• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi hüsran... ne demeliyim.

Sorumluluk alamam sizin eve gelince bile ürküyorum yaz bence.. Erkek arkadaşına gelince öyle bık bık bık ablayı dinlerse zaten evde huzur olmaz . Üstelik ben "senden iyisini mi bulacak" lafına bir karşılık vermesini beklerdim.

Çok ahlaklıyım diye kastırmıyorum sırf kendi ruh sağlığımı korumak için eşimin telefonunu filan karıştırmıyorum sonra işte böyle ablası şunu demiş bunu mu yapacak diye sinir sahibi oluyor insan. Telefonu kurcalamayıp mesajları görmeseydiniz de illa bir yerde ya annemler de bizle yaşasa diyecekti ve siz gene öğrenip tepkinizi koyabilecektiniz. Aşık değilseniz hiç uğraşmayın madem bi kere kıl kaptınız. Arkadaşınıza da çocuğundan korkuyorum ani hareketler yapıyor yerleri elliyor tiksiniyorum yazın bence. Ben şahsen benim kedilerimden tiksinenin korkanın çocuğundan korkuyor ve soğuyorum
En iyisi karıştırmamak tabi .. ben eşimin eski telefonunu açtığımda görümcemin benimle ilgili yazdığı şeyi okumuştum ve beddua ettim evliliği ile ilgili . Akşam kocasıyla kavga etmişler ve boşanma aşamasına geldiler aylarca ayrı kaldılar. Benim kinim bitmedi ama. Çünkü gerçekten bir insanın kardeşinin huzurunu bozmak istemesini hiç anlamıyorum. Beni sevmeyebilirsin de benim kocam senin kardeşin oluyor benim huzurum bozulunca o da mutsuz olacak. Düşünüyorum ben neden kız kardeşime eniştemi kötüleyim ? En iyisi kimsenin telefonunu kurcalamamak 🤦

Ya tabii temkinli olmak lazım ama adam sana direkt böyle olsun dememiş,ablasına da istemeyeceğini söylemiş.Ablasının zoruyla söylerse sana ,sende istemediğini belirtirsin ,ondan sonra ısrar edip deşerse konuyu sen o zaman bitirip yoluna bakarsın .Şimdi ne olacağını bilmeden pat diye kestirip atmak pek doğru görünmüyor.Biraz da karşındaki insanın yapısına bağlı ,yeri geldiğinde seni savunur mu ,sana karşı tutumu ,tavrı nasıl ,bunlar bi bütün oluşturur .Görümce şimdiden zehrini akıtıyor maşallah ,yolun ferah olsun Dilerim 🧡🧡

Arkadaşa dedim sorumluluk almak zor geliyor bakamam çocuğa dedim. Bana laf mı sokuyorsun. Hayvan bakmakla çocuk bakmak bir mi demiş. Ben de kızdım. Daha önceden baktım senin kızına zaten. İki üç hayvana bakmak sana zor geliyor ama bana kızını bırakmak istiyorsun dedim. Engelledi beni 😅
Şu cümleden sonra arkadaşının çocuk bakmak konusunda hiçbir bilgisi olmadığına iddiaya girerim. Çocuk 7-24 oyun istiyor , oyun bitiyor kitap, yemeği tuvaleti uykusu vs isteği hiç bitmiyor. Altı üstü hayvanlara yemek su verecek bi başlarını okşayacak bu kadar mı zor yani

Öncelikle arkadaşınıza sorumluluk alamayacaginizi bu yuzden başkasını bulmasını önerin. Erkek arkadaşınız konusunda bence fevri olmayın ve onun konuyu açmasını bekleyin bence bu durum sizin tavriniza göre şekillenecek beklemede kalın ve birşey belli etmeyin derim ben

Diğer arkadas konusu cok onemli degil yapamam de gec
Enonemlisi hayati karar olan evlilik
Uzaklaş degmez aileler okadar onemliki evlilikte insan iicne girmeden anlayamiyr
Suan bence copsuz üzüm bulmaya calis
2.evlilik olacak
Yada ailesiyle bagimsiz takilan biri olsun
Suan kivanctatlitug gelse ailesi var diye kacarim sahsen ;)

Diğer arkadas konusu cok onemli degil yapamam de gec
Enonemlisi hayati karar olan evlilik
Uzaklaş degmez aileler okadar onemliki evlilikte insan iicne girmeden anlayamiyr
Suan bence copsuz üzüm bulmaya calis
2.evlilik olacak
Yada ailesiyle bagimsiz takilan biri olsun
Suan kivanctatlitug gelse ailesi var diye kacarim sahsen :KK66:
Ailesinden bağımsız takılanlar evlenince nasıl aileci oluyor😂 mesela eşim benimle evlenmeden önce ailesiyle anlaşamadığı için birkaç mahalle ötede ayrı eve çıkmıştı. Benimle evlendi bir haller oldu bir ay kalalım desem yok demez

eylulcmre eylulcmre Aynı evde yaşamasanız dahi bu abla baba ve kardeşin sorumluluğunu her türlü size yüklemeye çalışacak sanırım, kardeşinin başının etini yer ki bugün ziyaret ettiniz mi yemek götürdünüz mü eylül babamın evini temizledi mi tatile giderken kardeşimi de götürün vs vs Vicdan azabı gibi yakanızda olacak belli ki. Ayrıca sizin aklınız yokmuş gibi sürekli kontrol etmeye çalışan şöyle yapın böyle yapın demesi de inanılmaz rahatsız edici. Annesinin üzüntüsünü yaşamayıp sonrasını planlamaya çalışması da aslında ne kadar pragmatist bi insan olduğunu gösteriyor, erkek zekası bununla uğraşamaz. Hiç başınızı yakmayın önüne bakın.
Bana da aynen öyle geldi. Annesinin durumunu bu kadar konuşmamış. Sürekli ev tutalım hemen evlensen ya ne iyi olur... hep böyle ısrar. Aslında beni de kardeşini de kullanacak. Sonradan bana hayatı zehir eder mi diye korkuyorum.

Çok ahlaklıyım diye kastırmıyorum sırf kendi ruh sağlığımı korumak için eşimin telefonunu filan karıştırmıyorum sonra işte böyle ablası şunu demiş bunu mu yapacak diye sinir sahibi oluyor insan. Telefonu kurcalamayıp mesajları görmeseydiniz de illa bir yerde ya annemler de bizle yaşasa diyecekti ve siz gene öğrenip tepkinizi koyabilecektiniz. Aşık değilseniz hiç uğraşmayın madem bi kere kıl kaptınız. Arkadaşınıza da çocuğundan korkuyorum ani hareketler yapıyor yerleri elliyor tiksiniyorum yazın bence. Ben şahsen benim kedilerimden tiksinenin korkanın çocuğundan korkuyor ve soğuyorum
Ben dünyaya 1000 kere gelsem hepsinde de kurcalarım 😅 çünkü ilk evliliğimde yaşadığım ihaneti böyle yakaladım. Çok da iyi oldu. Hala da yapıyorum kurcalama işini çünkü gerçek yüzlerini böyle görüyorum. Belki bana hiç söylemeyecek biri. İşler ciddiye binince emri vaki yapacak en azından görmüş oldum.

Ben olsam
1. O arkadaş bozuntusuna yüzsüzlüğünü açık açık anlatan mesaj yazar, sonra da engellerdim.
2. Sevgilimden ayrılmazdım (seviyorsam). Bu teklifle gelecek mi bana diye beklerdim. Geldi diyelim, red eder ve diretirse ayrılacağımızı söylerdim ve ayrılırdım da.

İşsiz güçsüz olsam, ablasının sinsi bir insan olduğunu zamanla ona işlerdim. Buna vakit olmayacağı için de üsttekileri yapardım.

Eğer devam ederseniz ablaya dikkat edin hatta uzak durun.
Arkadaşa verdim ağzının payını ve beni engelledi.
Evet takipte kalmak en iyisi.

Ben dünyaya 1000 kere gelsem hepsinde de kurcalarım 😅 çünkü ilk evliliğimde yaşadığım ihaneti böyle yakaladım. Çok da iyi oldu. Hala da yapıyorum kurcalama işini çünkü gerçek yüzlerini böyle görüyorum. Belki bana hiç söylemeyecek biri. İşler ciddiye binince emri vaki yapacak en azından görmüş oldum.
Karıştır tlf nu yavrukurt😎 Ben de karıştırdım eşimin ihanetini yakaladim😡 karistirin kizlar

Sevgiliniz sormadan siz deyin annen ölürse nasıl olacak diye ve direk kendi düşüncelerinizi prensiplerinizi söyleyin ki konuyu dahi acamasın böyle bir teklifle gelmesin. Arkadaşınız içinde aynı lafları söyleyin sorumluluk alamam ben çocuklardan hoşlanmıyorum aglat felan diye
O da kötü olur ya annen ölürse ne olacak dersem sen bunu mu düşünüyorsun der. Açıkçası ben bu mesajları okuyana kadar hiç düşünmemiştim ne olacağını. Yani kim kiminle kalacak dert etmemiştim

Arkadaşa verdim ağzının payını ve beni engelledi.
Evet takipte kalmak en iyisi.
Bugünden başlayarak, elbette yeri geldiğinde, "ablan seni çok yönlendiriyor ama bence farkında değilsin" gibi şeyler söyleyin. Madem alttan alta sinsilik yapıyor, siz de boş durmayın. Anlasın bir şeyleri. Erkekler çoğu zaman anlamıyor, hafif hafif kafalarına vurmak gerekiyor.

Karıştır tlf nu yavrukurt😎 Ben de karıştırdım eşimin ihanetini yakaladim😡 karistirin kizlar
Bide o kadar salaklar ki hem haltları yiyorlar hem de telefonda saklıyorlar. Ben önce kendi telefonuna bakınca bir şey bulamıyordum. Sonra evde ikinci telefonu buldum. Ben onu bulunca Yusuf Yusuf oldu. Kendi telefonundan ağlayarak hesaplarını kapatmaya çalışıyordu. Korkudan ağlıyordu. Sonra aldım o telefonu da. Kitledim bunu odaya. Ne var ne yoksa ekran resmi aldım. Bir yandan sinir krizi geçiriyorum bir yandan ağlıyorum. Daha 3 aylık evliydim birde.

Arkadaş konusu ortada bir daha görüşme. Belli sadece seni kullanabildiği zaman arkadaş olacaksınız. Sevgili kısmına gelince sevgilin zaten diyeceğini demiş ama susturmak için tamam demiş gibi geldi bence biraz ağzını ara ablasının ettiği laf cok ayıp ve kanser annesi varken neler düşünüyor. Ama ablasının ayıbı sevgilinin ayıbı değil

Bana da aynen öyle geldi. Annesinin durumunu bu kadar konuşmamış. Sürekli ev tutalım hemen evlensen ya ne iyi olur... hep böyle ısrar. Aslında beni de kardeşini de kullanacak. Sonradan bana hayatı zehir eder mi diye korkuyorum.

Karşı tarafın ilk evliliği mi? Şöyle düşün ilk evliliğin olsa muhtemelen deli cesaretin olacağı için problem olmaz diye düşünecektin dolayısıyla erkek arkadaşın da sorun olmaz diye düşünebilir. Sen tecrübelisin bu tecrübenin ekmeğini de yemezsen yazık olur sana.

Bu arada 3-4 ayda bir bende kurcalıyorum telefonunu. Sanırım o da benimkini karıştırıyormuş henüz bi cacık bulamadım/bulamadık😀

Back