.. kendi doğrularından vazgeçme.
senden yalan söylemeni bekliyo ve bunu normal olarak görüyosa kendide rahat yalan söyleyen biri mi? bunu sorun yapıp bırakacaksa bıraksın boşver. inceldiği yerden kopsun. sonuçta 45 günü atlatırsın ama ilişkiniz ilerleyince ve bu adam sana yalan söylerse ne yapacaksın.. hemen bırakamaıycaksın.. ya da senden yine fedakarlıklar, yapmanı istemediğin şeyleri beklemeler..
sırf buysa sebep bence boşver

sen kırıldım dersen.. o senden adım beklerse.. belki de güzel bi ilişki gereksiz yere bitecek.. belki gidince de olmayacak.. o kişi seni istemeyecek vs ama sen elinden geleni yapmış olursun.. belirsiz şeyler benim hayatta canımı en çok sıkan şeylerdir.. olsun ya da olmasın net olsun birşeyler.. bence gitmelisin, sonuclarını da bize yazmalısın :69:

Eğer herşey yoluna girecekse giderim mutluluğum geri gelcekse koşa koşa giderim.. bana eskisi gibi hayatıma girdiğin her gün için allahıma şükrediyorum diyecekse seve seve giderim ama bilmiorum inan :(

Telefonda son defa konuşmak istediğinize dair mesaj atın.. bu şekilde devam etmek istemediğinizi, hayatta netliklerden hoşlandıgınızı anlatın..ve bugün size bir sonuç bildirmesini söyleyin ki size söylecegini şu olacak ''kafam çok karısık, düsünmeye ihtyacım var vs.'' hepsi boş laf yersen tabi.. o yuzden böyle ikili oynasa da net cevabınızı duyun ((herhangi bir cevap vermezse bunu olumsuz kabul edebilirsiniz))..olumsuz ise yapabileceginiz hiç bişi yok unutacaksınız, çünkü hızlı basladı hızlı bitmeye mahkumdu zaten...olumlu ise yani seviyorsa bu ciddi konuşmanın üzerine zaten atlayıp gelmesi gerekir...sizde ayrıntılı bi şekilde konuşur ne yapacagınıza karar verirsiniz..

canım bence 1 ayda bu şekilde davranmaya başlaması hiç normal değil. Daha cicim aylarındasınız. Ailene gerçekten onun yanına gitmek için yalan söylemende zaten çok yanlış olur. Bende yalandan çok korkarım. Yalan eninde sonunda insanın başına iş açıyor. Hem erkek olan o nazını çekmesi lazım ve de bir kız gerçekten kafasına estiği gibi kalkıp bir yerlere gidemez.bunu kafasına sokmalı. O gelip seni görecek tabiki. Sen kalkıp niye onun yanına gidesin. Sakın gitme canım. Gerçekten sana değer veriyorsa seviyorsa dayanamayıp seni görmeye gelecek zaten. Ve de canım bir aylık ilişki için sakın bu şekilde bir fedakarlık yapıp ayağına gitme. Sınırlarını bilsin ona göre davransın. Erkeklere gerçekten çok fazla yüz vermeye gelmiyor. Ipleri sakın eline verme. Bekle biraz herşey olacağına varır.
bu msj ı nda benim düşüncelerimi dile getirmişsin bende birşeyler daha ekliim bence gidersen istekleri bitmeyecek sırf oraya gitmiyorsun diye ilişki zedeleniyorsa varsın zedelensin hem daha 1 aylık bi ilişki bu nekdar tanıyorsun bak bence bu sana onu tanıman için bi fırsat vee isteiğini karrşılık vermeyince ne hale giriyo bak gör..gidince başına herşey gelebilir allah korusun eğer gitme taraftarıysan yanında biri olsun tek gelemeyeceğini söylee hem böyle yanına çağırırlar sonra o kız hakkında atıp tutarlar bu kız şöle böle diye erkeklere güvenmek çok zor ...allah kolaylık versin..

gitmelimiyim gitmemelimiyim kızlarrrr ne olur yardım edinnn.. kafam cok fena karıstıı .. adama aramıo bile yhaa ıkı gundur o aramnayınca dolayısıyla sınıroluorum ve o arayınca hıcbıse olmamaış gıbı davranamıorum kızıorum bağırıorum acaba bumu onu benden soğuttu nedir onu da bilmiorum..

bence gitmee. 1 aylık bir ilişki için kız tarafının bu kadar fedakarlık yapması doğru değil. uzun süreli bir ilişki olur artık birbirinizi fazlasıyla tanırsınız. sevgilin gelemez sen gidersin vs anlarım. ama senin durumun için gitmemen daha mantıklı bence.

Çok haklısınız kızlar gitmek aptalca olur gerçekten ben su ara sağlıklı dusunemıorum gerçi ama dogru olan bu sanırım gidince istekleri bitmeyecek isteyince yapabiliomussun die isetkleri daha da artacak bunun sonu yok .. ünideki erkek arkadasımda (bahsettığim 3 yıllık ilişkim) hiç böle şeylerle karşılaşmadım bana cok değer verir ve istemediğim hiçbiseyi şartlı yaptırmak istemezdi herkesi onla kıyaslıorum sanırım herkes onun gıbı oplabılecekmıs gıbı hıssedıorum ama herdefasın da yıkılan ben oluorum ..:((

Bence bahaneeee ...... 45 tanıdın erkeğin yanına başka şehire gitmen bence yanlış olur.Böyle eften püften bir şey için cinslik yapan erkekle vatini heba etme derim.Antepli doğu kültüründe yetişmiş biri bir bayanın böyle seyhat e kolay kolay cıkamıyacağının farkında olması lazım... Bır erkek size saçman sapalak şeyler için tavır yapıosa bence ayrılmaya bahane arıyordur.

Bence bahaneeee ...... 45 tanıdın erkeğin yanına başka şehire gitmen bence yanlış olur.Böyle eften püften bir şey için cinslik yapan erkekle vatini heba etme derim.Antepli doğu kültüründe yetişmiş biri bir bayanın böyle seyhat e kolay kolay cıkamıyacağının farkında olması lazım... Bır erkek size saçman sapalak şeyler için tavır yapıosa bence ayrılmaya bahane arıyordur.

Banada ole gelio ki mantıklı düşününrsek eşim olmanı istiorum dediğin bi insandan böle olağan dışı
isteklerde bulunmak saçma gelio insan hayatını paylaşmak istedığı birinden nasıl ailesine yalan sölemesini isterkii zaten iki gündür varlığıyla yokluğu belirsiz acaba msj atıp bitirsem mii naapsamm ??

bence sen sen ol sakın gitme onun şehrine. Daha üzücü ve onur kırıcı şeylerle karşılaşma olasılıgın çok yüksek.. Nasıl bu ilişki onun girişimleriyle başladıysa ((face olsun devamında her haftasonu senin yanına gelmesi olsun..)) onun girişimleriyle bitsin madem haydi hodri meydan gelsin bitirsin..sen sakın onun ayağına gitme benden söylemesi kardeşim..

aynen sana katılıyorum düşüncelerimi aktarmışsın buraya birde sana şu tafsşyede bulacağım genelleme yapmış gibi olmasın ama maraşlıysa uzak dur ve sakın gitme

1 ayda ilişkinizin bu duruma gelmesi çok vahim bence mesafe var onun gelmesi daha iyi seven insan bunu sorun yapmaz bence

benimde sevgilim benden 2 saatlik uzak mesafede başka bir şehirde. ve o oraya gelmemi değil de aksine gelmememi istiyor. oraya trenle gidiyorum iti kopuğu laf atanı falan oluyor etraf o kadar abazan dolu kş kız olsun nefes alsın yetiyo onlara laf atayım da rahatsız edeyim diye uğraşıyorlar. o da bu duruma çok bozuluyor içine sinmiyor. oraya gideceksem bile gelip o beni alıyor ve geriye bırakıyor. ancak arabayla gideceksem içine siniyor. insan elbette sevdiğinin de yanına gelmesini falan ister ama gelmiyosa da sorun yapmamalı bence. sonuçta o bi erkek çoğu kişiye göre yanlış olabilir bu düşüncem ama kızın yanına gitmek onun görevi bence.

Banada ole gelio ki mantıklı düşününrsek eşim olmanı istiorum dediğin bi insandan böle olağan dışı
isteklerde bulunmak saçma gelio insan hayatını paylaşmak istedığı birinden nasıl ailesine yalan sölemesini isterkii zaten iki gündür varlığıyla yokluğu belirsiz acaba msj atıp bitirsem mii naapsamm ??

fevri davranma yinede.biraz daha bekle bakalım ne yapacak anlar belki halini ..

İnanın anlam veremiorum kızlar ben mi çok saf oldum aşk konusunda gerçekten yoksa karşıma hep düzenbazlar mı çıkıo bilemıorum..
beni gerçekten sevdiğine inandırdı 40 gunluk kısa bir sürede gerçekten sevse bunları yapmaz dı anlam veremediğim sevmeyen bir insan nasıl bu kadar profesyonel rol yapabilir ki :( farklı beklentilerimi war acaba benle ilgili ki gitmem de bu kadar ısrar edio die düşünüorum ama öle olsa 4 haaftasonu yanıma geldi antebe öpmedi bile beni buna bile girişmedi yani sadece sımsıkı elimi tutuo sakın beni bırakma diodu hep bütün bu olanlardan sora o insan bu mu gerçekten diorum..

Bide sizce neden aramıo artıkk oda farklı bi sorun kafayı yicemm yhaaa düşünmekten başıma sancılı ağrılar girdi artıkkkk.... ooouuuffff..:(((

Bide sizce neden aramıo artıkk oda farklı bi sorun kafayı yicemm yhaaa düşünmekten başıma sancılı ağrılar girdi artıkkkk.... ooouuuffff..:(((

bence düşünme senin aramanı bekliyor olabilir boşwer sende arama ne peşinden koşcaan hem trip yapıyr elinde olmaayan birşey için hem aramıyorr boşuna üzme kendini arkadsım:71:

bence düşünme senin aramanı bekliyor olabilir boşwer sende arama ne peşinden koşcaan hem trip yapıyr elinde olmaayan birşey için hem aramıyorr boşuna üzme kendini arkadsım:71:

saol tatlımm.. aramam zaten de insan üzülüo elinde olmadan hele bide seni günde en 10 kez aramaya alıştırınca daha da koyuyo inan ..:( umarım düzelir herşey demekten başka çarem yok artık zatenn..

saol tatlımm.. aramam zaten de insan üzülüo elinde olmadan hele bide seni günde en 10 kez aramaya alıştırınca daha da koyuyo inan ..:( umarım düzelir herşey demekten başka çarem yok artık zatenn..

inan cok iyi anlıyorum seni ama maalesef bazen elden birşey gelmiyorr..istediin kadar cabala aynı olmuyr bazı seyler umrm hakkında hayrlı olan olur cnm

Back