Yine mi hüsran... ne demeliyim.

Hepsinin Allah belacigini versin

Ah canim ahh. Hepsi pislik bunların. Eşimin o sevgilisiyle konusmustum yok sevisorken kaydirorken o zamanki sevgilisiyle bekaret gitmiş sonra dagitmis vs vs. Yahu ben ilk iliskimi evlenince yaşadım öyle kaydirirken girdi den çok zordunasıl kaydı nasıl anlamadı pes layigini bulmuşlar bosverrr

İlk evliliği evet. Karıştırmaya devam inşallah bir şey görmezsin. Yapmaz yani. İnsan baktıkça Da buluyor çünkü.

Ayrılıp ayrılmamak sizin kararınız ama telefonu karıştırmak sizi hiçbir şekilde haklı yapmaz. Zaten kendiniz itiraf bile edemiyorsunuz ki ahlaken üstünlüğünüz olsun.
İnsanlar aileleriyle, arkadaşlarıyla flörtleri, sevgilileri hakkında daha samimi şekilde konuşabilir. Benim flört ettiğim kişi sevgilim olmak istediğinde arkadaşlarıma hoff hiç hazır değilim ki diye triplenirken sonrasında için ısındı kabul ettim. O konuşmalarımı okusa kendi kaybı olurdu.

Arkadaşınız da arkadaş değil. O sorumluluk alamam diyorsa siz de öyle cevap verebilirsiniz gayet.

Umarım bundan sonra telefon karıştırma hakkı duymadan birine güvenip, ilerleyip ilerlemeyeceğinize buna göre karar verebilirsiniz.

Kaydırmak. Ahahaha sınav herhalde bu

Sorumluluk alamam cvbı çok yerinde ve ağır erkek arkadaşın kötü biri değil seni düşünüyor konusunu açarsa benden bekleme vs de açık açık niyetini belirt ayrılmak istiyorsanız tabi yinede tercih sizin

ben de buna takıldım. "abla ne diyosun sen ya" diyememiş mi?

ah ah aynisi bendede var
Adamin ailei koyde ciftciliile uğraşıyor
Kendi memur.yazları yardima gitmsi sadece
Simdi yazkis gidleim boyutunda
Annesi bekarken birkez kalmamış
Simdi kışın gelsin kalsin istiyor
Birde kadini gormen lazim
Hic susmuyor sabah aksam direktifi vermis tarlada benide isci saniyor.

Ablanın amacı belli. Ortalığı karıştıracak. Kendisi evli mi? O niye yapmıyor bu dediğini? Neyse sevgiliniz istemiyor. Israrlara hayır demekten bıkmış sizi bahane ediyor. Siz kötü olun, o iyi olsun.

Arkadaşıniza açık açık söyleyin. Ne zman istesen çocuğuna bakıyorum ama sen benim cocuklarimla ilgilenmedin. Lütfen kendine başka bakıcı bul. İhtiyaç hissettiğim zaman yanımda olmayanlarin ihtiyaç hissettiğinde yanında olmamaya karar verdim.

Sevgilinizin ablası cidden babası ve kardeşi ile uğraşmamak için size yamamaya çalışıyor. Yaptığı çok çirkin.
Belki evlenince nerde oturcaz diye bir konu açıp, teklif gelirse kavga çıkarip bitirebilirsiniz. Görümceye tam bir görümce yanlız.

Çocuklardan korkuyorum de diğer konu size kalmış, içine doğmuş gibi evlenirsekk nerde yaşarız vs. diye sor hayallerinden bahset hem ne iyi kız izlenimi vermiş olursun dürüstçe de ki tek yaşamak isterim sen ne düşünüyorsun. Seviyorsa halleder konuyu.

senden iyisini bulamayacağı için kabul eder bence
Haspam!
Bak hele sen, bulunmaz kumaş sanıyorlar heralde kendilerini.

Başta yok yok diyen erkek arkadaşım da ara ara tamam söylerim ama kabul etmez de demiş hani.

Direk olmaz dediği de olmuş, bakarız yaaa moduna girdiği de. Bu forumda çok gördüm evlenmeden aileci olmayıp evlenince anasına babasına hatta ablasına bile yapışan insanları. Beni de bu korkutuyor.

Abla fırsat buldukça işleyecek, şu anda olmaz diyor ama hani inşallah olmaz ama anne vefat ederse işi duygusala, vicdana bağlayıp olması için ısrar edecektir.
Kuzum aynı aile aynı zihniyet demektir.
Hiç zamanını boşa harcama

Çoğunlukla Mesajlarına cevap vermemiş. VerMedikçe de yazdıkça yazmış. Aramalara baktım çoğuna geri dönmemiş.

Zaten en az 2 sene evlilik kafasında değilim. Yalnız yaşamaya alıştım, rahatım iyi. Bakacağım ara ara. Rahatımı bozacak şeyler görürsem yolları ayırırım en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…