bi gelişme varmı acaba gittin mi hafta sonu ya da aradımı o[/QUOT Eevet canım çarşamba günü aradı hiçbişi olmamış gibi ben de rahat davrandım bana haftasonu arkadaşlarıyla adanaya gideceklerini söyledi ne diyosun gideyim mi dedi ben de ben haftasonu yanıan gelmeyi düşünüodum dedim birden sesi değişti çok mutlu oldu eğer sen gelceksen adana falan da olmaz zaten dedi iptal etti cumartesi gittim yanına bir yanım mutlu diğer yanım gizli iş çevirdiğim için buruk anneme onun antebe geldiğini slöedim bu yalan beni yedi bitirdi zaten. herneyse gittim ve beni çok güzel karşıladı hatta sürpriz yapcakmış yetiştiremedim falan dedi, yemek yedik birlikte ve uzun uzun konuştuk .. ona tüm rahatsız olduğum davranışklarını anlattım oda bunları düzelteceğini ve beni kaybetmek istemediğini ssadece bana kızgın olduğu için ve benden beklediği için aramadığını söledi.
bu tartışmalarımızın olağan şeyler olduğunu ilişkimiz yeni olduğundan bişeyleri daha yeni yeni oturttuğumuzdan bahsetti ,uzun uzun sarıldık:86: ..şimdilik herşeyyyyy yolundaa yani canım ..:)))
ilgin için çok çok teşekkür ederim ederim tatlımm çok saol..:))