• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi yanıldım..

madem bundan şikayetçi bi kerede sen git yanına bak bakalım o zaman düzelicek mi herşey. ama bi anda ilgisinin azalması seni çok sevmediği anlamına gelir bence

ancak haftasonu gidebilirim o vakte kadar aramazsa bunu bi anlamı kalır mı o da düşündürücü o vakte kadar aramzsa bu sefer bende gitmekte tereddüt ederim bu belirsizlik beni çürütüyo ..
sen olsan naapardıın desem ?

merhaba gzm__ özelden yazmaya çalıştım ama olmadı sence ne yapmalıyım pazardan beri aramıyo tüm bunlardan sora bende hiç aramadım çok üzgünüm:(

Ben önerimi söyledim tercihim aramandan ve gitmenden yanaydı ama sen hala ne yapsam diye düşünüyorsan gitmek ve aramak taraftarı değilsin.Kendine acı çektirme o halde oluruna bırak çok düşünme

merhaba gzm__ özelden yazmaya çalıştım ama olmadı sence ne yapmalıyım pazardan beri aramıyo tüm bunlardan sora bende hiç aramadım çok üzgünüm:(

cnm merhaba ben olsaydım eger aramazdım zaten kısa süreli bi ilşkiymiş bitmesne izin werrdm.üzme kendini seni düşünmş olsaydı olay bu boyuta gelmezdi sonucta dayanamazdı yinede hayat senn sen bilirsin tatlım ..

bi gelişme varmı acaba gittin mi hafta sonu ya da aradımı o[/QUOT Eevet canım çarşamba günü aradı hiçbişi olmamış gibi ben de rahat davrandım bana haftasonu arkadaşlarıyla adanaya gideceklerini söyledi ne diyosun gideyim mi dedi ben de ben haftasonu yanıan gelmeyi düşünüodum dedim birden sesi değişti çok mutlu oldu eğer sen gelceksen adana falan da olmaz zaten dedi iptal etti cumartesi gittim yanına bir yanım mutlu diğer yanım gizli iş çevirdiğim için buruk anneme onun antebe geldiğini slöedim bu yalan beni yedi bitirdi zaten. herneyse gittim ve beni çok güzel karşıladı hatta sürpriz yapcakmış yetiştiremedim falan dedi, yemek yedik birlikte ve uzun uzun konuştuk .. ona tüm rahatsız olduğum davranışklarını anlattım oda bunları düzelteceğini ve beni kaybetmek istemediğini ssadece bana kızgın olduğu için ve benden beklediği için aramadığını söledi.
bu tartışmalarımızın olağan şeyler olduğunu ilişkimiz yeni olduğundan bişeyleri daha yeni yeni oturttuğumuzdan bahsetti ,uzun uzun sarıldık:86: ..şimdilik herşeyyyyy yolundaa yani canım ..:))) :46:
ilgin için çok çok teşekkür ederim ederim tatlımm çok saol..:))

kızlarrr keşke daha önceden böle bir sitenin varlığından haberim olabilseydi da daha önceden katılabilseydim aranıza.. o kadar içten ve sammimi ki ii ki üye olmuşum ve iiki kimseye anlatamadığım kimseyle paylaşamadığım sorunumu sizlerle paylaşmışım, yorumlarınız bana yol gösterdi ve ne yapmam gerektiğinde yardımcı oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum benim sorunum çözüldü nihayet ve huzura kavustum dilerimki birdaha bu tarz sorunlarla ben dahil kimse karşılasmaz umarım bundan sora burda sorunlarımı diilde mutluluklarımı anlatırım sizlere:69: öpüyorum hepinizi:)) :48:

:3: cok mutlu oldum ufacık yalandan bişey olmaz üzülme pembe yalanlar bunlar.demiştim sana sevgilin sevgini onun için bişeyler yaparak görmeni istior bunu yaz bir kenara işine yarar :61:

:3: Cok mutlu oldum ufacık yalandan bişey olmaz üzülme pembe yalanlar bunlar.demiştim sana sevgilin sevgini onun için bişeyler yaparak görmeni istior bunu yaz bir kenara işine yarar :61:

çok teşekkür ederim canım umarım bidaha bana böle gerginlik yaşatmaz ve herşey güzel olur desteğin için çok saol öpüyorum seni :70:

Back