• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi hüsran... ne demeliyim.

Direk olmaz dediği de olmuş, bakarız yaaa moduna girdiği de. Bu forumda çok gördüm evlenmeden aileci olmayıp evlenince anasına babasına hatta ablasına bile yapışan insanları. Beni de bu korkutuyor.
Akıllıca işlersin adamı arada telefonla arkadaşınla konuşuyor gibi yapıp ah canım ben sana aynı eve gitme demiştim dünya iyisi de olsa sorun oluyor mutlaka üzülme falan :) adamı seviyorsan hiç vazgeçme zaten öyle anneci biri değil gibi geldi bana. Sana bu konuyu ciddi açarsa ayrılırsın

Arkadaşa dedim sorumluluk almak zor geliyor bakamam çocuğa dedim. Bana laf mı sokuyorsun. Hayvan bakmakla çocuk bakmak bir mi demiş. Ben de kızdım. Daha önceden baktım senin kızına zaten. İki üç hayvana bakmak sana zor geliyor ama bana kızını bırakmak istiyorsun dedim. Engelledi beni 😅

Defolsun bence.. Nefret ediyorum böyle insanlardan. İyi olmuş işiniz düştü de gördünüz yüzünü. :)

Diğer konuda ise ben adama suç bulmadım. Zaten kendi de istemiyormuş beraber oturmak filan. Abla burnunu sokmaya çalışınca başından atmış gibi "he he" diyerek. Siz de istemiyorum der geçersiniz. Adamın o da zaten istemez demesi güzel bir şey. Olayı sırf kendine göre düşünmüyor demek ki.

Akıllıca işlersin adamı arada telefonla arkadaşınla konuşuyor gibi yapıp ah canım ben sana aynı eve gitme demiştim dünya iyisi de olsa sorun oluyor mutlaka üzülme falan :) adamı seviyorsan hiç vazgeçme zaten öyle anneci biri değil gibi geldi bana. Sana bu konuyu ciddi açarsa ayrılırsın
Babamla annem boşanırken halalarım yengelerim anneme yalvarmıştı ayrılma diye. Babam arayıp arayıp bana kim bakacak diye ağlıyormuş. Yediği onca naneye rağmen hala utanmadan bakacak adam arıyor. Görümce adayının çabası da o hesap. Tutuşmuş da babamla kardeşi im bana kalacak diye korkuyor. Ben evde başka erkeklerle yaşamak istesem kendi babama katlanırdım.

Bence erkek arkadaşınız direk olarak olur dememiş bende istemem, eylülde istemez demiş.Size böyle bir konuyu açarsa ve siz tavrınızda net olursanız sorun çıkmaz gibi.Bu arada fitneci ablaya soğuk davranın,yüz bulamasın ki herşeye karışamacağını öğrensin

Defolsun bence.. Nefret ediyorum böyle insanlardan. İyi olmuş işiniz düştü de gördünüz yüzünü. :)

Diğer konuda ise ben adama suç bulmadım. Zaten kendi de istemiyormuş beraber oturmak filan. Abla burnunu sokmaya çalışınca başından atmış gibi "he he" diyerek. Siz de istemiyorum der geçersiniz. Adamın o da zaten istemez demesi güzel bir şey. Olayı sırf kendine göre düşünmüyor demek ki.
Bir yere gidecek olur, Eylül yürümek istemiyorum sen bıraksan olur mu diye arar. 4-5 kere de şöförlüğünü yaptım 😅 ama hayatımda ilk defa bir şey istedim. İsteme nedenim de bir şey olursa ben de senin yavrularına bakarım demişti. Ben de malım işte. Güvendim. Oysa beni gaza getirip daha çok işini gördürmekmiş amacı. Engelledi de bitti.

umarım ablasını geçiştiriyordur. Yoksa bir kere daha hüsran yaşayacağım.

Bir süredir görüştüğüm biri var. Korona nedeni ile birkaç seferdir evde buluşup vakit geçiriyoruz. 1-2 saat kadar kahve içip sohbet edip ayrılıyoruz. Birkaç gün önce de ben onun evine gittim. Şimdi bana kızanlar olacak ama ben bunu yaptığım için eski eşimden kurtuldum. Erkek arkadaşım tuvalete gidince telefonunu elime aldım ve başladım karıştırmaya. Whatsapp ta ablası ile konuşmasına denk geldim. Görüştüğüm kişinin annesi kanser. Bir ablası ve bir erkek kardeşi var. Ablası evli. Erkek kardeşi lisede öğrenci. Benim hemen evlenmek gibi niyetim yok. En az 2 yıl evlilik olmaz diye düşünüyorum. Ablası demiş ki; annemin durumu da ağırlaşıyor. Acaba hemen evlenseniz annem görse, sonra da size duble ev tutsak anneme babamla kalsanız son zamanlarını evlatları ile geçirse. Eylül de senden iyisini bulamayacağı için kabul eder bence.... ara ara bunlaeı söylemiş. Sanki evlenmese annesi çocukları ile vakit geçirmeyecek. Ben anladım ki annem ölünce babamla kardeşim de eylüle kalır diye plan yaptı. Erkek arkadaşım yok olmaz ben aynı evde oturmam demiş ama abla olacak hanım ısrarla bunu vurgulamış. Başta yok yok diyen erkek arkadaşım da ara ara tamam söylerim ama kabul etmez de demiş hani. Bence annesinin durumu ağır olduğu için annem ölürse babamla liseye giden kardeşime kim bakacak, bana kalırlar diye korktu ve bana yamamaya çalışıyor. İnanılmaz ürktüm ablasından. Bu konuyu mesajla sık sık açması da onun tutuştuğunu gösterdi bana. Hem senden iyisini mi bulacak derken ne demek istediğini az çok tahmin ettiğim için üzüldüm. Hem de erkek arkadaşımın yok mok demesine rağmen arada da olur ya sanki mesajını vermesi beni sinir etti. Tuvaletten gelince benim de telefonum çaldı küçük bir işim çıktı Kalkayım dedim ve gittim.

Hala sinirliyim ve iyi ki kurcalamışım diyorum. Ordan sinirle çıkıp eve geçerken annem aradı ve birkaç günlük işim var benimle kalır mısın deyince evcil hayvanlarıma bakması için bir arkadaşıma uğradım. Aramızda iki apartman var. Ben onun kızına daha önceden izin günlerimde 4-5 kere baktım ve yakın arkadaşım diye omdan böyle bir iyilik isteyim dedim. Yapacağı şey bir iki gün gidip mama koymak, suyu değiştirmek. Pencerelere tel taktırdım atlamasınlar dşye. O pencereleri kontrol etmek. Bu kadar. Bana Yapamayacağını , sorumluluk almak istemediğini, evde çok işinin olduğunu söyledi. Hayvan sevmezmiş. Evime gelince bile ürküyormuş. (Hayvanlardan Korkmaz, tiksinir ama korkusu yok). Başka birini bulmalıymışım. Ama ben onun kızı söz konusu olunca sorumluluk alıyorum.
Sağlı sollu hayal kırıklığı yaşayıp arabama minik dostlarımı da atıp anneme geldim dün ve düşünüyorum sürekli.

Şimdi gelelim soruma. ben bu adamdan nasıl ayrılayım? Telefonunu kurcaladım diyemem. Ama ben bu zihniyetle de Baş edemem. Çok hoş, kibar biri. Seviyorum ama öyle aşık değilim. Fakat bir kere boşandım bir daha aynı şeyleri yaşamak da istemiyorum. Diğer sorum bu yüzsüz arkadaşım bana mesaj atmış kızımı haftaya salı sana bıraksam 2-3 saat diye. Buna ne deyim. Sorumluluk alamam diyeceğim ama daha ağır bşr şey yazmak istiyorum.
Sevgili kişisi için fevri davranmayın derim önce size sormasını bekleyin belkide ablasini geçiştirmek için öyle cümleler yazdı gerçek dusunc3sini anla önce bir sonuçta ısrarla aynı şeyi yazmış diyorsun ablası biraz bekle sana soracak mi yada evlilikten konu açıp gelecek planlarını konuşurken ben böyle düşünüyorum tarzı cümleler ile fikrini söyle verdiği tepkiye bak arkadaşınız için de annemde kalacağım sorumluluk alamam.de

Bence erkek arkadaşınız direk olarak olur dememiş bende istemem, eylülde istemez demiş.Size böyle bir konuyu açarsa ve siz tavrınızda net olursanız sorun çıkmaz gibi.Bu arada fitneci ablaya soğuk davranın,yüz bulamasın ki herşeye karışamacağını öğrensin
Bizim hiç muhabbetimiz yok. Yani bir kere bile konuşmadı benimle. Ben de onunla. Daha yeni yeni oturuyor çünkü bir şeyler. Garip olan da bu zaten. Beni hiç tanımadan Benim adıma planlar yapması. Ben kendimi bu kadar düşünmüyorum a gerizekalı demek lazım. Ben ilişkinin başında boşandığımı söyle ailene sonra sorun olursa ben çekemem dedim de ordan biliyor durumu ve kardeşine senden iyisini mi bulacak diyor birde. Tam fena ruhlu aslında. Boşanmamış insan boşanmış insandan üstün ona göre demek

eylulcmre eylulcmre Aynı evde yaşamasanız dahi bu abla baba ve kardeşin sorumluluğunu her türlü size yüklemeye çalışacak sanırım, kardeşinin başının etini yer ki bugün ziyaret ettiniz mi yemek götürdünüz mü eylül babamın evini temizledi mi tatile giderken kardeşimi de götürün vs vs Vicdan azabı gibi yakanızda olacak belli ki. Ayrıca sizin aklınız yokmuş gibi sürekli kontrol etmeye çalışan şöyle yapın böyle yapın demesi de inanılmaz rahatsız edici. Annesinin üzüntüsünü yaşamayıp sonrasını planlamaya çalışması da aslında ne kadar pragmatist bi insan olduğunu gösteriyor, erkek zekası bununla uğraşamaz. Hiç başınızı yakmayın önüne bakın.

Bir süredir görüştüğüm biri var. Korona nedeni ile birkaç seferdir evde buluşup vakit geçiriyoruz. 1-2 saat kadar kahve içip sohbet edip ayrılıyoruz. Birkaç gün önce de ben onun evine gittim. Şimdi bana kızanlar olacak ama ben bunu yaptığım için eski eşimden kurtuldum. Erkek arkadaşım tuvalete gidince telefonunu elime aldım ve başladım karıştırmaya. Whatsapp ta ablası ile konuşmasına denk geldim. Görüştüğüm kişinin annesi kanser. Bir ablası ve bir erkek kardeşi var. Ablası evli. Erkek kardeşi lisede öğrenci. Benim hemen evlenmek gibi niyetim yok. En az 2 yıl evlilik olmaz diye düşünüyorum. Ablası demiş ki; annemin durumu da ağırlaşıyor. Acaba hemen evlenseniz annem görse, sonra da size duble ev tutsak anneme babamla kalsanız son zamanlarını evlatları ile geçirse. Eylül de senden iyisini bulamayacağı için kabul eder bence.... ara ara bunlaeı söylemiş. Sanki evlenmese annesi çocukları ile vakit geçirmeyecek. Ben anladım ki annem ölünce babamla kardeşim de eylüle kalır diye plan yaptı. Erkek arkadaşım yok olmaz ben aynı evde oturmam demiş ama abla olacak hanım ısrarla bunu vurgulamış. Başta yok yok diyen erkek arkadaşım da ara ara tamam söylerim ama kabul etmez de demiş hani. Bence annesinin durumu ağır olduğu için annem ölürse babamla liseye giden kardeşime kim bakacak, bana kalırlar diye korktu ve bana yamamaya çalışıyor. İnanılmaz ürktüm ablasından. Bu konuyu mesajla sık sık açması da onun tutuştuğunu gösterdi bana. Hem senden iyisini mi bulacak derken ne demek istediğini az çok tahmin ettiğim için üzüldüm. Hem de erkek arkadaşımın yok mok demesine rağmen arada da olur ya sanki mesajını vermesi beni sinir etti. Tuvaletten gelince benim de telefonum çaldı küçük bir işim çıktı Kalkayım dedim ve gittim.

Hala sinirliyim ve iyi ki kurcalamışım diyorum. Ordan sinirle çıkıp eve geçerken annem aradı ve birkaç günlük işim var benimle kalır mısın deyince evcil hayvanlarıma bakması için bir arkadaşıma uğradım. Aramızda iki apartman var. Ben onun kızına daha önceden izin günlerimde 4-5 kere baktım ve yakın arkadaşım diye omdan böyle bir iyilik isteyim dedim. Yapacağı şey bir iki gün gidip mama koymak, suyu değiştirmek. Pencerelere tel taktırdım atlamasınlar dşye. O pencereleri kontrol etmek. Bu kadar. Bana Yapamayacağını , sorumluluk almak istemediğini, evde çok işinin olduğunu söyledi. Hayvan sevmezmiş. Evime gelince bile ürküyormuş. (Hayvanlardan Korkmaz, tiksinir ama korkusu yok). Başka birini bulmalıymışım. Ama ben onun kızı söz konusu olunca sorumluluk alıyorum.
Sağlı sollu hayal kırıklığı yaşayıp arabama minik dostlarımı da atıp anneme geldim dün ve düşünüyorum sürekli.

Şimdi gelelim soruma. ben bu adamdan nasıl ayrılayım? Telefonunu kurcaladım diyemem. Ama ben bu zihniyetle de Baş edemem. Çok hoş, kibar biri. Seviyorum ama öyle aşık değilim. Fakat bir kere boşandım bir daha aynı şeyleri yaşamak da istemiyorum. Diğer sorum bu yüzsüz arkadaşım bana mesaj atmış kızımı haftaya salı sana bıraksam 2-3 saat diye. Buna ne deyim. Sorumluluk alamam diyeceğim ama daha ağır bşr şey yazmak istiyorum.
Yanlız yaşamaya alışmış insanlar için yakın oturmak bile zorken aynı evi tahmin edemiyorum riske girmeyin , arkadaşınızla olanlarida okudum işi bitene kadarmış

Arkadasa;
Gayet sakin canim sen hayvan isi sorumluluk alamam diyince ben aslinda ne kadar gozu kara haraket ettigimi anladim,neyime guvenipte cocuk sorumlulugu aldim diye vallahi o gece gozume uyku girmedi ya kizin/oglanin basina bir kaza gelseydi ben ne yapardim diye
Artik kimsenin Kiymetlisini emanet almiycam kesin karar aldim cok kizdim kendime bunu dusunemedigim icin Sen napiosun normallesmede hayat nasil diye aninda gundelige gecis yapardim.

Yani aslinda ugrasmam isim var yogunum diye diye sallarim oda artik bir noktada teklif etmezde.sen azcik dokundurmak istiosun.

Erkek arkadasa bise diyemiyorum adami sen tanirsin durusunu sen bilirsin, hoslantin ne kadar.Abla sikintili dogmamis cocuga don bicmeye basladigina gore fazla kontrolcu zor profil.

Bizim hiç muhabbetimiz yok. Yani bir kere bile konuşmadı benimle. Ben de onunla. Daha yeni yeni oturuyor çünkü bir şeyler. Garip olan da bu zaten. Beni hiç tanımadan Benim adıma planlar yapması. Ben kendimi bu kadar düşünmüyorum a gerizekalı demek lazım. Ben ilişkinin başında boşandığımı söyle ailene sonra sorun olursa ben çekemem dedim de ordan biliyor durumu ve kardeşine senden iyisini mi bulacak diyor birde. Tam fena ruhlu aslında. Boşanmamış insan boşanmış insandan üstün ona göre demek
Böyle tipler hep olacak önemli olan kafaya takmamak,onların saçma tavırlarına itibar etmediğinizi göstermek.Tanıştığınızda kibar ama mesafeli olursunuz çünkü samimi olursanız işinize karışmak için alan yaratmış olursunuz.Bu ev konusunu açarsa erkek arkadaşınıza da net durun.

Babamla annem boşanırken halalarım yengelerim anneme yalvarmıştı ayrılma diye. Babam arayıp arayıp bana kim bakacak diye ağlıyormuş. Yediği onca naneye rağmen hala utanmadan bakacak adam arıyor. Görümce adayının çabası da o hesap. Tutuşmuş da babamla kardeşi im bana kalacak diye korkuyor. Ben evde başka erkeklerle yaşamak istesem kendi babama katlanırdım.
O kadar.

Siz ayrılmaya kesin kararlısınız yani? Ben biraz daha zaman verip gözlemlemenizi tavsiye ederdim, belki size konuyu hiç açmayacak bile. Tek kafama takılan nokta net bir şekilde konuyu kapatamaması hatta eylulcmre de istemez demesi oldu. Yüzsüz aileler böyle durumlarda oğullarının ne dediğini gözardı edip gelin istemiyor olarak algılıyor. Keske sizi hic dahil etmeseydi. Yine de kesin yargıda bulunmak için beklenebilir.

Sözde arkadaşa da en güzel cevabı vermişsiniz zaten.

Not: Erkek arkadasinizin annesi de insallah sağlığına kavusur.

Sevgiliniz sormadan siz deyin annen ölürse nasıl olacak diye ve direk kendi düşüncelerinizi prensiplerinizi söyleyin ki konuyu dahi acamasın böyle bir teklifle gelmesin. Arkadaşınız içinde aynı lafları söyleyin sorumluluk alamam ben çocuklardan hoşlanmıyorum aglat felan diye

Ben olsam
1. O arkadaş bozuntusuna yüzsüzlüğünü açık açık anlatan mesaj yazar, sonra da engellerdim.
2. Sevgilimden ayrılmazdım (seviyorsam). Bu teklifle gelecek mi bana diye beklerdim. Geldi diyelim, red eder ve diretirse ayrılacağımızı söylerdim ve ayrılırdım da.

İşsiz güçsüz olsam, ablasının sinsi bir insan olduğunu zamanla ona işlerdim. Buna vakit olmayacağı için de üsttekileri yapardım.

Eğer devam ederseniz ablaya dikkat edin hatta uzak durun.

Çok ahlaklıyım diye kastırmıyorum sırf kendi ruh sağlığımı korumak için eşimin telefonunu filan karıştırmıyorum sonra işte böyle ablası şunu demiş bunu mu yapacak diye sinir sahibi oluyor insan. Telefonu kurcalamayıp mesajları görmeseydiniz de illa bir yerde ya annemler de bizle yaşasa diyecekti ve siz gene öğrenip tepkinizi koyabilecektiniz. Aşık değilseniz hiç uğraşmayın madem bi kere kıl kaptınız. Arkadaşınıza da çocuğundan korkuyorum ani hareketler yapıyor yerleri elliyor tiksiniyorum yazın bence. Ben şahsen benim kedilerimden tiksinenin korkanın çocuğundan korkuyor ve soğuyorum

Arkadaş konusu kapanmış, o konuya hiç girmiyorum. ama çok iyi olmuş :)

sevgilinizin konuşma şekli bana gayet olması gerektiği gibi geldi. Ama görümce çok fena. Daha ilişkinizin başındasınız ve o sizin evlenmenize, evlendikten sonra dubleks evde yaşamanıza, kp vs ile birlikte oturmanıza karar vermiş. Yuh! Kesinlikle küçük kardeş ve kp ona kalmasın diye planlıyor. Bunu planlaması onun vicdanına kalmış bi şey ama sizin hayatınız hakkında bu kadar karar verme hakkını kendinde görmesi gelecekte problem yaşayacağınıza işaret ediyor.

Back