• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi yanıldım..

Bayanlar ,malisef bu zamanda bayanların değeri bayağı ucuzladığından erkekler her istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar ..! daha sonrada ben şöyle dedim yaptı ben böyle dedim yaptı zaten ...bu kız benden öncede kimler için şunu yaptı bunu yaptı ....nerelere gitti diyorlarrrrrrr !!!... sonra sizden değersizi olmaz.Hem isterler hemde yapınca gözlerinde küçülürsün !!... onun için kendiniz isterseniz yapın ki sonra bir şey olduğunda ayrılık felan,kendinize karşı ben istedim yaptım dersiniz ...onun için şunları bunları yaptım demez onun içinde ayrıca üzülmezsiniz ...

inan cok iyi anlıyorum seni ama maalesef bazen elden birşey gelmiyorr..istediin kadar cabala aynı olmuyr bazı seyler umrm hakkında hayrlı olan olur cnm

ewt tıkanıp kalıosun dimi ki herdefasında birilerinin seni yanıltması apayrı bi acı oluo kimseye güvenin kalmıo senin için gerek olan insan karşına çıksada güven sorunun olduğu için ona şanş bile vermeye çekiniosun zaten o kadar kırıldım ki ve beni o kadar derinden sarstı ki son davranışları bun kadar değişken bir kişiliğe sahipse eğer zaten bundan sora o istese ben düşüncem eskisi kadar şeffaf düşünemem kesinlikle onla ilgili artık hele bir de gelecegini birlikte kurmaya çalışmayı düşündüğün bi insan sa bu daha da düşündürücü işte..:(

Bayanlar ,malisef bu zamanda bayanların değeri bayağı ucuzladığından erkekler her istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar ..! daha sonrada ben şöyle dedim yaptı ben böyle dedim yaptı zaten ...bu kız benden öncede kimler için şunu yaptı bunu yaptı ....nerelere gitti diyorlarrrrrrr !!!... sonra sizden değersizi olmaz.Hem isterler hemde yapınca gözlerinde küçülürsün !!... onun için kendiniz isterseniz yapın ki sonra bir şey olduğunda ayrılık felan,kendinize karşı ben istedim yaptım dersiniz ...onun için şunları bunları yaptım demez onun içinde ayrıca üzülmezsiniz ...

işte gitmek istemememin bir diğer önemli nedeni de bu.. erkekler o kadar aciz varlıllar ki işte onun için herşeyi göze alıp gitsem de yarın öbürgün bana sen bı aydır tanıdıgın birinin yanına ailene yalan soleyıp gelebiliosan kımlerin yanına yalan söleyip gitmişsindir allah bilir dese ki erkek milleti bu demeyeceği ne malum ne diyebileceksin ki kalakalır sın öle gitmememin en önemli nedenlerinden biri de bu işte..tam üstüne bastın cnm .

bide sizce neden aramıo artıkk oda farklı bi sorun kafayı yicemm yhaaa düşünmekten başıma sancılı ağrılar girdi artıkkkk.... Ooouuuffff..:(((

siteye gireli 1 hafta oluyor bu siteden anladımki ne kadar dertli sorunlu kadınlar varmış %99,5 kadın dertli hep aynı sorunlar erkekler kulübü diye biryer açılsa eminimki erkekler kız bulamamaktan karşılık alamamaktan bi kızı nasıl yatağa atacağından taktiklerden v.s şeylerden bahsederler hiç bi erkeğin uffffffffffff ben ne yapacağım dediğini hatırlamıyorum biz bayanlar biraz kendimize gelse iyi olacak 40 öncesinde yoktu ne ufluyosun biri daha çıkar karşına nerde ne zaman ne olacağı belli olmaz hayatını karartmak dahada içinden çıkılmaz bi hal almasını istiyosan git maraşa XXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
ewt tıkanıp kalıosun dimi ki herdefasında birilerinin seni yanıltması apayrı bi acı oluo kimseye güvenin kalmıo senin için gerek olan insan karşına çıksada güven sorunun olduğu için ona şanş bile vermeye çekiniosun zaten o kadar kırıldım ki ve beni o kadar derinden sarstı ki son davranışları bun kadar değişken bir kişiliğe sahipse eğer zaten bundan sora o istese ben düşüncem eskisi kadar şeffaf düşünemem kesinlikle onla ilgili artık hele bir de gelecegini birlikte kurmaya çalışmayı düşündüğün bi insan sa bu daha da düşündürücü işte..:(

kesinlkle cnm..ii düşün hayat senin değmiyor maalesf kmseye olan sana oluyr

hala aramadı aramıyoo.. neden böle kötü hissediorumm bu kadar çabukmu alıştım ona bu kadar hızlı mı vazgecılmezım oldu ki:( boğazımda bir düğüm sürekli ağlamaklıyım içim kabarıyoo süreklii ne yapmalıyımm neden bu kadar acizleştimm neden ben mutlu olamıyorum tam mutlu oldum derken neden hep kursagımda kalıo sevıncım yarıda kalıo mutlulugum, sevgim, güvenim..:59: :59: :59:

benim durumumda olsaydınız napardınızz lütfen fikir verin bana

İnsanlar sevgililerinin,eşlerinin,nişanlılarının,annesinin,babasının,kardeşinin... sevgisini hissetmek anlamak isterken değerlendikleri durumlar farklı farklıdır.Sen; sevgilin sana seni seviyorum dediğinde sana sırılsıklam aşık olduğunu düşünebilirken benim için bu kelime çok yetersiz gelebilir bu sözü söylemesinden se bana beni sevdiğini gösterecek bir şey yapmasını isterim.Sen; sevdiğin insan seni öptüğünde yada sen öptüğünde sana aşık olduğunu düşünürken bana bu çok saçma gelebilir beni milyonlarca kez öpmesinden se 10 dk gözlerimin içine bakarak dinlemesini tercih ederim.Sen;sevgilin yanına geldiğinde onu sevdiğini söylemen,öpüp koklaman,gözlerine içine bakman sevgini göstermen için yeterli diye düşünürken sevgilin için çok şey ifade etmiyor olabilir sevgini anlayamıyor hissedemiyor olabilir.Belki sevgilin için sevgi gösterisi onun yanına gitmendir.Ben nişanlımla daha 3 haftalık sevgiliyken istanbuldan izmite gitmiştim onu görmeye.Bana söylediği tek şey beni çok şaşırttın ilk geleceğini söylediğinde şaka yaptığını zannettim inanamadım ama geldin dedi.Ve şimdi bana hep şey der senin beni erkek gibi seviyor olmanı seviyorum!Hep o yanına gittiğim günü hatırlatır.Benim için hiç bir kız öyle birşey yapmadı o zaman beni ne kadar sevdiğini anladım der.Ama ben sevgimi görsün diye gitmemiştim :1: ve bunu böyle düşünebileceğini hiç ihtimal vermemiştim.Size o güveni verebildiyse neden yanına gitmeyesiniz ben zaten hiç anlam verememişimdir kız evi naz evidir önce erkek yapsın sonra sen yaparsın vs. vs. ne alakası var madem seviyorsun niye karşındakinden bekliyorsan niye kendine sınırlar koyuyorsun.Eğer sorun yanına gitmemense evet bence haklı tavır yapmasında.

Son düzenleme:
benden sana bi tavsiye neşeli kıpır kıpır müzikler aç kendine güvenin gelsin kafana takıyosan bile takmamaya çalış umursama herşey kendiliğinden düzelir

Beni daha çok düşündüren bu küçüçük problem için ( benim için küçük ama anlaşılan onun için çok şey ) benden vazgeçmeyi bile göze alması .. 2 gündür hiç sesi çıkmıo, elim sürekli tel.de arasam mı aramasam mı die sonuçta öfkem baskın gelio bende aramıorum en son pazar akşam konuşmuştuk tartışmalı bi şekilde yineden kapatırken bişe diomusun hayatım dedi ve kapattı şimdi ne oldu anlayamıorum bölece bırakmalımıyım,aramalımıyım bilemiyorum..:50: :50:

Beni daha çok düşündüren bu küçüçük problem için ( benim için küçük ama anlaşılan onun için çok şey ) benden vazgeçmeyi bile göze alması .. 2 gündür hiç sesi çıkmıo, elim sürekli tel.de arasam mı aramasam mı die sonuçta öfkem baskın gelio bende aramıorum en son pazar akşam konuşmuştuk tartışmalı bi şekilde yineden kapatırken bişe diomusun hayatım dedi ve kapattı şimdi ne oldu anlayamıorum bölece bırakmalımıyım,aramalımıyım bilemiyorum..:50: :50:

senden vazgeçmeyi göze almıyorki.Senden bişeyler görmek istiyor.Onu sevdiğini hissetmek istiyor hepsi bu.Senden ayrılmayı göze alsa kuracağı cümle şu ya yanıma gelirsin yada bu son konuşmamız olur.Onu arayıp şunu sorarmısın şimdiye kadar seni sevdiğimi en çok ne zaman anladın en çok ne zaman hissettirdim sana bunu.Lütfen bunu yaparmısın.

senden vazgeçmeyi göze almıyorki.Senden bişeyler görmek istiyor.Onu sevdiğini hissetmek istiyor hepsi bu.Senden ayrılmayı göze alsa kuracağı cümle şu ya yanıma gelirsin yada bu son konuşmamız olur.Onu arayıp şunu sorarmısın şimdiye kadar seni sevdiğimi en çok ne zaman anladın en çok ne zaman hissettirdim sana bunu.Lütfen bunu yaparmısın.

Şimdiye kadar ilişkilerimde hep adım atan taraf ben olduğum için sonuçları kötü oldu. tabiri caizse gözüm korktuğu için bunda hep geri oplanda kalmayı tercih ettim çok nadir aradım hep o arayıp sordu o msj attı çok nadir msj attım ona msj atmamamdan çok şikayetçiydi hiç msj atmıosun dıodu ama korkuodum işte yüz bulsun istemıodum diğer ilişkimde öle oldu çünkü bi kere ipleri eline verirsen ve ona bu güveni sunarsan hep senden bekliolar bu sefer öle olsun istememiştim şimdi yine ben ararsam bu kırgınlığın üzerine ipleri onun eline vermiş olcam alttan alması gereken ben olcam die korkuorum,
aramak istiorum ama korkuyorum elim gidip gidip gelio onu özledim :( merak ediorum o hi.ç mi beni özlemedi hiçmi aramak istemio .. seni çok özledim die bi msj mı atsam acaba ?

Şimdiye kadar ilişkilerimde hep adım atan taraf ben olduğum için sonuçları kötü oldu. tabiri caizse gözüm korktuğu için bunda hep geri oplanda kalmayı tercih ettim çok nadir aradım hep o arayıp sordu o msj attı çok nadir msj attım ona msj atmamamdan çok şikayetçiydi hiç msj atmıosun dıodu ama korkuodum işte yüz bulsun istemıodum diğer ilişkimde öle oldu çünkü bi kere ipleri eline verirsen ve ona bu güveni sunarsan hep senden bekliolar bu sefer öle olsun istememiştim şimdi yine ben ararsam bu kırgınlığın üzerine ipleri onun eline vermiş olcam alttan alması gereken ben olcam die korkuorum,
aramak istiorum ama korkuyorum elim gidip gidip gelio onu özledim :( merak ediorum o hi.ç mi beni özlemedi hiçmi aramak istemio .. seni çok özledim die bi msj mı atsam acaba ?

Biz bayanlar olarak hata yaptığımız nokta bu sanırım.Tamam yüz bulmasın ama senin sevginden şüphede etmesin.Kendini geri çekeyim derken bu kız beni umursamıyor diye düşündürtme.İpleri eline verme tamam bu konuda hem fikirim ama onu böyle şüphede bırakarak değil.O aramaz bekleme boşuna seni sevmediği için değil bu ilişki için bişeyler yapmanı istediği için.Nişanlımla her kırgınlığımızda ben aramışımdır ben ilk adımı atmışımdır ama hep özür dileyen o olmuştur hatalı olduğunda.Geçenlerde şey dedi ya ben hatalı olduğumda özür diliyorum gönlünü alıyorum bu seferde sen özür dile bi kere hatalı olduğunu kabullen dedi.Nişanlımın kaç kere yanına gitmişimdir yaz tatilinde memleketine,okulu uzadığında okuduğu yere.Şu an hep senin kadar seven olamaz beni eminim der.Ama bu demek değilki bundan emin olduğu için herşeyi yapıyor ona sunduğum bu sevgiden yararlanıyor,verdiğim tavizlerin haddi hesabı yok.Sınırlarını belirlersen sorun olmaz.Şımartmak farklı sevgini ona göstermek çok çok farklı ayrımını iyi yapmak gerek.

biz bayanlar olarak hata yaptığımız nokta bu sanırım.tamam yüz bulmasın ama senin sevginden şüphede etmesin.kendini geri çekeyim derken bu kız beni umursamıyor diye düşündürtme.ipleri eline verme tamam bu konuda hem fikirim ama onu böyle şüphede bırakarak değil.o aramaz bekleme boşuna seni sevmediği için değil bu ilişki için bişeyler yapmanı istediği için.nişanlımla her kırgınlığımızda ben aramışımdır ben ilk adımı atmışımdır ama hep özür dileyen o olmuştur hatalı olduğunda.geçenlerde şey dedi ya ben hatalı olduğumda özür diliyorum gönlünü alıyorum bu seferde sen özür dile bi kere hatalı olduğunu kabullen dedi.nişanlımın kaç kere yanına gitmişimdir yaz tatilinde memleketine,okulu uzadığında okuduğu yere.şu an hep senin kadar seven olamaz beni eminim der.ama bu demek değilki bundan emin olduğu için herşeyi yapıyor ona sunduğum bu sevgiden yararlanıyor,verdiğim tavizlerin haddi hesabı yok.sınırlarını belirlersen sorun olmaz.şımartmak farklı sevgini ona göstermek çok çok farklı ayrımını iyi yapmak gerek.

cumartesiye kadar bekliim diorum ararsa zaten arar aramazsa ben gidicem sölemeden sürpriz olsun istiorum o vakte kadar bişi yapmamam normal olur mu ki? Allahım bu ne karmaşıklık böle yha anlayamıyorum benım onu düşündüğüm kadar oda benım için kafa patlatıomudur acaba çıldırmamamk işten değil ..:(( cnm çok saol bu arada yardımların için

cumartesiye kadar bekliim diorum ararsa zaten arar aramazsa ben gidicem sölemeden sürpriz olsun istiorum o vakte kadar bişi yapmamam normal olur mu ki? Allahım bu ne karmaşıklık böle yha anlayamıyorum benım onu düşündüğüm kadar oda benım için kafa patlatıomudur acaba çıldırmamamk işten değil ..:(( cnm çok saol bu arada yardımların için

Telefon açıp konuş istersen gitmeden yada mesaj çek ama nasılsın filan die.Tepkisine bak bakalım ne diecek nasıl yaklaşcak.Arayı yumşatıp gitmende fayda var arada soğukluk olmasın gidersen.Gidincede oturup enine boyuna konuşun bence.

telefon açıp konuş istersen gitmeden yada mesaj çek ama nasılsın filan die.tepkisine bak bakalım ne diecek nasıl yaklaşcak.arayı yumşatıp gitmende fayda var arada soğukluk olmasın gidersen.gidincede oturup enine boyuna konuşun bence.

o aramadan aramak içimden gelmio ne kadar çok sesini duymak ıstesemde onu cok özlesemde aramak gelmıo ıcımden o arasın o atsın adımı ıstıorumm çok mu şey istiyorum ben yhaaaa

Kızlar hala ses yok ondan bu 2.gün seven insan dayanamayıp aramazmıydı. Oda mı benim gibi gurur yapıyo acaba yoksa onun için bişey ifade etmiyormuyum ki artık belirsizlik beni mahvediyo kimseye anlatamıyorum bu konudaki acizliğimi,çaresizliğimi..
Insanlara akıl verirken ben düştüm büyük bir çıkmaza kimselerle paylaşamıyorum sizden başka ..canım acıyor, başımda keskin ağrılar, yer edindi çok mutsuzum.. :85: Sizce oda mı inatlaştığından aramıyor yoksa gerçekten onun için değersiz olduğumdan mı

madem bundan şikayetçi bi kerede sen git yanına bak bakalım o zaman düzelicek mi herşey. ama bi anda ilgisinin azalması seni çok sevmediği anlamına gelir bence

Back